< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 24 Ocak 2021; 11:59:35 > |
2070 Süper Ghosting sorunu
-
-
Monitörü 165hz olrk ayarlı kullanıyorsan, hiç hertz düşürmeyi (144 veya altı gibi) denedinmi, denemediysen daha altı hertz lerde denersin.
-
aynen öyle response time 1 ms yapın ya da 144 hz yi deneyin asusun 280 hz modellerinde de bu tarz ghostingler var özellikle ips modellerde 2 ms değerine alınca ya da 240 hz ye geçince düzeliyo genelde
-
@GuvenDMRK denedim hocam 144
@Reception47 o zaten 60daymış hocam 80-100e aldım daha kötü oldu gibi
Bu videoda trace free 60 ve monitor 144 hz ayarlı. Ayrıca cyberpunk dllss açınca hiç oynanmıyor ghostingden normal oyunda yok ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 24 Ocak 2021; 19:59:29 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Reception47
Bu mesaj silindi.Hocam 0-20 yaptım düzeldi, teşekkür ediyorum çok. 40 ve üstü yapınca başlıyor tekrar :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 24 Ocak 2021; 20:23:19 > -
Chicken translate:D
Trace free=izsiz, iz bırakmayan demek.
Ekran kartıyla alakalı değil bu sorun. Monitörden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 24 Ocak 2021; 20:27:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Reception47
Bu mesaj silindi.20'de dursun hocam hafif olsun ghosting olmayınca sorun olmuyor :D cyberpunkta fayda etmedi ama dlss açınca yine özellikle gölge bi yerde aşırı ghosting oluyor dlss'i bozuk heralde :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: L.JChicken translate:D
Trace free=izsiz, iz bırakmayan demek.
Ekran kartıyla alakalı değil bu sorun. Monitörden.
Hocam hem kart hem monitor değiştimde, monitor daha iyisine geçtiğim için 144'den 165'e eski monitorde ve kartta yoktu böyle sorun dedim heralde ekran kartı mı bozuk ne :) Gerçi kart bayadır bende de yeni farkettim vampyr oyunu sayesinde diğerlerinde dediğim gibi çok rahatsız etmeyecek düzeyde oluyor bu oyunda gözüme aşırı battı ışıklarda falan özellikle aşağıdaki gibi bildiğin simsiyah gölge çıkıyo sağ sol yapınca
-
Monitör modeli nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
V248qg hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X