Şimdi Ara

2080Ti' ın helvası fıstıklı olsun :) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
3
Favori
34.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alen Doğu Gencer

hayır vergiler dahil değil. yurt dışı satış fiyatı 500$ . Buna gümrük vergisi,kdv ,ötv trt payı,ithalatçı payı vs.. eklenecek .

Yapmayın böyle şeyler genç dostum ! bilmiyorsanız alıntılamayın.

Alıntıları Göster
    Komik ya

Yurtdışı 500$ fiyatını toptan alış fiyatı sanıyor garibim....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: W.F.Hopper

Komik ya

Yurtdışı 500$ fiyatını toptan alış fiyatı sanıyor garibim....

Alıntıları Göster
    Toptan alış fiyatı tabiki değil.. zaten öyle olsa en az 3070 10 bin olur..

• Evet iyi fiyata çıktı kur uçuyor gençler siz artık baba parasıyla bile bu kartları zor alacaksınız ağlanacak halinize gülüyorsunuz. Kur + vergi hayal olacak bu kart bizler için, 2080ti nin yarı fiyatı olması pekte önemli değil hans 1 hatfada alırken sen 3 ay yemeden içmeden çalışsan anca alıyorsun yazık gerçekten

• Sıcak sıcak iyi gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

gtx970 ile yola devamke :d
    Taş gibi kart ama yeni nesil konsollarla bir anda minumum sistem greksinkmleri kisminda gorebilirsiniz hocam kartinizi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • toptan alış fiyatı mı sanıyor?
  • Beratt06 kullanıcısına yanıt
    RX 570 veririm üstüne 20 lira verirsin :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

Alıntıları Göster
    500$ perakende fiyatıdır. Bunun ülkesine göre masrafı, vergisi içindedir. Türkiyeye 500$ fiyatla giriş yapmıyor, 350$-400$ fiyatla(tamamen sallama bu) giriş yapıyor. Türkiye'de vergi vb daha yüksek tabii ki, bu yüzden çok daha pahalı oluyor yurtdışına göre. Türkiye'de tüketiciye 650$ fiyattan çıkması gayet normal. Bundan daha fazla olması saçma zaten, insanlar yurtdışından sipariş verir daha ucuza gelir. Daha önceki seriler de yaklaşık bu oranlardan satışa sunulmuş.

• Nvidia kullanıcısı olarak, ortada ilginç birşey göremedim.Eski nesilden %5-10 hızlı tepe model kart çıkarmasını bekleyenler kartını senelerce kullanıp dövizden dolayı, tl bazında aldığı fiyattan 2.elde geri satmaya çalışan kitle memnun olmadı sanırım.

Olması gereken bu, rtx 2080ti kötü bir kartmı? Değil. Aslanlar gibi sizin 5.nesil grafikleri oynamanıza yetecek kart. E sizin işinizi görüyor-görecekse, neden en yenisine sahip olmaya çalışıyorsunuz? Sonra dizinizi döver durursunuz bu işin yenisi bitmez ki. Ekran kartına yatırımlık eşya gözüyle bakınca herkes durum böyle oluyor demekki.

Bu arada nvidianın eline sağlık. Her nesilde böyle yapmaya devam etse keşke. Her nesilde hem stokçulara,hem 3 kuruşun peşine düşüp piyasayı yükselten al satçılara birer tokat atar. Sadece ihtiyacı olan alır iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilirKişi00 -- 3 Eylül 2020; 18:1:3 >

• Konu tam turnusol. Millet zarar etti diye zevke gelen mi ararsın, fakirler ölsün size kart yok diyen mi ararsın, 3070 9 binden başlar diyen mi ararsın, inanılmaz. Şu kartların getirdiği performans artışına veya sunulan yeni yazılım - teknolojiler için heyecanlanan çok az insan var. 500 dolar 5000 TL yapmıyor arkadaşlar, tamam vergi var bizde biliyoruz. Ama siz böyle o fiyattan olmaz söyle böyle diye alistirmaya devam ederseniz 6 binden de başlamaz o 3070. Bırakın insanlar teknolojiye daha rahat ulaşsın. Zaten kurlar almış başını gitmiş nerdeyse nvidia ya küfür edecekler var sitesine 4800 lira yazdı diye. O fiyatta belli ki bazı kalemler hesaplanmış. 500 dolar 4800 lira yapmıyor keza.

Her neyse altı üstü oyun oynuyor çoğu insan bu kartlarla. Birbirinizi kırmaya gerek var mı? Ben 1080 den 3070 e geçmeye gerek var mı diye düşünüyorum 1080p 144 hz için. Şuan ki kartımın beni üzdüğü çok bir nokta yok açıkçası. 2000 serisi sahipleri arkadaşlarin bu denli telaş olması saçma geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: BilirKişi00

Nvidia kullanıcısı olarak, ortada ilginç birşey göremedim.Eski nesilden %5-10 hızlı tepe model kart çıkarmasını bekleyenler kartını senelerce kullanıp dövizden dolayı, tl bazında aldığı fiyattan 2.elde geri satmaya çalışan kitle memnun olmadı sanırım.

Olması gereken bu, rtx 2080ti kötü bir kartmı? Değil. Aslanlar gibi sizin 5.nesil grafikleri oynamanıza yetecek kart. E sizin işinizi görüyor-görecekse, neden en yenisine sahip olmaya çalışıyorsunuz? Sonra dizinizi döver durursunuz bu işin yenisi bitmez ki. Ekran kartına yatırımlık eşya gözüyle bakınca herkes durum böyle oluyor demekki.

Bu arada nvidianın eline sağlık. Her nesilde böyle yapmaya devam etse keşke. Her nesilde hem stokçulara,hem 3 kuruşun peşine düşüp piyasayı yükselten al satçılara birer tokat atar. Sadece ihtiyacı olan alır iyi olur.
    Bitmiyor dostum bunlar her sene aynı ama bu sene 30 serisi ciddi derecede güçlü o yüzden dahada bu muhabbeti abartıyorlar 1080 i es geçenler 2080 çıkarken aynı muhabbeti yaptı 980 de aynısı oldu şimdi etki tepki ile 2080 almayanlar beklemekten kudurmuşcasına tüm hırsını 2080 alanlardan çıkarıyo :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

1000 serisi iyiydi, ama bu seviyede artis 2004 yilindan beri olmadi, hic beklenmedik, cilgin bir sicrayis bu. Transistor sayisini 2 katindan daha fazlasina cikardilar, 3080 neredeyse 2 kati fps veriyor 2080 in, 4k da yuksek kalite ray tracing ile 60+ fps veriyor, ben bundan bir sonraki nesilde anca bu sonuclari goruruz diye dusunuyordum.
    Teknoloji ellerinde var ama vermiyorlar ozellikle diye bir argüman var hocam duymuşsunuzdur muhakkak, tam olarak da o oluyor şu an.. 1080p kullanmaya devam etseydik gene gelmeyecekti. 2k için önceki nesil çıkarıldı gibi ancak şu an 2 k yi genel olarak bypass geçilerek 4k ya yonelindi. Bu durumda da 4k için olan silahlar ortaya çıktı.
    İmkanım olsa 2k 144hz ve 3070/3080 li sistem toplardim. 4 k bizim için hala erken cihrafyamiz gereği. Ancak çok güzel gelismeler bunlar. Oyun firmalarının da arka planda bitcoin madenciliği yapar gibi anlamsız kasma işlerine girmezse sorun olacağını düşünmüyorum.
    5700xt aldım 4 k high ayarlarda 60 FPS NFS heat oynadım. 4k hele ki büyük input lag I düşük TV/monitörlerde muazzam bir şey. Ancak günlük kullanım açısından 2k üstü benim adıma çok konforlu değil oyuna girince 58 ayar denemek zorunda kalıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

Alıntıları Göster
    Sonuç olarak adam 500$ ı verigisiz ,katıksız ,kılçıksız satış fiyatı sanıyor işte.

Önümüzde ps5 örneği var. aynı şekilde 500$ satış fiyatına sahip. türkiye de beklenen satış fiyatı 7000TL olarak lanse ediliyor. ehhh adam bunu da aklına getirmiyor.
  • Konu sahibi çok kıt düşünceye sahip ve burasının Türkiye olduğunu unutuyor. Kimse senin umduğun fiyata malını satmaz rx570 bile hala 1200 TL satılıyor, Rx590 bile 1800 TL civarında rx2080 ti sahibi birisi 3k satacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: WmGMD

Konu tam turnusol. Millet zarar etti diye zevke gelen mi ararsın, fakirler ölsün size kart yok diyen mi ararsın, 3070 9 binden başlar diyen mi ararsın, inanılmaz. Şu kartların getirdiği performans artışına veya sunulan yeni yazılım - teknolojiler için heyecanlanan çok az insan var. 500 dolar 5000 TL yapmıyor arkadaşlar, tamam vergi var bizde biliyoruz. Ama siz böyle o fiyattan olmaz söyle böyle diye alistirmaya devam ederseniz 6 binden de başlamaz o 3070. Bırakın insanlar teknolojiye daha rahat ulaşsın. Zaten kurlar almış başını gitmiş nerdeyse nvidia ya küfür edecekler var sitesine 4800 lira yazdı diye. O fiyatta belli ki bazı kalemler hesaplanmış. 500 dolar 4800 lira yapmıyor keza.

Her neyse altı üstü oyun oynuyor çoğu insan bu kartlarla. Birbirinizi kırmaya gerek var mı? Ben 1080 den 3070 e geçmeye gerek var mı diye düşünüyorum 1080p 144 hz için. Şuan ki kartımın beni üzdüğü çok bir nokta yok açıkçası. 2000 serisi sahipleri arkadaşlarin bu denli telaş olması saçma geliyor bana.
    1080P için gereksiz bence, zira işlemci de değiştirmeniz gerekir o durumda. Çok fazla ray tracingli oyun da yok zaten, ileride çözünürlük yükseltmek isterseniz upgrade edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: WmGMD

Konu tam turnusol. Millet zarar etti diye zevke gelen mi ararsın, fakirler ölsün size kart yok diyen mi ararsın, 3070 9 binden başlar diyen mi ararsın, inanılmaz. Şu kartların getirdiği performans artışına veya sunulan yeni yazılım - teknolojiler için heyecanlanan çok az insan var. 500 dolar 5000 TL yapmıyor arkadaşlar, tamam vergi var bizde biliyoruz. Ama siz böyle o fiyattan olmaz söyle böyle diye alistirmaya devam ederseniz 6 binden de başlamaz o 3070. Bırakın insanlar teknolojiye daha rahat ulaşsın. Zaten kurlar almış başını gitmiş nerdeyse nvidia ya küfür edecekler var sitesine 4800 lira yazdı diye. O fiyatta belli ki bazı kalemler hesaplanmış. 500 dolar 4800 lira yapmıyor keza.

Ellerinde ki 2000 serisi kartları satsınlar abisi ondan sonra gerçek fiyatını söylemeye başlarlar

Şuan alayının elinde 2060S-2070-2070S-2080-2080 Ti gibi kartlar var bunları bir şekilde enayinin birine kakalamaları lazım onun için de 9 binden çıkar, yok o fiyat vergisiz, yok görürsünüz o fiyata çıkmıcak gibi algı yaratmaya çalışıyorlar zaten ne kadar tutuştuklarını son 2 günde açılan yüzlerce RTX2000 ilanından görebilirsiniz

1-2 ay öncesine 5000 TL ye 2070 Super alan mı ararsın, 6-7 bine 2080 alan mı bir ton insan var şuan bunlar 5000 TL ye 3070 in çıkmasını istemiyor tabi ki neden? çünkü kartları %50 değer kaybedecek. 5000 TL ye 3070 alabildiğin piyasada 2.el 2070S yada 2080 e kaç para verirsin? maksimum 2300-2800TL değil mi? haliyle millet çok ciddi anlamda tutuştu.

• yurtdışında yaşıyorum, bende de var 2080ti hatta bunu alırken yanımdaki arkadaşım da dur ben de alayım deyip o anda karar verip almıştı
    3070 çıktığı an onu da alıcam bunu da eski bilgime takıcam
    heryerin alım gücü Türkiye değil keza herkes 15 yaşında da değil
  • Aynı şey 3090 için de olacak, 3080'den 4tflops daha yüksek hesaplama kabiliyeti olmasına rağmen iki katından daha yüksek fiyata satılıyor. Eldeki teknolojinin kaymak kısmı bunlar; zengininine ,hastasına yüksek fiyattan satıyorlar alıcı da razı satıcıda, bunu alan neredeyse iki sene boyunca en yüksek oyun deneyimini elde edip kendini özel hissetti, üzerine konuşmanın bir anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .V. -- 3 Eylül 2020; 18:12:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.