Şimdi Ara

2080Ti' ın helvası fıstıklı olsun :) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
3
Favori
34.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laptop için bu paralar çok dedigim paralara ekran karti... Vay be 😂 harbi temiz fakirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak bu çok güzel anlatıyor :)
    2080Ti' ın helvası fıstıklı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 3 Eylül 2020; 21:43:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anaksimenes35

2 hafta sonra editleyeceğim hocam bu postu sizide haberdar ederek

Alıntıları Göster
    Bende sizi editleyecegim

• Zamanında RTX 2080 alıp , sonra da bu tehlikenin farkını hissettiğim için sattım , rüyama giren ak sakallı dede söylemişti

O zamandır oyun oynayamadım AMA olsun

Kısmet böyleymiş , nvidia'nın mantığını tecrübe ederek öğrenmiş oldum

rtx 3000 serisinden sonraki çıkacak seriyi almam mesela ... Mantık değişmezse tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 3 Eylül 2020; 22:18:5 >
  • ara nesil gelince bile 3000 serisi çöp olmaz ama harbiden nvidia öldrdü 2000 serisini büyük oranda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar 3000 serisinin çıkmasıyla sıfır rtx2070 falan fiyatları ne oranda düşer tahmininiz var mı?

• Bence de 2000 serisi çöp oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AMD nasıl bir kart cikarmaya hazırlanıyor ki nvdia hiç yapmadigi birşey yaptı hem devasal performans artışı hemde fiyat düşüşü bir arada AMD çok sağlam geliyor ki nvdia bunu yaptı.acele etmemek lazım AMD cikarain birde kartları o zamanda 3070 alanlar icinmi guleceksiniz

• bir arkadaş ps5 örnek gösterip 7k üstünde TR piyasasında olacak gibi bir örnek vermişte bulamadım şimdi mesajı.

Oyun konsollarına gelen hayvani vergiden dolayı o fiyata geliyor da bu vergi Pc için ne zaman geldi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The R0CK -- 3 Eylül 2020; 22:51:17 >
  • Ben almanyada yasiyorum arkadaslar.Suan ikinci el piyasasi rtx 20xx serisiyle doldu tasti. Herkes satmaya calisiyor ama nafile alan yok.
  • 2080 ti 6950 ye satan var şuan msi gaming x
    Bu kadar hızlı fiyat düşüşü beklemiyordum açıkçası. Yeni kartlar gelince düşünemiyorum bile.
  • ee yani yaş kaç? muhabbete bak sidik yarışına bak. yeni teknoloji tabi daha ucuza daha güçlü olacak.

3310 nokia telefonu ilk çıktığında 300 dolardı, siyah beyaz ekran sms özelliğine sahipti, şimdi 300 dolara çıkan telefonlara bakalım, başlık mı açalım 3310 sahipleri xd xd xd aletiniz para etmiyor xd xd xd mi yapalım?
  • Erken seviniyorsunuz gerçek fiyatlar kaç gelecek bakalım

• Gece gece nefsini tut da helva yeme diyorsun

• İki kelime yazıp sürekli emoji koyarak mükemmel şeyler savunduğunu sanıp bir tane mantıklı konu açan görmedim. Bu tipleri çok iyi bilirim. Çevresindeki insanların mutluluğunu kıskanır, kendinden çok başkalarına odaklanır ve yakın arkadaşı bile olsa başına gelen kötü olaylara içten içe sevinirler. Çok büyük bir eziklik, üzüldüm senin için.

• The Abyss kullanıcısına yanıt
    Hangi platformda satiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

Türkiye satış fiyatı 4800 TL dir 3070 in. Bunun algısı vergisi vs hepsi içinde. Ha siteden siteye, marka dan modele değişiklik gosterecegi kesin. 4800 olmaz da 5100 olur. 4800 olmaz da 4600 olur. Ama 6 7 9 bin diyenler boş yere yormasinlar kendisini. Türkiye satış fiyatı açıklandı. 400 dolar 500 dolar diye akıl karıştırmaya gerek yok.
    Ah be paşam, çok beklersin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alen Doğu Gencer

Sonuç olarak adam 500$ ı verigisiz ,katıksız ,kılçıksız satış fiyatı sanıyor işte.

Önümüzde ps5 örneği var. aynı şekilde 500$ satış fiyatına sahip. türkiye de beklenen satış fiyatı 7000TL olarak lanse ediliyor. ehhh adam bunu da aklına getirmiyor.

Alıntıları Göster
    Ps5 te yüzde 80 özel vergi var Ekartında yok... amazondan 550 euro ya total alırsın tax free ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Portraitclub

Konu sahibi çok kıt düşünceye sahip ve burasının Türkiye olduğunu unutuyor. Kimse senin umduğun fiyata malını satmaz rx570 bile hala 1200 TL satılıyor, Rx590 bile 1800 TL civarında rx2080 ti sahibi birisi 3k satacak?
    Satmayacak satmak zorunda kalacak

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.