Şimdi Ara

206 düşünüyorum, yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bir tanıdığımızdan temiz 2004 model 55.000 kmde 206 almak üzereyim, araç temiz yaklaşık 16000 YTL istiyorlar henüz pazarlık yapmadım.. Uzun süredir burada herşeyiyle araştırıyorum olumlu ve olumsuz yorumlar okudum, sizlerden biraz yardım bekliyorum bana gerçekten yararı dokunacak görüşlerinize ihtiyacım var bu araç alınır mı sizce, genel olarak bu modelin en önemli artı ve eksilerini kısaca belirtirseniz çok memnun olurum.. Şimdiden teşekkürler.

• Peugeot'u genelde sorunlu bir marka olarak biliyorum..Ama çok beğendiysen arabayı benim söyleyeceğim fazla birşey yok.Tasarımı çok hoşuma gider bu arada.O fiyata 2004-05 Ford fiesta'da bulabilirsin,çok daha sorunsuzdur,iyi arabadır.Veya Fiat punto'da bulabilirsin bu fiyata(eski kasa).Sana Punto ve Fiesta'lara da bakmanı öneririm..
    Ford Fiesta ve Fiat Punto:

• hiç düşünme bence.

16 ya dizel palio al hem kafan rahat olur hem de az yakarsın .
  • teşekkür ederim iyice kararsız kaldım şimdi
  • Arkadaşım ben 1 yıldır 2001 modelini kullanıyorum.benimki de 53 binde km geçmeden bakımlarını yaptırdım. benden öncede bakımları serviste yapılmış. Çok şükür araç içi tıkırtılar haricinde hiçbi sorun yaşamadım. Arabana baktığın sürece sorun yaşamazsın.
  • 2003 model cıtroen c3 veya arkadasların dedıgı gibi fiesta tavsıye ederimm.. yakıt bakımından fiestayı tek gecerım acayip ekonomık bi araba arkadasımda var.. performansda dıyosan yaklasık 70 80 bınlerde cıtroen c3 1.6 hdi 92 hp alabılırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim önerdiklerinizi de tek tek inceledim yine de vazgeçemedim 206 dan yarın deneme sürüşü yapmaya gidicem..
  • 206'yı beğendiysen bundan öteye birşey söylemek gereksiz.Ama peugeot'lar genelde sorunlarıyla baş ağrıtan araçlar diye biliyorum..Hayırlısı olsun...
  • evet peugot 206 ile olumsuz yorumçokokudum,ama alternatif olarak verilen modellerin ikisinin yerine yinede peugot206 almanı öneririm şahsen
    palio-fiesta ikisininde peugot206dan daha iyi bir alternatif değil sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 9 Ağustos 2007; 19:06:42 >
  • bahsedilen olumsuzluklarını göze aldım, olağan dışı masraf çıkarmasın bana yeter, teşekkürler kazasız belasız güner hepimize
  • sana Türkiye forumlarında pejo aldırmazlar
    nedenleri pejo araçların araç denilebilecek kadar iyi olmaması
    bir örneğini donanımhaberin daha öncekileriyle birlikte bu topiçte yasıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GolfGTI_ -- 9 Ağustos 2007; 21:47:33 >
  • sana en iyi yardim alma daha cok mutlu olursun demektir.

test sürüsünden sonra almaktan vazgecersin zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: LethaLMissioN

sana en iyi yardim alma daha cok mutlu olursun demektir.

test sürüsünden sonra almaktan vazgecersin zaten

neden ?
  • 206 alıcagıma ford fiesta alırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.