Şimdi Ara

2080Ti' ın helvası fıstıklı olsun :) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
3
Favori
34.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Insallah 2070 superi bulamazsın gider 1650 supere muhtaç olursun.. Cunku Rtx3070 4800TL'ye ülkemizde satılmayacak. 3070=7500 TL 3080=12bin TL. Kimse sevinmesin yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani elin aldığı ekran kartının 2.el piyasa fiyatı düşüyor, düşecek, yeni çıkan ürün çok daha iyi diye sevinmenin bence bize dokunan, ilgilendiren bir kısmı yok. Nasıl bir kafa yapısıdır anlamak zor.
  • İyi hadi kartlar iyi hoşta işlemci kısmını ne yapacağız 3070 i bile beslemek için i7 8700k dan aşağısı kesmeyecek. =( 3060 filan anca bizlik

• tritone kullanıcısına yanıt
    Türkiye'nin alım gücü her yer gibi değilse konunun sizle bir alakası yok. Siz zaten gider rtx 3090 bile alırsınız. Yurt dışında yaşayan birisini çok etkilemez ama Türkiye'de (Tam olarak fiyatı belli değil ama 5k olursa) rtx 2080 alanlar kartları ellerinde patlayacak.

• Valla ben işin şu yönünden bakıyorum. Elimde 1 adet rtx 2080 ti var daha alalı 3 gün oldu. 8400 TL ye aldım. Bildiğin sıfır kart faturası falan her şeyi var. Sli yapmak için ikinci kartı da 3600 TL den bulursam on numara olacak. Rtx 3080 ile 3090 arasında bir performans alırım herhalde. 3090 ın 14400 TL olduğunu düşünürsem 12 Bin TL ye iyi bir fiyatlandırmayla almış olacağım.
    Sıkıntı 2080 ti için 13950 TL verenlerde. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrestle Mania

Türkiye'nin alım gücü her yer gibi değilse konunun sizle bir alakası yok. Siz zaten gider rtx 3090 bile alırsınız. Yurt dışında yaşayan birisini çok etkilemez ama Türkiye'de (Tam olarak fiyatı belli değil ama 5k olursa) rtx 2080 alanlar kartları ellerinde patlayacak.
    kimsenin bir şey elinde patlamaz türkiyede...intel 10 nesil çıktı öncekiler patlayacak diyorlardı ne oldu :dzaten 2080 vs alanın umrunda olmaz :s
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    DSR ile 4k veya 2k yapınca keyifli olabiliyor hocam. Misal rdr 2 de 4k çok güzel gözüküyordu tabi 1080 in gücü ancak 10-15 fps ye yetiyor ama Sırf bu yüzden düşünüyorum. Yurtdışına gidecek arkadaşım da var indirimler de vb 450-500 dolar civarına bir kart aldırabilirsem güzel yatırım olur diye düşünüyorum.
  • Sıcak fırsatlar da daha yeni bir konu gördüm eğer yanlış görmedi isem. 4800 tl ye vatan 2080 satıyordu :D hatta 4760 felandı sanırım. Çok bekler o arkadaşlar o fiyattan satmayı. Sıfırının 4800 e gittiği yerde 5000 üzeri ilan açan var hala ve hala. Özel modeller pek tabi bir miktar daha fazla edecektir ama. Sarı sitede son 2-3 günde açılmış ilanların fiyatları komik.
  • UA57 U kullanıcısına yanıt
    İntel 10. nesilde kim patlayacak dedi? Tam tersi insanlar intel bazı eksiklerini düzeltmiş gibi övgüler aldı. Sen 10. nesil işlemciler çıkmadan insanlar öyle diyorsan dedi olabilir. Ama o zaman da insanlar intel işlemciler satın almadı. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrestle Mania -- 3 Eylül 2020; 20:23:9 >
  • Bu sıçramanın nedenini biraz da PC standartlarını 144 hz'e çekmek istemelerine bağlıyorum. 60 hz monitörün suratına bakılmıyor artık. Standartlar çok yukarda bu da oyuncuya yarıyor tabi.
  • AtiMX4 A kullanıcısına yanıt
    Yurtdisindan alinir.

• quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Insallah 2070 superi bulamazsın gider 1650 supere muhtaç olursun.. Cunku Rtx3070 4800TL'ye ülkemizde satılmayacak. 3070=7500 TL 3080=12bin TL. Kimse sevinmesin yani.
    2 hafta sonra editleyeceğim hocam bu postu sizide haberdar ederek
  • öle deme haklı. görürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: melek12345

öle deme haklı. görürüz
    amazon.com fiyatından daha yüksek bir fiyata satamazlar hocam aynı şekilde amazon.de fiyatı da buna dahil..
  • aynen onlarda biliyor dışarı kayacak insanlar öyle fahiş fiyata cüret ederlerse
  • İşin gerçek yüzüde bu 😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrestle Mania

İntel 10. nesilde kim patlayacak dedi? Tam tersi insanlar intel bazı eksiklerini düzeltmiş gibi övgüler aldı. Sen 10. nesil işlemciler çıkmadan insanlar öyle diyorsan dedi olabilir. Ama o zaman da insanlar intel işlemciler satın almadı. :)
    yanlış anladınız hocam..10. nesil çıkınca diğerlerinin fiyatı düşecek demişlerdi düşmedi..aynısı olur
  • Birsey dikkatimi çekti. Kartlar tanitilip da fiyatları ayyuka çıktıktan sonra. Forumun 2. El kart bölümüne bir göz atın. Hattı sayılır bir şekilde fazla kart ilanları açıldı. Millet kartlar gelmeden fiyatı nasılsa düşecek diye satmaya çalışıyorlar. 3 gün önce alan da var 1 ay önce alan da. Bence en mantıklısı da bu. Şu anda 4 bin e satmaya çalışan kartlar çıktıktan sonra 3 e zor satar gibime geliyor. Millet gider 2. El yerine sıfırın alır kendi adına faturalı. Fiyatlar örnek olarak verdim linç etmeye çalışmayın :)

• Türkiye satış fiyatı 4800 TL dir 3070 in. Bunun algısı vergisi vs hepsi içinde. Ha siteden siteye, marka dan modele değişiklik gosterecegi kesin. 4800 olmaz da 5100 olur. 4800 olmaz da 4600 olur. Ama 6 7 9 bin diyenler boş yere yormasinlar kendisini. Türkiye satış fiyatı açıklandı. 400 dolar 500 dolar diye akıl karıştırmaya gerek yok.

• 2080'i bayağıdır kullanıyorum ve amerika'daki arkadaşımdan 2000 tl'ye almıştım. helvayı yerim ama sorun yok hahaha.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.