Şimdi Ara

2025 Yılında Toyota YARIS 2006 TERRA 1.0 MMT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce bu konu açıldı mı? 2025 yılında bunu soran oldu mu? benden önce bilmiyorum. İlk aracım olacak yetkili toyota bayii ile baktığım bir Yaris almayı düşünüyorum. Aracın motoru diri yaşı yüksek podye, şasi, direkler sağlam motor verileri de sorunsuz bir araç ancak çevrem çok karşı çıkıyor bu yüzden konu açmak istedim.

Evden işe veya işten eve muhabbetim yok evden çalışıyorum 2-3 ayda bir istanbul edirne veya istanbul ankara yapacağım genel olarak araç kapıda yatacak. Bu bakımdan herhangi bir araca çok para veresim gelmiyor. Yetkili bayiiye güvendiğim için 2006 olmasını çok takmadım. 1 yıllık yol yardımı çekici gibi hediyeleri mevcut araç istanbul dışında İstanbul'a getireceğim alınca öncesinde burada daha önce kullanan, bunun ustası olan veya ustasını bilen tanıyan varsa yorumlarınızı beklerim. Görseldeki kasayı sevdim araştırdım işimi görür 2 yıl beni götürse sonra satar üst modeline geçerim diyorum 19 yaşında araç ama toyota hızlı gider diye tahmin ediyorum.

Teşekkürler.

• 1lt motor mu.hangi ulkede yasiyonuz.cibuti mi?
    Motor anca araca yeter.binenler alttan ayakklari sarkitip destek mi olacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç paraya alıyorsun?

• sething kullanıcısına yanıt

hocam 90-120 arası gitsin acelem yok geç gideyim sağlam gideyim kafasındayım. 1.0 değil 2.0 olsa da aynı şekilde kullanacağım zaten tecrübe atmak maksatlı bakıyorum ihtiyaçlarımı karşıladığını düşünüyorum. Konu açmamın sebebi bu zaten Annem ve ben varız 2 kişi binecek araca motosiklette alsam 2 kişi bineceğiz taş devri çizgi filmine benzetmeden önce arkasını bi öğrenmek lazım.

• Storm Raider kullanıcısına yanıt

420'e bırakacaklar normalde daha ucuz ancak yetkili bayii olunca ekstraları var garanti ve yol yardımı gibi paketlerden dolayı bu fiyatta

• 1.3 motor olsa iyi olurdu oldukça hantal olur şanzıman da yarı otomatik geçişler oldukça hissedilir ha bu paraya da başka ne alınır temiz ise araç alın her türlü toyotanın gideri var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Araba muhtemelen önden kazalı. Siz yine de kapsamlı bir ekspertiz yaptırın, yetkili servis diye güvenmeyin. Motor dyno testi motorun sağlığı hakkında ciddi fikir vermez, kendiniz iyi anlamıyorsanız almadan önce bir Toyota ustasına aracı göstermekte fayda olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault 1.4 Authentique 2007
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • akrep34 kullanıcısına yanıt

O paraya o araç normal daha iyi motor olsun istersen 1.3 mjet linea bak derim ama km leri çok yalan dolan çoğu 500k üstü ben yerinde olsan alır geçerdim. Beklentini rahat karşılar yani...

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

Galerici veya kişiden almış olsam evet bu motorlar var yetkili bayii de 1.0 versiyonu var ondan buna takıldım. Bu paralara ancak bu kadar gider diye düşünüyorum ileride kısmet olursa sıfırını alırım inşallah diyelim. Teşekkür ederim.

• akrep34 kullanıcısına yanıt

Ülkenin duruma laf soktum.

Size lafim yok ki tr sartlarina cok oyi motor ve model.

Japon 1lt candir.en azidan avrupalilar gibi rampada bayilmaz

• Storm Raider kullanıcısına yanıt

Daha iyi motor olmasın istemem çünkü motosiklet kazası yaptım kolay gaza geliyorum. İstesem de gitmemeli araç onun derdindeyim birazcık. KM'si yalan dolan çok olduğu için yetkili bayiiye güvendim inşallah sorunsuz biner 1-2 yıl sonra satarım kafasındayım.

Teşekkür ederim ilginiz için sağolun ülkenin durumu böyle maalesef 20 binlik araçlara 400 bin veriyoruz. Bu hale düşürenlere hakkımızı helal etmiyoruz.

• H4- H kullanıcısına yanıt

Bu fotoğraftaki araç değil Google'dan bu kasayı göstermek için ekledim. Ekspertiz raporlarında şase, podye, direkler orjinal motor dyno testi de var resmi belgelerinde sorun yok görünüyor. Gideceğim yerde nasıl usta bulurum onu bilmiyorum birde bayii buna izin verir mi? Yakın bir arkadaşım çok iyi anlıyor artık onu götürüp baktırayım başka türlü ben o kadar teknik detaydan anlayan birisi değilim.

• forumda soyle bir eski konusunu buldum belki isine yarar bir goz at.

https://forum.donanimhaber.com/2005-model-toyota-yaris-1-0-otomatik-hakkinda-acil--32546210

• megaladon kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim inceleyeceğim 🥳😊👌

• İsteklerinizi ve beklentinizi karşılayabilecek toyota kalitesinde sorunsuz ve ekonomik bir araç.

Her zaman piyasası var,temiz ve bakımlıysa direk alabilirsiniz.

Çoğu kullanmamış olup kötüleyen kesime kulak asmayın bu arabanın gidemeyeceği yer yok.Memnun kalırsınız.

Şaka yapıyorsanız pek komik değil, ciddiyseniz üst düzey bir cehalet.

Djibouti'de kullanılan araçlar sizin 1.6 fındık motorlu araçlarınızı bağlasanız hissetmeyecek seviyede.

2025 Yılında Toyota YARIS 2006 TERRA 1.0 MMTwww.cardjibouti.com
    cars for sale in Djibouti - CarDjibouti
    https://www.cardjibouti.com/en/buy-cars

1.0 motor rahat çeker o kasayı, zaten küçük araba. Üstüne motor olarak son derece dayanıklı araçtır, sorun çıkaracak çok bir yeri yok. CVT şanzıman olsa daha iyi olurdu. Bu yaşlarda alınacak en iyi araçlardan biri.

Ancak uzun yolda B sınıfı olması dolayısıyla çok konforlu olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi age -- 8 Ocak 2025; 16:20:36 >
  • Azzolo A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler kafam karıştı biraz benzer fiyatlara Renault Fluence 1.5 DCI olanlara da bakıyorum arada kaldım

• hocam 90-120 arası gideceksin tamam 2.0 hacimli motor olsa da o hızlarda gidiyor da bu araba 90-120 ye çıkana kadar 5 dakika beklersin heralde.

bir akrabamın 1.2 atmosferik cliosu vardı. bir dönem üniversiteye o araçla gidip geliyordum. bende travma yaratmıştı resmen. gaza basıyorsun tepki yok. yüksek devir gürültülü bir sürüş.

sağ şeridin prensi olursunuz bu arabayla. hoş trafik sağdan daha akıcı türkiye'de ama 2025 Yılında Toyota YARIS 2006 TERRA 1.0 MMT  uzun yolda sollama yapılmaz vs..

keyif vermez ya bilemedim.

• arada kaldım şimdi fluence bakıyorum en azından 1.5 dci motoru var 110 beygir bakalım nolacak bende artık şaşırdım kaç gündür 😁

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.