207 Trendy aracimin ses sistemini kullanarak mp3 calarimdan muzik dinlemek istiyorum. Bildiginiz gibi bu tur cihazlarin bir ses cikisi (Line Out) var. Ihtiyacim olan sey aracimin ses sisteminde bir giris (Line in) olmasi. Teknik servis pek yardimci olamadi, icinizde bunu yaptiran var mi?
Aslinda alternatif olarak bir bluetooth arac kiti alip kablosuz aktarim yapmayi dusundum ama bu kitler pek uygun fiyatta degil. O yuzden su an daha ekonomik olan kablolu bir cozum dusunuyorum.
Tesekkurler
quote:
Orjinalden alıntı: intron06
Arkadaslar selam,
207 Trendy aracimin ses sistemini kullanarak mp3 calarimdan muzik dinlemek istiyorum. Bildiginiz gibi bu tur cihazlarin bir ses cikisi (Line Out) var. Ihtiyacim olan sey aracimin ses sisteminde bir giris (Line in) olmasi. Teknik servis pek yardimci olamadi, icinizde bunu yaptiran var mi?
Aslinda alternatif olarak bir bluetooth arac kiti alip kablosuz aktarim yapmayi dusundum ama bu kitler pek uygun fiyatta degil. O yuzden su an daha ekonomik olan kablolu bir cozum dusunuyorum.
Tesekkurler
merhaba eğer sizin cıhazın menusunde AUX varsa on off açma ozaman kablo yapılır ama yoksa malesef birşey yapılmaz o tip araçlar oem araci olduğu için AUX olmuyor iyi günler
quote:
Orjinalden alıntı: intron06
Arkadaslar selam,
Tesekkurler
207 treny kullunıcısıyım aux girişi var 207 topicinde nasıl yapıldıgını anlattım
Cevaplar icin tesekkurler...
yaa arkadaslar bu bahsettignz cikis neresi?? Bi foto koyabilirsinz??
bir oto teypciye gideceksiniz ve teybinizin arkasından aux bağlantısı yapmasını isteyeceksiniz.3.5 jack çıkışı verecek size ve sizde mp3 playerinizi takıp dinleyeceksiniz.Alalade ototeypci bile yapabilir.servisten aux çıkışınız açıksa sorunda olmaz.20 dk da bitiyor.Trendy207 ye bizzat takan arkadaşlarım olmuştu.Puntolarına yapan arkadaşlarımda.Bneimde 307 ye yaptırmıştım ben.sorun yok.Hepsi hepsi 15 ytl..
quote:
Orjinalden alıntı: okutay
yaa arkadaslar bu bahsettignz cikis neresi?? Bi foto koyabilirsinz??
Baktim bu FM transmitter lar oldukca ucuz, gittim bir tane Pirhana marka alip taktim benim cakmak cikisina. Frekans ve radyo ayarlariyla biraz oynadiktan sonra sistem kuruldu. Cok az bir cizirti var ama ses duzeyi cok yuksek olmadikca fark edilmiyor bile. Oldukca memnum kaldim. Ankara da kullanilabilecek bos frekanslarin olmasi cok iyi. Radyo antenini sokmeme gerek bile kalmadi.
Torpidoda zaten aux girişi yok mu?
Topidoda Aux grişi olmalı
Sanırım 2008'den önceki Trendy'lerde torpidoda aux girişi yokmuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme