Şimdi Ara

206 Sigorta Sorunu (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
14.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Dün gece teyp montajından dolayı sanırım bi elektrik sorunu yaşadım. Önce silecekler açıldı kendiliğinden. Sonra kontağı kapatıp teyp kablolarını aynı şekilde bağlayıp bıraktım. Sanırım bağlarken sigorta kutusu tarafından bi kıvılcım da çıktı ama emin değilim. Şuan motora benzin gitmiyor o yüzden servise götüremiyorum aracı. Ayrıca otomatik kilit çalışmıyor, farlar yanmıyor. Farkedebildiğim sorunlar bunlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

2006 Model 206X-Design

Aynı sorunu yaşayanlara yardımcı olmak adına; çözümü:
    quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

Sigorta kutusunda bütün sistemin sigortaları bulunuyor, açıp bakın teli kopmuş olanı aynı değerdekiyle değiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizSupra -- 16 Haziran 2012; 5:53:50 >

• Muhtemelen sigortaları attırmışsınız. Sigorta kutusundaki tüm sigortaları söküp kontrol edin, kendi çözebileceğiniz başka yöntem aklıma gelmiyor şu an için.

Geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teyp montajı yaparken kutup başını sökmediniz mi ?
    Bu araçlarda her türlü ses sistemi modifiyesini bu işten anlayan yerlerde yaptırmak en doğrusu.
    Umarım sorun sigortayla çözülebilecek birşeydir.
    BSI veya sigorta tablası yandıysa, ücreti üzebilir...
  • Hiç aklıma gelmedi hocam kutup başını sökmek.
    Az önce peugeot servisten usta getirdik. Adam motora falan baktı,en son ısrar ettim sigorta konusunda ve kaputun altındaki sigortalara baktı. "Araç anahtarı tanımıyor" dedi. Sorun elektrik aksamıyla ilgiliymiş. Ancak direksiyon altındaki sigortalara hiç bakmadı. Eğer sigorta attıysa, düzeltmenin yolu sökük tekrar takmak mı? Başka yapılması gereken bir şey var mıdır atan sigorta için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

Hiç aklıma gelmedi hocam kutup başını sökmek.
    Az önce peugeot servisten usta getirdik. Adam motora falan baktı,en son ısrar ettim sigorta konusunda ve kaputun altındaki sigortalara baktı. "Araç anahtarı tanımıyor" dedi. Sorun elektrik aksamıyla ilgiliymiş. Ancak direksiyon altındaki sigortalara hiç bakmadı. Eğer sigorta attıysa, düzeltmenin yolu sökük tekrar takmak mı? Başka yapılması gereken bir şey var mıdır atan sigorta için?

İmmoblizer sisteminin siortası varsa o atmış olabilir.
    Motora benzin gitmiyorsa benzin pompasının rölesine ve varsa sigortasına bakılması lazım. Motor ekipmanlarının sigortaları kaputta bulunur genelde, kolay gelsin.

• İmbo anahtarı okumasa bile marş basar fakat araba çalışmaz.
  • Sigorta kutusunda bütün sistemin sigortaları bulunuyor, açıp bakın teli kopmuş olanı aynı değerdekiyle değiştirin olmazsa öyle ustaya gösterin, tutmuşken dürtmeye çalışıyorlar gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sigorta kutusunda bütün sistemin sigortaları bulunuyor, açıp bakın teli kopmuş olanı aynı değerdekiyle değiştirin olmazsa öyle ustaya gösterin, tutmuşken dürtmeye çalışıyorlar gibi.

Hocam bi yakınımızı aradım akşam üzeri, aynı sizin söylediklerinizi söyledi. Bende açtım baktım, bi tane yanmış sigorta farkettim. İnternetten Amper değerlerinin tablosunu bulup başka bir sigortayla değiştirdim araba çalıştı. Sonra gittim boş kalan yere sigorta aldım sorun çözüldü. Asistan servisiydi çekicisiydi falan derken tonla masraf çıkacaktı, 5 liraya halletmiş oldum.

Herkese çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

quote:

Sigorta kutusunda bütün sistemin sigortaları bulunuyor, açıp bakın teli kopmuş olanı aynı değerdekiyle değiştirin olmazsa öyle ustaya gösterin, tutmuşken dürtmeye çalışıyorlar gibi.

Hocam bi yakınımızı aradım akşam üzeri, aynı sizin söylediklerinizi söyledi. Bende açtım baktım, bi tane yanmış sigorta farkettim. İnternetten Amper değerlerinin tablosunu bulup başka bir sigortayla değiştirdim araba çalıştı. Sonra gittim boş kalan yere sigorta aldım sorun çözüldü. Asistan servisiydi çekicisiydi falan derken tonla masraf çıkacaktı, 5 liraya halletmiş oldum.

Herkese çok teşekkürler.

Hayırlı olsun aynen tahmin ettiğimiz gibi ufak bir arıza, yola çıkmadan önce bütün iç tesisatın çalışmama sorununu yaşamıştım sigortaları değiştirince çözmüştüm bende.

• Hadi geçmiş olsun, sigorta görevini yerine getirmiş... (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Küşükken plaka lambasını açmıştım. Kabloları birbirine değdirince sigortayı attırdım. Tabi o zamanlar çok anlamadığımdan çok korkmuştum ama babam kızmamıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.