Şimdi Ara

206 nın hangi modeli sizce ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
22.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar peugeot 206 almak isitiyorum. ama 206 nın bir sürü modeli var (GTI, HDI vs) acaba bu modeller arasında ne fark var. ve hangisini tavsiye dersiniz? ben daha çok dizel olmasını isitiyorum. ama modeleer arasında ne fark ilmediimden dolayı hangisi dizel onuda bilmiyorum. yardım ederseniz çok sevinriirm şimdiden çok teşşekürler

• arkadaşım 206 nın bir çok çeşidi var (look, x line, feline, fever, quicsilver, gti rc ...) eğer dizel almayı düşünüyorsan sana tek önerim olacak o da feline modeli, bu modelin diğerlerine göre bazı artıları var, 6 airbag, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü, gövde rengi tampon ve çıtalar, spor koltuklar, 4 cam otomatik vs....)

eğer bunlara pek önem vermiyorsan veya bütçen müsait değilse 2. elde x line hdi tavsiye ederim.
  • dostum ilgin için çok teşşekürler dediğin gibi birçok modeli var ve bunlar kafamı karıştıryor. benim için 15-20 arası birşey düşünüyorum. önerin iiin çok sağol bakalım fiyatları nasılmış
    quote:

Orjinalden alıntı: Mnt1907

arkadaşım 206 nın bir çok çeşidi var (look, x line, feline, fever, quicsilver, gti rc ...) eğer dizel almayı düşünüyorsan sana tek önerim olacak o da feline modeli, bu modelin diğerlerine göre bazı artıları var, 6 airbag, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü, gövde rengi tampon ve çıtalar, spor koltuklar, 4 cam otomatik vs....)

eğer bunlara pek önem vermiyorsan veya bütçen müsait değilse 2. elde x line hdi tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: akremon

dostum ilgin için çok teşşekürler dediğin gibi birçok modeli var ve bunlar kafamı karıştıryor. benim için 15-20 arası birşey düşünüyorum. önerin iiin çok sağol bakalım fiyatları nasılmış

Kullanım tarzın ve hoşuna giden stil anlayışını bilmiyorum ama quiksilver tavsiye ederim, gayet iyi yürür 110 beygirlik motoru vardır, tek kapı ve özel üretimdir, donanım olarak da eksiksizdir, keyif arabasıdır.

• PERFORMANS ARIYORSAN GTI, EKONOMİ İSTİYORSAN HDI ŞAŞMA, 20,000 YTL GÖZDEN ÇIKARTIYORSAN 307 LERE DE BAKABİLİRSİN
  • arkadaşlar yardımlarınız için çok teşşekürler benim aslında bilmek isyediğim daha çok 206 nın bir sürü modeli var örneğin GTI, X-line,feline, HDI ve bunun bennzeri bir süür modeli var.dıştan baktığımızda bunların hepsi birbirine benziyor. ben bit ürülü ayırtedmeiyorum. acaba bunlar arasında ne fark varki bukadar çok modeli var? bir arkadaş açıklayabilrise çok sevinirim :)şimdiden çok teşekürler
  • feline olan hertarafı gövde renginde boyalıdır..gtı da belirgin bi fark var.tek kapı x line da tamponlarda siyah kısımlar war..hdi da arkada logonun yanında hdi ibaresi war..yeterli mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HDI'sini kullandım. Gerçekten o motora ve beygir gücüne rağmen iyi kaçıyor. Tork ve Turbo...
    Çok da ekonomik. Çok fazla performans istemiyorsan HDI almanı tavsiye ederim.
    Ben haftalık 80-90 lira benzin parası verirken kullanan kişi 30 lira veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 147BLACK

HDI'sini kullandım. Gerçekten o motora ve beygir gücüne rağmen iyi kaçıyor. Tork ve Turbo...
    Çok da ekonomik. Çok fazla performans istemiyorsan HDI almanı tavsiye ederim.
    Ben haftalık 80-90 lira benzin parası verirken kullanan kişi 30 lira veriyor.

aynen öyle yapıyorum
  • dostum çok sağol şimdlik yeterli yalnız bende arabalra bakıyom bu rabalardaın hep birbirinew benziyor niçin hiç fat,rk yok dşiyodum :) demkki ki dikatlice bakmak lazımmış
    quote:

Orjinalden alıntı: uruk33

feline olan hertarafı gövde renginde boyalıdır..gtı da belirgin bi fark var.tek kapı x line da tamponlarda siyah kısımlar war..hdi da arkada logonun yanında hdi ibaresi war..yeterli mi

• en karizması feline..görünüş,geniş ızgara,sisler...gövde rengi heryer..olay bitio..bende warda
  • feline güzel duruyor hakikaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: uruk33

en karizması feline..görünüş,geniş ızgara,sisler...gövde rengi heryer..olay bitio..bende warda

• 20 milyar civarlarına 206 XT 1,4 hdi bulabilirsin belki (6airbag,abs,arka baslıklar,sensörler,önsis farları,kadife döşemeler.....)donanım olarkta performans olarkata ekonomi olarakta seni tatmin edecektri ama benzinli ve tek kapı olsundiosan bence 206 Quicksilver derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.