Şimdi Ara

peugeot 106 nasıldır yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
11.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkeze merhabalar..

Sormak istediğim araç Peugeot 106 XS -otomatik vites 5 kapı 1.4 motor-gazlı 130.000 km yapmış bi araç.Şu anda bi tane buldum alma niyetim de var ama pekde bilgim yok bu araçla ilgili. Acaba bu aracı kullananlar varsa yorumlarını almak istiyorum. Bu araba alınırmı yakıtı nasıldır sorun çıkarırmı bilgi verirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler..

• Bagajda 5 ltlik su sisesi varsa uzak durun.

Genelde su kaynatir. Otomatigini bilmem. Kucuk guzel araba. Yuruyeni hassastir biraz.

Malum yuruyen tabut lakabini da goz ardi etmemek lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 li yillarda cok modaydi bu arac kucuk az yakan cok kacan gillerden ama hem 106 hemde klasik 206 serilerin modasi gecti ama tabi kullanilmaz mi kullanılır tabiki bizim komsuda vardi 96 model orjinal 50 bin km yasli bir teyzenindi bedavaya galericiye satti icim gitti sirf o araci alip keyifle binilirdi :/

• quote:

Orijinalden alıntı: koray6852

2000 li yillarda cok modaydi bu arac kucuk az yakan cok kacan gillerden ama hem 106 hemde klasik 206 serilerin modasi gecti ama tabi kullanilmaz mi kullanılır tabiki bizim komsuda vardi 96 model orjinal 50 bin km yasli bir teyzenindi bedavaya galericiye satti icim gitti sirf o araci alip keyifle binilirdi :/
    anladım bn şoförlüğü ögrenmek istiyorum o yüzden böyle bi araç istiyorum küçük olsun ve otomatik olsun çünkü bundan sonraki araçları da otomatik bi araç almak istiyorum. peki araç kullanmayı ögrenmek için alınırmı veya başka bi tavsiyesi olan varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adddoooo

anladım bn şoförlüğü ögrenmek istiyorum o yüzden böyle bi araç istiyorum küçük olsun ve otomatik olsun çünkü bundan sonraki araçları da otomatik bi araç almak istiyorum. peki araç kullanmayı ögrenmek için alınırmı veya başka bi tavsiyesi olan varmıdır.

Alıntıları Göster
    306 tavsiye ederim daha ferah ve tasarımı daha iyi. şahsen çok memnunum

• metintekin kullanıcısına yanıt
    malesef bütçem yetersiz
  • quote:

malesef bütçem yetersiz

Sana ayni ayarda bir araba onerim mi? Benim ilk arabamdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C200 d 160 bg hakkında yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

malesef bütçem yetersiz

tabiki de çok iyi olur hele birde otomatik versiyonu varsa tadından yenmezde
  • quote:

quote:

quote:

malesef bütçem yetersiz

tabiki de çok iyi olur hele birde otomatik versiyonu varsa tadından yenmezde

Benim ilk aracim fiat palio cok eglenceli ve surus zevki cok keyifli ama otomatik istersen opel cora 98 99 alabilirsin ;)

• Arac hafif oldugu icin motoru fazla geliyor. Dolayisiyla cok kacip cok duramiyor. Gecen kazasi vardi. Araba biyerde motoru biyerdeydi. Dikkatli kullanmak lazim bu araclari.

• Arkadaşlar herkeze Teşekkürler ilk başta söylediğim aracı aldım 10.500 e ustama sordum temiz dedi bakalım yaşayıp görücez ilk Arabamız inşallah hayırlı ugurlu olur kaza bela yasamayiz..

• quote:

Arkadaşlar herkeze Teşekkürler ilk başta söylediğim aracı aldım 10.500 e ustama sordum temiz dedi bakalım yaşayıp görücez ilk Arabamız inşallah hayırlı ugurlu olur kaza bela yasamayiz..

Hayırlı olsun, kazasız belasız binersiniz inşallah. Şu piyasa şartlarında isteklerinize uygun en mantıklı f/p aracı. Sık sık kontrol edin veya ettirin aracınızı. Madem ilk arabanız anlayan birinden yağına suyuna nasıl bakılır, otomatik vites nasıl kullanılır öğrenin.

• Teşekkürler kardeşim sağolasın.. bende şuan yağ su falan bakimlarini nasıl yapabilirim onları öğrenmeye, aracı tanımaya çalışıyorum. Inşallah güzel olacak

• quote:

Teşekkürler kardeşim sağolasın.. bende şuan yağ su falan bakimlarini nasıl yapabilirim onları öğrenmeye, aracı tanımaya çalışıyorum. Inşallah güzel olacak

Hayırlı olsun. klima var mı kaç model ? Arabayla ilgili şeyleri yabancı sitelerden ve youtubedan bulabilirsin

• adddoooo A kullanıcısına yanıt
    98 model kullandım, çok şirin bir araç,
    A segmentine göre iç hacmi yeterli bence.
    Sadece otomatigi 3 ileri vites , ama şehir dışı aracı olmadığı için ,
    Şehir içinde düşük hızda kullanılacağı için sıkıntı olmaz.
    Şehir dışında 3400-3500 deviri gelmemeye çalış.
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=5406

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 3 Mayıs 2014; 19:41:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

98 model kullandım, çok şirin bir araç,
    A segmentine göre iç hacmi yeterli bence.
    Sadece otomatigi 3 ileri vites , ama şehir dışı aracı olmadığı için ,
    Şehir içinde düşük hızda kullanılacağı için sıkıntı olmaz.
    Şehir dışında 3400-3500 deviri gelmemeye çalış.
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=5406
    kaza yapma da ayrıca otomatikler motora göre yakar ne de olsa yıllar önceki teknoloji

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

kaza yapma da ayrıca otomatikler motora göre yakar ne de olsa yıllar önceki teknoloji

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun
  • Dikkatli kullanın çünkü guvenlik 0 aracta.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Dikkatli kullanın çünkü guvenlik 0 aracta.
    hayırlı olsun birde manuel olsaymış tadından yenmezmıs kötü erler,yakıyor derler,küçük derler kulak asma
    bakarsan taş gibidir,içi br çok aractan geniştir.rahattır uzun yolda yakıtı dızel kadar azdır.allah kaza bela vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: luzyto

hayırlı olsun birde manuel olsaymış tadından yenmezmıs kötü erler,yakıyor derler,küçük derler kulak asma
    bakarsan taş gibidir,içi br çok aractan geniştir.rahattır uzun yolda yakıtı dızel kadar azdır.allah kaza bela vermesin

Alıntıları Göster
    para yetiyorsa eğer 1.25 fiestalara yönelin 99-2001 arası
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.