Şimdi Ara

206 + hararet sorunu !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar benim şöle bir sorunum var aracım daha öncesine conta yaktım serviste değiştirdim daha sonra radyatör su damlatıodu götürdüm servise patlamış dediler değiştidim şimdide hararat kendi kendine inio çıkıo sonra birden STOP lambası yanıo hararet 130 a tavana vuruo fan deli gibi çalııo 3 4 saniye sonra hararet 80 e 90 e düşüo fan susuyor bunu belli belirsiz yerlerde yapıyor mesela arba ful dolu rampa çıkıorum hiç bişi yapmıo bazen arabaad ytek başımayım 2 3 km rampa iniorum gaza bile dokunmuorum ama hararet tavana çıkıo bu araçta sıkıntı nerdedir saygılar diliorum

• hararet müşüründe bi sorun olabilir fanı açmıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremdrtkrds

Arkadaşlar herkese merhabalar benim şöle bir sorunum var aracım daha öncesine conta yaktım serviste değiştirdim daha sonra radyatör su damlatıodu götürdüm servise patlamış dediler değiştidim şimdide hararat kendi kendine inio çıkıo sonra birden STOP lambası yanıo hararet 130 a tavana vuruo fan deli gibi çalııo 3 4 saniye sonra hararet 80 e 90 e düşüo fan susuyor bunu belli belirsiz yerlerde yapıyor mesela arba ful dolu rampa çıkıorum hiç bişi yapmıo bazen arabaad ytek başımayım 2 3 km rampa iniorum gaza bile dokunmuorum ama hararet tavana çıkıo bu araçta sıkıntı nerdedir saygılar diliorum

Renjinin deiğinden muhtemelen sıkıntısız fan hararet müşirlerini kontrol edin yegenimin pejodada vardı bu halded mümkn oldugunca kullanmayın

• Renji Abarai kullanıcısına yanıt
    Saol kardeşim aracı götürdüm servise sorun müşürdeymiş şuan sıkıntısız çalısıor tıkır tıkır ama müşürü 1 ay önce silindir kapak contasını değiştiriken faturada fark etim ki depiştirmiş müşüre bi baktıkm eskiden kalan yağlar var üzerinde ayrıca etrafındaki beyaz silikon erimiş kısman paröalanmıs 1 ayda mnümkünmüdür hiç bir yere temeas etmeyen yeşil soket yeri bile eski geldi yüzüme değiştirdim diye 53 lira almıs benden acaba değiştirmedimi ?fotosubnu aksam atıcam burdan sizde bakın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremdrtkrds

Saol kardeşim aracı götürdüm servise sorun müşürdeymiş şuan sıkıntısız çalısıor tıkır tıkır ama müşürü 1 ay önce silindir kapak contasını değiştiriken faturada fark etim ki depiştirmiş müşüre bi baktıkm eskiden kalan yağlar var üzerinde ayrıca etrafındaki beyaz silikon erimiş kısman paröalanmıs 1 ayda mnümkünmüdür hiç bir yere temeas etmeyen yeşil soket yeri bile eski geldi yüzüme değiştirdim diye 53 lira almıs benden acaba değiştirmedimi ?fotosubnu aksam atıcam burdan sizde bakın derim

Dostum cok sevindm senin adina aslinda yapmamasi lazim bir ayda ama birseyler gelmis oda musurun oksitlenmesine sebep olmus galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.