Şimdi Ara

206mın teknik bilgilerine nasıl ulaşabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2003 model bir 206ım var. PGJ nun türkiye sitesinde teknik verilerini bulamıyorum aracın. Yani tork, 0-100 hızlanma, ortalama yakıt vs. Bunlara nereden ulaşabileceğimi bilen var mı? Birde benim aracım XT mi XS mi ya da ne tam olarak bilemiyorum. Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaylakk

2003 model bir 206ım var. PGJ nun türkiye sitesinde teknik verilerini bulamıyorum aracın. Yani tork, 0-100 hızlanma, ortalama yakıt vs. Bunlara nereden ulaşabileceğimi bilen var mı? Birde benim aracım XT mi XS mi ya da ne tam olarak bilemiyorum. Şimdiden teşekkürler...

xr-xt vs. modelinin ruhsatta yazması lazım
  • aracın ruhsatına bakınız. oradan motor gücü ve modeli yazar, xr, xt, presence gibi buradan detaylara ulaşmanıza yardımcı oluruz.206 nın XS modeli hiç gelmedi o donanım 106 da yer alıyordu 90 bg.lik motora sahipti, 206 ise önceleri XR, XS Gti gibi versiyonlarla geldi sonrasında isimler koyuldu, quiksilver, RC, GTi, Presence, Colorline, X-line, x-design, roland garros gibi kimisi tek bir motor ve donanım olarak geldi, kimisi ise farklı donanım motor ve şansumanlar ile geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.