mrb arkadaşlar 10 gün önce 206 hdi 2003 model bi araç aldım bayburtta yaşıyorum 3-4 gündür kış geri geldi buralarda, sıcaklıklar -13 dereceye kadar indi. bu sabah aracı çalıştırıken araç çalışmadı. motor ustası bi arkadaş vardı onu çağırdım kendi aracının aküsünün yardımıyla çalıştırdı. ilk defa dizel araç kullanıyorum bana demişlerdi ki; sarı lamba sönünce aracı ççalıştır meğer bi de bujilerin ısınma lambası varmış soğuk havalarda en az kontağı iki kere kapatıp açmak gerekiyomuş. daha ayrıntılı bilgiye sahip olan arakadaşlar varsa bilgilerinden faydalanmak isterim bi de usta bana dediki el frenini bu soğuklar geçene kadar çekili bırakma aracı 1. vitese at öyle kalsın elfreni donma yapıp yapışıyormuş.
-13 de araba mı donarmış, bende erzurumdayım pejo 207 outdoor aracım -35 lerde saat gibi çalışıyor.kontağı yarım çevir dizel ısıtıcının sönmesini bekle, tabi varsa
dondu demedim zaten ısıtıcıyı en az iki kere açıp kapamak gerekiyomuş bende tam anlamıyorum bende marş basınça cik cik alrm sesi çıkmaya başladı bi kaç kez aynı şeyi yapınca hiç marş basmaz oldu yani olay benim bilgisizliğimden kaynaklanıyor
modelı yuksek ve kılometresı fazla dızellerde bazen ıkı kere kızdırma yapmak gerekıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme