Şimdi Ara

306 tekleme stop etme sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelıkle ıyı aksamlar lutfen bana yardımcı olun bende pejo 306 2000 mdl xr oto.175000 lpglı aracımı yenı aldım ve ılk aldıgımda sorun yoktu.. sırayla anlatcam aracımda prblm su arac ılk calıstıgnda ısınana kadar bıse yok ama normal ısıya gelınce arabada asırı derecede rolantı anı bı sekılde ınıp cıkması meydana gelıyove araba fecı sekılde teklıyo ve rolantıde stop edıyo aygım gazda olması gerekıyo stop etmemesı ıcın ne onerırsınız ve dun ve bugun yaptıklarım musurlerını degıstırdım bobınlerını bujılerını degıstırdım bılgısayarda hata gozukmuyo beyınden olma olasılıgı varmıdır...lutfen yardımcı olun ACILLL yardımcı olcak kımse yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcanozbay6161 -- 1 Aralık 2011; 20:22:31 >

• aynı sorun benimde başıma geldi 2 nededen kaynaklanıyor 1.rolanti motoru 2 en büyük ihtimal boğaz kelebegi
  • KARDEŞ ARKADAŞA KATILIYORUM BOGAZ KELEBEGİNİ SÖK IYIBI TEMİZLE
  • bendede aynı sorun vardı ustaya getirdim bir kablo çıkmış onu üfledi güzel bir şekilde taktı şuan bir sıkıntı yok ama rolanti sabit durmuyor buda tam stop edecekken gaz veriyor gibi oluyor araba buda sabit durduğunda beklerken tiremeye neden oluyor bu sorun neyden olabilir acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.5TDI Stop etme sorunu.
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.