Şimdi Ara

207 HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• BENCE HİÇ DÜŞÜNME TUTULMADI ÇÜNKİ PEUGEOT DAN VAZGEÇ
  • auto show dergisinde 10000 km testi tamamlandı 31ekim-6kasım 2006 2,50 lira verip okursan daha ii bilgiye sahip olursun ok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __RaVe__® -- 6 Kasım 2006; 1:14:12 >
  • teknık bılgım yok ama 206 aşıgı olarak 207 modelını cok begendım ben cırkın denılen yorumlara hıc katılmıyorum we aksıne cok begenıorum astra 1 , 207 2 yanı
  • 207 nin normal modelini fazla beğenmedim ama....yakında türkiyeye gelecek olan 207 GT nin resmini gördüm..
    araba muhteşemm..
    tam bi gtı harikası ..
    160 hplik motoruuuu..
    3 kapı spor modell.
    206 gtı ın fiyatı 40 milyardı...
    207 gtı da olsa olsa 45 olur 45 i geçmezz..bence bu fiyata bu kadar hızlı bir gtı araç zor bulunurr
    SÜPERRRRR
    BENCE 207 ALMAYI DÜŞÜNÜYOSAN AZ DAHA BEKLE VE 207 GTI I KAÇIRMA DERİMMM...FİYATIDA UYGUN ÇÜNKÜÜ

• YENİ Bİ KONU HAKKINDA FORUM AÇAMIYORUMM..YARDIM EDERMİSİNİZZZZ......YADA SUBARU İMPREZA HAKKINDA Bİ FORUM AÇARMISINIZZZZ....ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMMM...BİLGİYR İHTİYACIM VAR LÜTFEEENN...
  • Forum açmadan önce arama yapmayı dene, ayrıca sol üst köşeden yeni mesaj butonundan açılır ama açılmış bir konu ve ya saçma sapan bir kou olursa ömrü uzun olmaz.

Herşeyden önce aşağıdaki kuralları oku lütfen.
    http://forum.donanimhaber.com/m_7234282/tm.htm

Selamlar.
  • CEMSULTAN SLM.....BEN YENİ KULLANICIYIMMM... SUBARU HAKKINDA Bİ KONU ARADIM AMA BULAMADIM...YENİ AÇMAK İSTEDİMMMM.....YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİMM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.