Şimdi Ara

206 ve lpg YARDIM!!!!.... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
19.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eee polariss halen resmi montaja cvp vermedin???
  • Ben bugün antalya Atiker bölge bayii galip oto'da 2004 model 1.4 206'ma sıralı Atiker sistem taktırdım. benim de aynı kaygılarım vardı sıralama konusunda ama usta iyi olunca iyi iş çıkıyor. Atiker de çok iyi ve kesinlikle ne kadar çok para o kadar iyi sistem diye düşünme. üstelik tüm kalite belgelerine de sahipler. ben çok araştırdım. Atiker çok ekonomik ve performanstan kayıp vermiyor. yarın burada resimlerini yayınlarım. kesinlikle tavsiye ederim.

bu arada 206'ya simit tank istesen de takmazlar, önce güvnlik dediler bana. Gerçekten dış etkenlere açık bir tank tehlikeli olur. Atiker'in tse ve diğer kalite belgelerine sahip 28 lt'lik tankını taktırdım bagaja. Arka koltuğun tek yatan kısmının arkasına (sağ arka) yan olarak takıldı. Orada çanta var gibi durdu. çok kibar ve yeterli. fotoğraflara yarın bakarsın.
  • ok biraderr bidee kaça taktırdınn fiyatt yazarsan sevinirim bu benzin göstergesi düşme olayına çözüm buldularmı? bunlarıda eklersen sevinirim güle güle kullan
  • kardeş 1.200'e taktırdım. *onus kart'a 10 taksit de yapıyorlar. ant. bölg. distribütörü taktı. benzin göstergesi için 150 ytl'ye bir parça takılıyormuş galiba. ama ben taktırmadım. yol aldıkça gösterge düşüyor ama benzin aynı. bir de bana benzini full doldurtma dediler. çeyrek depo ile yarım arası olması iyiymiş. sebebini detaylı olarak anlattılar. giderseniz ilgilenirler.

bu arada ruhsat için projeyi de teslim ettiler. ruhsata işletme 200 civarı tutuyormuş. ben işletmeyi düşünüyorum.

aklıma gelmişken, gaz dolum bölümünü arka tamponun arkasına, stepnenin yanına görünmeyecek şekilde taktılar. gösterge ve benzin / gaz dönüşüm düğmesi ufacık birşey. 3 x 3 cm boyunda, kibar. onu da direksiyonun solunda, kart boşluğu var cep gibi, hava çıkışının altında, oraya taktılar. ben hiç görünmemesi için en arkasına taktırdım, sen istersen yan olarak da taktırabilirsin. o yeşil ışık uzun yolda rahatsız ediyor beni, babamın arabasından biliyorum.

• hadi geçmiş olsun sana
    quote:

Orjinalden alıntı: mercury07

kardeş 1.200'e taktırdım. *onus kart'a 10 taksit de yapıyorlar. ant. bölg. distribütörü taktı. benzin göstergesi için 150 ytl'ye bir parça takılıyormuş galiba. ama ben taktırmadım. yol aldıkça gösterge düşüyor ama benzin aynı. bir de bana benzini full doldurtma dediler. çeyrek depo ile yarım arası olması iyiymiş. sebebini detaylı olarak anlattılar. giderseniz ilgilenirler.

bu arada ruhsat için projeyi de teslim ettiler. ruhsata işletme 200 civarı tutuyormuş. ben işletmeyi düşünüyorum.

aklıma gelmişken, gaz dolum bölümünü arka tamponun arkasına, stepnenin yanına görünmeyecek şekilde taktılar. gösterge ve benzin / gaz dönüşüm düğmesi ufacık birşey. 3 x 3 cm boyunda, kibar. onu da direksiyonun solunda, kart boşluğu var cep gibi, hava çıkışının altında, oraya taktılar. ben hiç görünmemesi için en arkasına taktırdım, sen istersen yan olarak da taktırabilirsin. o yeşil ışık uzun yolda rahatsız ediyor beni, babamın arabasından biliyorum.

• ok anladım mercury birader bagajdaki tank resimlerini eklersen sevinirim ben onu merak ediyodum saolasın yerdım ve bilgi için
  • Bagaj resmi.

206 ve lpg YARDIM!!!!....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla -- 27 Mayıs 2007; 17:53:05 >
  • Tank resmi.

• Motor resmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla -- 27 Mayıs 2007; 18:04:33 >
  • Düğme resmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla -- 27 Mayıs 2007; 18:02:34 >
  • Gaz girişi. Tamponun arkasında, stepnenin yanında. Arkadan bakınca kesinlikle görünmüyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: cryincry

hadi geçmiş olsun sana
    quote:

kardeş 1.200'e taktırdım. *onus kart'a 10 taksit de yapıyorlar. ant. bölg. distribütörü taktı. benzin göstergesi için 150 ytl'ye bir parça takılıyormuş galiba. ama ben taktırmadım. yol aldıkça gösterge düşüyor ama benzin aynı. bir de bana benzini full doldurtma dediler. çeyrek depo ile yarım arası olması iyiymiş. sebebini detaylı olarak anlattılar. giderseniz ilgilenirler.

saol da niye geçmiş olsun?

• dostum hayırlı olsun güle güle kullan. yazında birşey kafama takıldı. benzin deposunu neden fullememek lazım? ben de gecen hafta tartarini taktırdım aracıma ama benzin depom sürekli full durur benim. ne gibi bir zararı oluyormuş. bu arada benim aracım 2004 golf pasific. peugeotlara özel bir durummu bu depo fullememe olayı ? bilgi için tesekkurler

saygı,sevgi...

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: alikemal80

dostum hayırlı olsun güle güle kullan. yazında birşey kafama takıldı. benzin deposunu neden fullememek lazım? ben de gecen hafta tartarini taktırdım aracıma ama benzin depom sürekli full durur benim. ne gibi bir zararı oluyormuş. bu arada benim aracım 2004 golf pasific. peugeotlara özel bir durummu bu depo fullememe olayı ? bilgi için tesekkurler

saygı,sevgi...

quote:

@alikemal aziz dostum

fransız araçlarının benzin göstergesi dolu olsada belli bi km sonra "yaa bu kadar yol gittik nasıl benzin durur" diyerek benzin gösteergesini indiriyormuşş fransız aklı

diğer olayda benim montajcı da kesinlikle benzini boş bırakma dedi sebep olarak ta araç sanki benzinli çalışıyormuş gibi pompalamaya devam edip geri dönüyormuşş...
    o yüzden nasıl olsa benzin bitse gazda giderim demek yok muş???

• birader resimler için saolasın kazasız belasız sürüşler başaka izlenimlerin olursa paylaşırsan sevinirim
  • Teşekkürler. her türlü sorun yada olumlu görüşümü burada yazacağım.
    Benzini tam doldurmamamı şunu için söylediler, yanlış hatırlamıyorsam; benzin devri-daim yapıyormuş. İçeride çok miktarda benzin varsa, çok az benzin kullanıldığı için zamanla benzin özelliğini kaybediyormuş. ancak depo kesinlikle boş kalmamalıymış çünkü sistem kesinlikle ilk çalışmayı benzinle yapıyormuş. ben de tecrübe ettim zaten. motoru ilk çalıştırmamda 50-60 m gittikten sonra gaza geçiyor. galiba 35-40 derecede. diğer arabaları bilmiyorum ama peugeot motorları çabuk ısınıyor ve sıcaklığını uzun süre muhafaza ediyor. motor sıcaklığı belli bir derecedeyken motoru ilk çalıştırmamda 1-2 sn içerisinde gaza geçiyor. bunu da çok hafif bir tık sesi ile anlıyorsunuz.
    Atiker sistem kesinlikle çok sessiz. Ben okuldaki öğretmen arkadaşlara dinlettim, tüpte olduğunu anlamadılar. ne zaman gaza geçecek diye sordular hatta :-) araç içinden fark etmek zaten imkansız.

• hayırlı uğurlu olsun çok güzel şık olmuş benimki gibi iyi ki varsın atiker taksitleri zaten benzine verdiğimiz para ödüyor.
  • 206 aracıma Antalya'da taktırdığım Atiker sıralı sistem ile yakıt ölçümü yaptım. Şehir içi 10,5 Ykr(105bin lira); şehirler arası sabit 90 km ile 9,5 Ykr (95bin lira) yaktı.

Gazı hep aynı bayiden aldım (opet/aygaz).

Performansta kesinlikle düşüş yok, motorda dizel benzeri bir ses de yok. ustanın ve sistemi üretenlerin ellerine sağlık. Peugeot'u olanlara Atiker tavsiye ederim.

not: bu yazdıklarımı başka bir başlık altında da yayınladım ama 206 başlığı altında olması gerektiğini de düşünüyorum.
  • Hayırlı olsun
    demek düşer bizede
  • Hayırlı olsun bende düşnüyorum atiker. Herkes iyi diyor zaten. Sen antalya da nerde taktırdın?

quote:

206 aracıma Antalya'da taktırdığım Atiker sıralı sistem ile yakıt ölçümü yaptım. Şehir içi 10,5 Ykr(105bin lira); şehirler arası sabit 90 km ile 9,5 Ykr (95bin lira) yaktı.

Gazı hep aynı bayiden aldım (opet/aygaz).

Performansta kesinlikle düşüş yok, motorda dizel benzeri bir ses de yok. ustanın ve sistemi üretenlerin ellerine sağlık. Peugeot'u olanlara Atiker tavsiye ederim.

not: bu yazdıklarımı başka bir başlık altında da yayınladım ama 206 başlığı altında olması gerektiğini de düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.