Şimdi Ara

207 HDİ yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta kadar önce arabamı teslim aldığımda (207 hdi) motor sesinin çok az olduğunu farkettim. Fakat son iki gündür sanki arabanın sesi yükseldi yada ban öyle geliyor.
    Sormak istediğim, soğuk havalarda dizellerin sesleri artabilirmi çünkü son iki gündür sabahları özellikle hava oldukça soğudu. Eğer bu değilse arabamda problem olabilirmi? Servise gitmelimiyim çünkü arabam henüz 750 km 'de. Yardımlarınızı bekliyorum.

• SOĞUKTAN OLUR YAKIT TA YOĞUNLAŞMA OLUR BUDA MOTORDA SES YAPAR AMA SENİN ARAÇ PEUGEOT 207 ONLAR ZATEN SES YAPAR SESSİZLİKLERİ FAZLA SÜRMÜYOR FRANSIZ ARABALARININ
  • quote:

Orjinalden alıntı: NIGHTBOY

SOĞUKTAN OLUR YAKIT TA YOĞUNLAŞMA OLUR BUDA MOTORDA SES YAPAR AMA SENİN ARAÇ PEUGEOT 207 ONLAR ZATEN SES YAPAR SESSİZLİKLERİ FAZLA SÜRMÜYOR FRANSIZ ARABALARININ

Sen HDI motora sesli diyorsan sana ne diyim. Gürültülü motor görmedin sanırım. İstersen denk gelirse bir TDI motor sesi dinle...
  • TDI'lerin ses konusunda tek rakibi kamyonlar.
    Fiyat konusunda da kamyonlar
  • quote:

SOĞUKTAN OLUR YAKIT TA YOĞUNLAŞMA OLUR BUDA MOTORDA SES YAPAR AMA SENİN ARAÇ PEUGEOT 207 ONLAR ZATEN SES YAPAR SESSİZLİKLERİ FAZLA SÜRMÜYOR FRANSIZ ARABALARININ

• Bende bunu anlamıyorum Fransız arabaları böyle diyip kestirip atmak.
  • harbiden millette şu fransız antipatisi nedir ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    peugeot 106 nasıldır yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşlar bir de fitil oluyorum şöyle yalan yanlış sallanınca ya, fransız dizellerinin sessizlikleri kısa sürüyormuş. hem de passat gibi özellikle 2000-2001 kasa dizelleri kamyondan daha beter ses çıkarıp traktör motoru=passat motoru halinde bir denklem oluşmuşsa halkın dilinde, daha niyedir sallayıp saçmalamak, cahilliğini ortaya çıkarmak... alman motorları da her zaman için daha güçsüz ve verimsizdir, ayrıca passat sayesinde adları da gürültücüye çıkmıştır ki geneli gürültücüdür o ayrı, arada çok az alman motoru vardır belki sessiz... lütfen araştırıp yorum yapalım. ayrıca fransız arabaları hem motor hem donanım hem yalıtım, hem de güvenlik olarak hep bir adım üstündür almanlardan...
  • Einstein ın bir sözü var 'İnsanların önyarıgısını kırmak atomu parçalamaktan daha zordur'
  • quote:

fransız arabalarını sevmeniz için uçmaLarı faLan gerekiyo heraLde !!!!
  • Fransızlara antipati olabilir ama biz şurda arabaları konuşuyoruz. Formlarda da kullanıcılar yorum yapsa ve paylaşım yapsa daha iyi olacak. Hep dışarıdan kişiler yorum yapıyor ve rivayet ediyor. Bu yüzden insanlar içinde kuşku kalıyor ve gerçekten istediği arabayı alamıyor.
  • haklisin sinanim, daha da otesi fransiz arabalari gercekten kotu ve kalitesiz olsalar icim yanmayacak... gercekten bir tek marka soyleyin bana euro ncap ta renault kadar basarili? tek bir marka soyleyin bana orta sinif arabasinda tum donanimlarda 6 havayastigi standart sunulan( megane 2 de donanim ne olursa olsun 6 havayastigi standart) bana tek bir marka soyleyin kucuk sinifinda deri direksiyon simidi ve vites topuzu, opsiyonel de olsa 6 havayastigi sunan(clio 3 dynamique donanim seviyesi; 6 havayastigi ve deri direksiyon-vites standart) ve bana tek bir marka soyleyin hidrolik konusunda zamaninda uc tekerlek uzerinde gidebilen iki arabanin yaraticisi millet(bu konuda tam emin degilim ama bildigim kadariyla dunyada sadece iki model uc tekerlek uzerinde gidebiliyor, birisi hidrolik sistemleri sayesinde citroen dx( sanirim dx di tam hatirlamiyorum) bir digeri ise renault safrane) ve ikisi de fransiz. bana tek bir marka soyleyin 2,0 turbo motordan 225 hp guc elde edebilen,( opel 2,0 turbo 200 hp, golf gti 2,0 turbo 200 hp, ford ise 2,5 lt turbo 225 hp...) ayrica bmw ve vw disinda 1,6 motordan 115 hp elde edebilen de yok,(megane 2 1,6 115 hp, ve opel vectra hala 1,6 100 hp uretiliyor...) ne de olsa ilk araba fransada etienne lenoir tarafindan uretilmistir, sanirim bu yuzden fransiz otomobilleri digerlerinden hep en az bir adim onde...

• quote:

Orjinalden alıntı: coutoup

ya arkadaşlar bir de fitil oluyorum şöyle yalan yanlış sallanınca ya, fransız dizellerinin sessizlikleri kısa sürüyormuş. hem de passat gibi özellikle 2000-2001 kasa dizelleri kamyondan daha beter ses çıkarıp traktör motoru=passat motoru halinde bir denklem oluşmuşsa halkın dilinde, daha niyedir sallayıp saçmalamak, cahilliğini ortaya çıkarmak... alman motorları da her zaman için daha güçsüz ve verimsizdir, ayrıca passat sayesinde adları da gürültücüye çıkmıştır ki geneli gürültücüdür o ayrı, arada çok az alman motoru vardır belki sessiz... lütfen araştırıp yorum yapalım. ayrıca fransız arabaları hem motor hem donanım hem yalıtım, hem de güvenlik olarak hep bir adım üstündür almanlardan...

• quote:

Orjinalden alıntı: coutoup

haklisin sinanim, daha da otesi fransiz arabalari gercekten kotu ve kalitesiz olsalar icim yanmayacak... gercekten bir tek marka soyleyin bana euro ncap ta renault kadar basarili? tek bir marka soyleyin bana orta sinif arabasinda tum donanimlarda 6 havayastigi standart sunulan( megane 2 de donanim ne olursa olsun 6 havayastigi standart) bana tek bir marka soyleyin kucuk sinifinda deri direksiyon simidi ve vites topuzu, opsiyonel de olsa 6 havayastigi sunan(clio 3 dynamique donanim seviyesi; 6 havayastigi ve deri direksiyon-vites standart) ve bana tek bir marka soyleyin hidrolik konusunda zamaninda uc tekerlek uzerinde gidebilen iki arabanin yaraticisi millet(bu konuda tam emin degilim ama bildigim kadariyla dunyada sadece iki model uc tekerlek uzerinde gidebiliyor, birisi hidrolik sistemleri sayesinde citroen dx( sanirim dx di tam hatirlamiyorum) bir digeri ise renault safrane) ve ikisi de fransiz. bana tek bir marka soyleyin 2,0 turbo motordan 225 hp guc elde edebilen,( opel 2,0 turbo 200 hp, golf gti 2,0 turbo 200 hp, ford ise 2,5 lt turbo 225 hp...) ayrica bmw ve vw disinda 1,6 motordan 115 hp elde edebilen de yok,(megane 2 1,6 115 hp, ve opel vectra hala 1,6 100 hp uretiliyor...) ne de olsa ilk araba fransada etienne lenoir tarafindan uretilmistir, sanirim bu yuzden fransiz otomobilleri digerlerinden hep en az bir adim onde...

BEN SÖLİM SANA..SÜPERSİN

• Bu soykırım yüzünden fransız arabalarından soğudum arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.