Şimdi Ara

2.5TDI Stop etme sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , aracım normal giderken ışığa yaklaşıp debriyaja bastığımda tak diye stop ediyor direksiyon, fren bi nevi anahtarı çıkarmışım gibi kapanıyor. Tekrar marş bastığımda en az bi 10 sn marş a basılı tutuyorum rolantide kalıyor bırakırsam tekrar stop ediyor. Kaç tane ustaya götürdüm ancak bi çözüm bulabilen olmadı. Hangi parçaları baktırmalıyım? Araç 2004 t5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herhangi bir uyarı veriyor mu ? ekranda bir uyarı alıyor musun ?

ODB'den hata kodlarına baktırdın mı ? bu şekilde mi kullanıyorsun ?

• infinite kullanıcısına yanıt

C006b diye bir kod atıyor stop ettiğinde ancak bu kod da doğru değil. Şuan aracın üst kapağı yapılmıştı enjektörlere bakıldı ve fazla yakıt gittiği anlaşıldı kapak yeni yapılmıştı tekrar yapılacak herhalde.

• abs hareket ve tekerlek hız sensörü hata kodu...

abs kablosu ve bağlı diğer elektirik tesisat kabloları kontrol 20 yıl...

cürümüş hatta kedi-fare kemirmiş bile olabilir..

• Beyin ilk bu kodları veriyordu sildim ve stop edene kadar kullandım.

2.5TDI Stop etme sorunu.

Stop ettikten sonra tekrar tarattım ve bunu verdi

2.5TDI Stop etme sorunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• C00B6: emisyon kontrol sisteminde bir arıza olduğunu gösterir. Sorun genellikle hava-yakıt karışımının çok zengin veya çok fakir olmasıyla ilgili
    • C0508: gaz kelebeği konum sensöründe bir arıza olduğunu gösterir. Sensör, motorun hava alımını kontrol etmeye yardımcı olur ve arızalıysa motor düzgün çalışmayabilir.
    • C065B: ısıtmalı oksijen sensöründe bir arıza olduğunu gösterir. Sensör, egzoz gazlarının oksijen içeriğini ölçer ve arızalıysa motor düzgün çalışmayabilir.
    • C06A0: emisyon kontrol sisteminde bir arıza olduğunu gösterir. Sorun genellikle katalitik konvertörün etkinliğiyle ilgili
    • C0784: emisyon kontrol sisteminde bir arıza olduğunu gösterir. Sorun genellikle egzoz gazı resirkülasyon (EGR) valfiyle ilgili
    • C08B9: emisyon kontrol sisteminde bir arıza olduğunu gösterir. Sorun genellikle evaporatif emisyon kontrol sistemiyle ilgili
    • C068E: emisyon kontrol sisteminde bir arıza olduğunu gösterir. Sorun genellikle buharlaşma sızıntısı kontrol sistemiyle ilgili

şimdi 20 yaşında araç için (tesisat kaç yıllık, komple değişmediğini düşünerek, Hata kodlarının birçok olası nedeni vardır, ancak en yaygın olanları:

• Arızalı sensörler: Hata kodlarının en yaygın nedenlerinden biri, arızalı sensörlerdir. Sensörler, motorun çalışmasını izlemek için kullanılır ve arızalıysa yanlış bilgi sağlayabilir ve hata kodlarına yol açabilir.
    • Elektriksel sorunlar: Hata kodlarına elektriksel sorunlar da neden olabilir. Bu, kabloların gevşek veya arızalı olması, sigortaların patlaması veya konektörlerin korozyona uğraması gibi şeyleri içerir.
    • Mekanik sorunlar: Hata kodlarına mekanik sorunlar da neden olabilir. Bu, vakum sızıntıları, egzoz gazı sızıntıları veya katalitik konvertörün hasarı gibi şeyleri içerir.

aracın katalizör ve egr sistemi en son ne zaman değişti veya iptal mi edildi ?

tesisatı komple elden geçirilmesi tavsiye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio motor stop etme sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.