Şimdi Ara

2026 MSÜ İçin O'dan Başlıyorum: Başarabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben temelden başladım neredeyse hiçbirşey bilmiyorum bu yıl mezunum ve 2025 yks ye girmiyeceğim 0 dan matematik ve 0 dan türkçe dersine başladım, daha önceden ders çalışma alışkanlığım yok. Hedefim sadece msü üzerine, 2026 msü son benim için 20 yaşında olacağım çünkü . Kendime güveniyorum spordan yana disiplinim var aynı disiplini derse vereceğimede inanıyorum. Sizce başarırmıyım 0 dan başlayarak ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Msü girme 😁 daha fazla konuşamam dostum.dinler misin bilmem ama girdiğinde keşke o abiyi dinleseydim diceksin iddiasına varım

• basedturk kullanıcısına yanıt
    Neden ? Harp okulu ve myo mezunu tanıdıklarım var , şikayetçi değillerdi . Ne olabilirki anlamadım ?😅

• Ayberk0101 A kullanıcısına yanıt

Ne zamanın mezunu bu önemli.eğer sen diyorsan benim potansiyelim yok bana su versinler yatacak yer verisnler sivilde göremeyeceğim parayı versinler (aslında çok bi para değil sadece vasıfsız bi adama göre çok para) ben kendimi geliştirmekle pek bi işim yok diyorsan gidebilirsin sadece kho için geçerli bu arada deniz hava bilmem muhtemelen orda sorun yoktur. Çok düşün kardeşim kendini yakma.

• basedturk kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum haklı olabilirsin , bu zamana kadar hayaldi benim için ama hiç çabalamadım (ders çalışmak vs) bu zamana kadarda yaptığım herşeyi disiplinli yürüttüm spor yapmada (bodybuilding), enstrüman öğrenmede futbol kulübünde oynamada. Askeriyenin zor olduğunu biliyorum ve yapabileceğimide düşünüyorum , çok bi para almadıklarınıda biliyorum. Ama senin dediğin gibi yemeğimi versinler yatırsınlar paramı alim o bana yeter falan kafasında olmam ben. Hayatımı sadece o alanla bırakmak istemem. Bu zamana kadarda hiç başka bir bölüm vs hiçbirşey dikkatimi de çekmedi yeteneğim üzerinede gitmedim. Bu saatden sonrada ne yapacağımı bilmiyorum, yeni yeni ders çalışıyoruz 2. Mezun seneye kalacağım ,çokda arkadaş ortamım yok çoğu zaten üniversite ortamı için boktan bölümlere gittiler. Ama yinede düşüneceğim sonuçta geleceğim için 🙂 teşekkür ederim .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.