Şimdi Ara

206 mın sorununa cevap lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir sorum olacak, dizel 206 arabam var, son zamanlarda özellikle sabahları arabayı çalıştırırken bi garip çalışıyo.marşa basınca ibreler oynuyo(zorlanıyor gibi sanki) ve yolda giderken bir saniyelik bir süre stop ışığı yanıyo ve aynı anda dııt diye bir uyarı veriyo sonra normale dönüyo.aynı şey başına gelen yada sebebini bilen varsa lütfen aydınlatsın teşekkürler.

• bende de dizel var, tek bip sesini bende merak ediyorum arada bende de oldu
  • Arkadaşlar selamlar. Ben uzun zamandır 206 kullanıcısıyım. 206 hdı ile başladım gtı ve en sonda cc aldım. ( Gerçi bu hafta focus c-max aldım ama..) Bu anlattığınız sorunlar cidden 206 nın kronik sorunlarıdır ve ben dahil birçok 206 kullanıcısı genekde yaşar. Bunun nedeni valfler veya hava demetresi hatasından kaynaklanır. Umarım bu bilgi işinize yarar
  • gösterge oynaması aküden olabilir akü zayıfsa yapar sabahları geç çalışma kızdırma bujilerinden olabilir araba kaç binde?ikaz lambası ise su seviyesine bi bakarsa belki yardımı olabilir çözemesssen problemini mesaj atabailirsin yardımım dokunabilir belki
  • solidus 61 tamda dediğin gibi olmuş aküyü değiştirdim ve suyu artırdım şuanda sorun yok çok teşekkür ederim arabam 68000 de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denay

solidus 61 tamda dediğin gibi olmuş aküyü değiştirdim ve suyu artırdım şuanda sorun yok çok teşekkür ederim arabam 68000 de.

havalar soğudumu sabahları ilk marşın biraz daha geç alırsa kızdırma bujilerini değiştir 80000 bakımında triger kayışını değiştirmeyi unutma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.