Şimdi Ara

206 ve lpg YARDIM!!!!.... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
19.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mrtyrtsvn

selam onur kardes ben gecen yıl temmuz ayında izmir atiker bölge distribitörü ayok otogazda takdırmıştım lpg'yi 20bin kmde idi şimdi 30bin oldu lpg ile 10bin km yaptım... burada taktırmak istersen benim montajı ayok'ta hasan (uzun saçlı top sakallı) usta yaptı... Yaşadığım sorunlar şunlar oldu sabahları araç ilk marşta almıyor boğuluyordu 4-5 kez marş yapmak gerekiyordu ama bu sorun benzinin 1/4 depodan az olmasından kaynaklandığını tespit ettim depoyu doldurunca sorun kalktı.. diğeri benzin göstergesinin düşmesiydi bu sorunada alıştım artıkk seviye düşüyor sonra kendiliğinden tekrar cıkıyor.... benim araca 40lt'lik silindir tank koydular bagay hacmi büyük ölçüde daraldı ama yalnız bir bekar olduğum için bu sorun fazla etkilmedi... 10bin km tecrübeme görede 206 1,4 motor 100km'de ş.içinde 10lt lpg ş.dışı 6lt lpg yakıyor bugünün hesabıyla ş.içi 0,185ykrş ş.dışı 0,140ykrş yakıyor performans kaybı cok az olsada var ama genede iyi gidiyor 185km/h hızı görebilirsin... aklına takılan başka bişey varsa yazz cvplamaya çalışırım.. :))

Dostum bu sorun BRC de PSA modül ile tamamen ortadan kalkıyor boşuna eziyet çekmişsin + Çekişten düşmesini kabul etmiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Leon_onur

arkadaşlar öncelikle bu konuda mesaj yazan herkeze çok teşekkür ediyoryum çünkü gerçekten çok fikir sahibi oldum. Özellikle mercury ve murat çok saolun.
    benimde 2003 model 206 xt otomatik vites aracım var ,gerçekten çok fazla yakıyor ,kaç yıl oldu alalı daha 26000 kilometrede.
    bu konuyu okudan sonra bende lpg taktırmaya karar veridim. Sormak istediğim 2 soru var ,birincisi izmirde tavsiye edebileceğiniz iyi bir usta var mı ? sanırım marka konusunda bende atiker de karar kılıcam ama usta çok önemli demişsiniz eğer bilen tavsiye edebilen varsa çok sevinirim. eğer iyi bir tavsiye alamzsam atikerin izmir bölge distribitörüne taktırtmayı düşünüyorum.
    Bide ben bagaj fazla küçülmesin diye en küçük olan tüpten taktırmayı düşünüyorum bunun tüpün çabuk bitmesi hariç bir dezavantajı olmaz di mi ?
    ve son olarak mrtyrtsvn ; bi mesajında bazı sorunlar yaşadım ama şimdi çok memnunum demişsin ,acaba bu sorunları çok kısaca da olsa özetleyebilirmisin ,gerçi tüm mesajlarını okudum ama yinede eğer gözümden kaçmış olan varsa diye soruyorum ?

Size aşağıda vereceğim adresle bir görüşün ve kararınızı öyle verin desem çokmu bişii istemiş olurum :)
    Bilgi isteyene kızmıyorlar

2A 'ZM'R AUTOGAS
    Yesillik Cad. No: 261
    Karabaglar
    0 232 253 71 85 0 232 265 44 73 ERKAN Ç'ÇEK

• Arkadaşlar ben de 2001 model 1.4 206 ma atiker taktırdım.Daha 1 hafta oldu.Çok şükür sorun yaşamadık daha.İnşallah da yaşamayız.
  • sen nerde taktırdın?
  • Selam arkadaşım aynısından bendede var,

Ben ROMANO taktırdım,

Bizim araçlarda Benzin göstergesinde sorun olmuyor ,Arslan gibi çalışıyor,

Yanlız Motor İkaz ışığı sorun oluyor ,Benim bayağı canımı sıktı bu konu ama şu an Çok şükür yanmıyor,

ince ayar gerekiyor ,bunu da yaptırmak zor oldu,

Bağaja ince uzun tüp koydurttum, çok büyük bağajımızın olmaması pek iyi olmuyor,

Yakıt çok pahalı çooooooooooookkkk

quote:

Orjinalden alıntı: halilserkan

Selam arkadaşlar gerçekten faydalı bilgiler edindim yazılarınızdan teşekkürler.. Bende de 2001 model 206 xs 1,6 var. Bu hangi grup enjeksiyona sahip ve sıralı sistem uygulanabilirmi? Teşekkürler..

• quote:

sen nerde taktırdın?

Ben İzmir de taktırdım.Bu arada sorun başladı.Araç klima açıkken boşa aldığımda stop ediyor.Göstercez bakalım nolcak.
  • yorumlar ve cevaplar için teşekkürler arkadaşlar
  • leon_onur ne oldu takdırdınmı lpg

ve egebuca kardes senin stop olayı çözüme kavustumu?
  • quote:

leon_onur ne oldu takdırdınmı lpg

ve egebuca kardes senin stop olayı çözüme kavustumu?

Şu an kavuşmuş gibi gözüküyor.Ama hala deneme aşamasındayım.İlgin için teşekkür ederim.
  • Bu akşamüstü 2005 206 x-design aracımı lpg dönüşümü için bıraktım.
    İnşallah sorun yaşamayız.Çok uzun süre düşündükten sonra dönüşüm kararını aldım.Bakalım sonuç ne olacak?
  • ne marka kit takdırdınız memmnunmusunuz??
  • quote:

ne marka kit takdırdınız memmnunmusunuz??

Genel anlamda memnunum.....Daha fazla bilgiyi bu linkten edinebilirsin....

http://forum.donanimhaber.com/m_26572284/mpage_1/key_//tm.htm#26572284
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tesla

206 için sorular gelmeye başladı. Güncelleme yapmak istedim.

Aracım 14bin km 'yi Atiker ile katetti. şu anda 100bin lira civarı yakıyor. şehir içi 130 bin lira civarı (ramazan trafiğinde). Performansı çok iyi. Gaz olarak Aygaz ve Milangaz kullanıyorum. Atiker sayfalarında detaylı bilgiler mevcut.

Not: bayi mayi değilim, sıradan, memnun bir kullanıcıyım. Mesleğim öğretmenlik.

konu baya eski ama şuanki durumu merak ettiğim için sorayım dedim, şuanki tüketimin nasıl? bir sorun var mı? birde benim pejo 206 x-line ruhsatta 70 bg gözüküyor bu araca taksam aşırı bir performans düşüklüğü yaşarmıyım?

206 sına lpg taktıran başka arkadaşlar varsa onlarda yorum yaparsa sevinirim...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.