Bildirim
206 da LPG de benzin göztergesi arızası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aracınıza PSA modülü takılacak, psa modülü takılırsa aracınızda benzin göstergesi düşmez, Ankaradaysanız buyrun gelin yardımcı olalım
quote:
Orjinalden alıntı: eflatun06
arkadaşlar arabama 2006 model 206 lovato taktırdım fakat benzin göstergesi sürekli düşüyor...bunu nasıl giderebilirz ?
-
peki Mocan Otogaz,
bu sorunu modül taktırmadan kısmi olarak çözmek mümkünmü? başka bir forumda bir süre lpg'den çıkıp benzinle gittiğinde benzin ibresi tekrar eski yerine gelir diyor. doğru mu acaba? -
abi hiç sorun etme 600km falan gittikten sonra bir sabah biniosun benzin göstergen eski yerinde yani olması gereken yerde sonra tekrar düşmeye başlıo bii 600-700 km sonra geri aynı yere fırlıo ee zaten lpg de gittiğin için benzinde eksilmio sende kafanda tahmi,n edersin 3aşağı beş yukarı ne kadar olduğunu yada git 5-10 ytl lik benzin al olması gereken yere fırlasın bir müddet sonra alışıyor insan benin ışık 1 haftadır yanıo ama takmıom çünkü bilirorum en az 30lt benzin var -
Peugeot, Renault ve Citroen araçlarında bu modülün takılmasını biz tavsiye ediyoruz,
lpg'den çıkıp benzinle gittikten sonra tasarrufun mantığı kalmadı değilmi
dediğniz yöntem bazen çalışır, ama her zaman çalışmaz
bu modülün fiyatı 75 euro, taktırıyorunuz ve sorun kalmıyor
quote:
Orjinalden alıntı: gligaMesH
peki Mocan Otogaz,
bu sorunu modül taktırmadan kısmi olarak çözmek mümkünmü? başka bir forumda bir süre lpg'den çıkıp benzinle gittiğinde benzin ibresi tekrar eski yerine gelir diyor. doğru mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOCAN OTOGAZ -- 22 Ekim 2007; 20:43:46 > -
75 çok değilmi yav nasıl bir parçaki bukadar ediyor ,ben brc bazı yerlerinde bunu bedava takdıklarını duymuştum gerçi aracına yeni lpg taktıranlara yapıyorlar -
ben mantıken sordum, çalışırmı diye. tabiki benzinle gittikten sonra lpg taktırmanın mantığı yok!
fiyatı bana da pahalı geliyor. biraz bekleyelim bakalım ucuzlarsa düşünürüz.
quote:
Orjinalden alıntı: MOCAN OTOGAZ
Peugeot, Renault ve Citroen araçlarında bu modülün takılmasını biz tavsiye ediyoruz,
lpg'den çıkıp benzinle gittikten sonra tasarrufun mantığı kalmadı değilmi
dediğniz yöntem bazen çalışır, ama her zaman çalışmaz
bu modülün fiyatı 75 euro, taktırıyorunuz ve sorun kalmıyor
quote:
Orjinalden alıntı: gligaMesH
peki Mocan Otogaz,
bu sorunu modül taktırmadan kısmi olarak çözmek mümkünmü? başka bir forumda bir süre lpg'den çıkıp benzinle gittiğinde benzin ibresi tekrar eski yerine gelir diyor. doğru mu acaba?
-
BRC SEQUENT 24 MY 07 taktıranlardan ilave ücret talep edilmiyor
quote:
Orjinalden alıntı: erdemkaraman35
75 çok değilmi yav nasıl bir parçaki bukadar ediyor ,ben brc bazı yerlerinde bunu bedava takdıklarını duymuştum gerçi aracına yeni lpg taktıranlara yapıyorlar
-
206 'ya ben de ATIKER taktırdım.Cok memnunum.Araba otomatik.1 Litre benzinle sehir içinde ancak 9 Km gidiyordu.Yani Kilometrede 32 Ykr yakıyordu.Şimdi Km'de 16 Ykr yakıyor.Korkmadan biniyorum.Benzin gostergesi hep eksiliyor.Ama depoda benzin var.Tekerlek donusune gore benzini algılıyormuş. Tek sıkıntı bu.Atiker süper iyi bir sistem.Her yerde servisi bulunuyor artık.
2.arabam Hyundai Accent 97 Model GLS.Onda da ATIKER var. Sehir dışı Km'de 11 Ykr , sehir içi 14 Ykr yakıyor. -
Güle güle kazasız ve tasarruflu kullanın
quote:
Orjinalden alıntı: teosoy
206 'ya ben de ATIKER taktırdım.Cok memnunum.Araba otomatik.1 Litre benzinle sehir içinde ancak 9 Km gidiyordu.Yani Kilometrede 32 Ykr yakıyordu.Şimdi Km'de 16 Ykr yakıyor.Korkmadan biniyorum.Benzin gostergesi hep eksiliyor.Ama depoda benzin var.Tekerlek donusune gore benzini algılıyormuş. Tek sıkıntı bu.Atiker süper iyi bir sistem.Her yerde servisi bulunuyor artık.
2.arabam Hyundai Accent 97 Model GLS.Onda da ATIKER var. Sehir dışı Km'de 11 Ykr , sehir içi 14 Ykr yakıyor.
-
Atikerde bu psa modülü varmı acab bilen varmı -
atikerci arkadasşlar atikerde psa modülü varmı? biliyormusunuz -
SLM ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABA. BU SORUN İÇİN DAHA ÖNCE BİR USTADAN DUYMUŞTUM:BENZİN DEPOSUNA TEMİZ BİR ÇUBUĞU BATIR HAFİFÇE DALGALANDIR,İBRE OLMASI GEREKEN YERE GELİR DEMİŞTİ.BENİM 307 DE LPG OLMADIĞI VE BÖYLE BİR SORUNUM OLMADIĞI İÇİN DENEMEDİM AMA DENEMEK İSTEYENLERE DUYRULUR. -
bana matıksız geldi birader zaten araba hareket halinde iken benzin sürekli hareket etmiyormu deponun içinde?? -
yahu okadar atikerci arkadaş var forumda ama halen soruma yanıt alamadım!!! -
Guncelllllll
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X