Şimdi Ara

206 TESİSAT YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR 2BIN TYL VERIP 2 ANFI 1600 2 BUFIR 2 CIFT KOMPENET 1TANE KATALIZOR 2 TIZ ALDIM HEPSI JBLIN SIZCE PAHALIMI 1 DE TABUT GIBI DERI KAPLAMALI KOTRAPLAK TAN 50 KILOLUK KUTU BAGAJDA YER KALMADI.

FIYAT UYGUNMU COKMU PAHALI ANFILER BIRI EN BUYUK ANFISI JBLIN OBURU OKADAR IYI DIL BIRI BUFIRLARA DIGER ANFI KOMPENETLERE BAGLI

BIRDE SIZDEN SUNU OĞRENEMEK SITIOM O KUTU COK AGIR YA ARABA COKTU ARKASI INAN ARKAYADA IKI KISI BUINDIMI LASTIK SURTUO INANIN KASISTEN GECEMIOM
    BU KUTU YEINE AYNI KOLONLARI KULLANARAK NE YAPAILIIRM YANI MALZEMELER YETERLI SADECE O KUTU YERINE MODIFIYE SITELEROINDE GORUOM OZEL KAILIPLAR VAR SAnırım nerden bulabılıırm bunları yapan tanıdık yer varmı bıldıgnız adres tel ve fıkır beklıom

• BİRAZ YANLIŞ YERE AÇMIŞIN KONUYU..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan_bayuk

ARKADASLAR 2BIN TYL VERIP 2 ANFI 1600 2 BUFIR 2 CIFT KOMPENET 1TANE KATALIZOR 2 TIZ ALDIM HEPSI JBLIN SIZCE PAHALIMI 1 DE TABUT GIBI DERI KAPLAMALI KOTRAPLAK TAN 50 KILOLUK KUTU BAGAJDA YER KALMADI.

FIYAT UYGUNMU COKMU PAHALI ANFILER BIRI EN BUYUK ANFISI JBLIN OBURU OKADAR IYI DIL BIRI BUFIRLARA DIGER ANFI KOMPENETLERE BAGLI

BIRDE SIZDEN SUNU OĞRENEMEK SITIOM O KUTU COK AGIR YA ARABA COKTU ARKASI INAN ARKAYADA IKI KISI BUINDIMI LASTIK SURTUO INANIN KASISTEN GECEMIOM
    BU KUTU YEINE AYNI KOLONLARI KULLANARAK NE YAPAILIIRM YANI MALZEMELER YETERLI SADECE O KUTU YERINE MODIFIYE SITELEROINDE GORUOM OZEL KAILIPLAR VAR SAnırım nerden bulabılıırm bunları yapan tanıdık yer varmı bıldıgnız adres tel ve fıkır beklıom

neyy yerem i sürtüo arkadasım bak yoluna ya arkadasımın 206 da 4*punch 2* kicker amfi komple trunk var araba cok az kıpırdıo 6 kişi geziyoruz bişi olmuorda seninki sürtüormuss bos bos sallamalar yapma azcık tutarlı at atıcaksanda

• quote:

Orjinalden alıntı: __RaVe__®

quote:

Orjinalden alıntı: kaan_bayuk

ARKADASLAR 2BIN TYL VERIP 2 ANFI 1600 2 BUFIR 2 CIFT KOMPENET 1TANE KATALIZOR 2 TIZ ALDIM HEPSI JBLIN SIZCE PAHALIMI 1 DE TABUT GIBI DERI KAPLAMALI KOTRAPLAK TAN 50 KILOLUK KUTU BAGAJDA YER KALMADI.

neyy yerem i sürtüo arkadasım bak yoluna ya arkadasımın 206 da 4*punch 2* kicker amfi komple trunk var araba cok az kıpırdıo 6 kişi geziyoruz bişi olmuorda seninki sürtüormuss bos bos sallamalar yapma azcık tutarlı at atıcaksanda

belki doğrudur,olamaz mı

• bence olamaz hocam nasıl iş ya bizde o dedigi agırlıgın üstü var arabada az bir oynama var ve 6 kişi bingimizi biliyorum ben
  • gerçekten de sallamanın hiç luzumu yok, eğer bu ağırlık ile lastiğiniz davlumbaza sürtüyorsa amortisörlerin patlaktır, 206 ile bu sorunu yaşayan ilk siz olmuşsunuz tebrik ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 406Coupe -- 12 Ocak 2007; 2:20:33 >
  • BENDE 307 CC YE DÜŞÜNÜYORUM AMA ZATEN ÜSTÜ AÇINCA TAVAN BAGAJA GİRİO 2 POŞETLİK YER KALIO BASSLARI NEREYE KOYİM TAVANI AÇAMADIKTAN SONRA CC NİN NE ANLAMI KALDI Bİ FİKRİ OLAN VARMI NEREYE KOYİM TESKO
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: LONELY UNDERGRAD

BENDE 307 CC YE DÜŞÜNÜYORUM AMA ZATEN ÜSTÜ AÇINCA TAVAN BAGAJA GİRİO 2 POŞETLİK YER KALIO BASSLARI NEREYE KOYİM TAVANI AÇAMADIKTAN SONRA CC NİN NE ANLAMI KALDI Bİ FİKRİ OLAN VARMI NEREYE KOYİM TESKO

bence güsel bir amfi kullanıp kapı içlerine düzgün mid-bass hoparlör kullanıp bagaj kapsitesine görede 25 lik bir kutuda bass koyabilirsin ewet 10 numara bir ses cıkısı olmaz ama aracın içinde cok düzgün bir ses olusur
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RaVe__®

bence olamaz hocam nasıl iş ya bizde o dedigi agırlıgın üstü var arabada az bir oynama var ve 6 kişi bingimizi biliyorum ben

bence de durumu biraz abartmış..benim arabamda da var kabin komple dolu bagaj..zerinde de 2 bas 4 tane kolon vat yaklaşık 54 kilo falan geliyo..ama arkaya 3 kişi de otursa lastiğin sürtmesi biraz tuhaf..kasiste altı sürtüyo dedi anlarım ama lastik biraz acayip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.