Şimdi Ara

2080Ti' ın helvası fıstıklı olsun :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
3
Favori
34.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç senelik gtx 980 Ti için bile 2000 istiyorlar hala, Tr de ikinci el piyasası garip kimse o fiyatlara 2000 serisi kartını satmaz kimse almasa bile.
  • Canım fıstıklı helva çekti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Canım fıstıklı helva çekti
  • 2000 serisi kartları, 2080ti yi 3000 e alabileceğine inanan var mı gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

bu tip konular forumda ne kadar fakir olduğunu gormek icin iyi oluyor. Adama bak seviniyor degeri düştü diye. alma imkanı hicbir zaman olmayan ürünler baskasini zarara uğraştı diye memnun oluyor. bu hastalıklı kafa forumun heryerinde var. arkadaşım 2080ti var bende yatirim icin alsaydim altın alirdim. bu kart bana 1 senedir en üst düzey performansı veriyor. bu tip bir kart zaten satarken kaça gider ne olur diyecek olanların kartı değildi. nvidia ve ekran kartının en tepe modeliydi ve overpriced bir üründü. hep kendi dar gelirli öğrenci dünyanızdan bakıyorsunuz.
    Gerçekten Türk milletinin özeti gibi konu olmuş. Bizim insanlarımızda maalesef inanılmaz bir kıskançlık var. Ben alamadım başkası da alamasın, ben gidemedim başkası da gidemesin, ben kazanamadım başkası da kazanamasın... Konu sahibi arkadaş da bunun dışa vurumunu yaşamış resmen. Eminim ki çevresinde başarılı olan insanlara kıskançlıkla bakıyordur. Keşke herkes birbirini yukarı çekmeye çalışsa ama bizim insanlarımız yukarı çıkmaya çalışanı aşağı çekiyor.

• fakir avuntusu. şimdiki kartımı çöpe atarım, 3070 alırım üstüne. sen şimdi bu kartlara para veren adamlara birkaç bin lira koyar mı zannediyorsun? bizim halk da böyle işte. kendisinden fazla bir şeye sahip biri zarar ederse düğün oynuyor. adres vs at da çöpe atacağıma evine kargolayayım. kart için farketmez muhtemelen.
  • +1 :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tigrerra kullanıcısına yanıt
    Adamlar zannediyorlarki her yeni nesilde ekran kartı değiştiriyoruz.

bu kart bana 3 yıl daha gider.

3 yıl sonra bakarız çaresine gtx 970 kullanan arkadaşım var 5 yıl oldu yeni değiştirdi. 1080 aldı

• Cyberpunk icin ekran karti ve sistem dizme asamasindaydim benim 1080 ti 500 liraya satayim da 2000e bir 2080 ti alayim hemen

• Konuyu açan arkadaş yaşı küçük belli çok üstüne gitmemek lazım...

Eski yaşı geçkin arkadaşlar bu filmi defalarca izledi.. bu işin atası yasa geforce zamanlarına dayanır film hep aynı oyuncular mekan farklı...

Kısaca öyle fiyatlar düşmez bu işler sirkülasyon olayıdır... Sirküle oldukça fiyatlar oturur. Yani ikinci elde bu 3.bin serisi yer yapmaya başladıkça 2 bin serisinde kırılma olur.

Bunun sıfır ayağıda var bir çok dükkan tekno store elinde hala 2 bin serileri var bunları ertimeden mal çekmeye bilirler çekenlerde ellerindeki malı öldürmemek için bir fiyat denge politikası güder ..

Buda ikinci ele yansır ama çok fiyatta kırılma yapmaz...

Heleki ekonomi böyle sıkıntılı bir süreçdeyken bu yeni neslin peynir ekmek gibi kapış kapış gidiceğini hiç düşünmüyorum hali vakti yerinde ufak bir azınlık alır ancak...

• 1500 TL (garantisiz), 2000 tl (garantili) veririm 2080 ti'a
  • ryzen 4000 ile rtx 3070 kombini de ne gider düşündüm de
  • ben 2699tl ye gaming x 5700 aldıgım için beni bağlamayan durum harika oldu bu sıçrama benim kartı 2500 e sallarım birine
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Ofisteki pc ye takarım gene vermem. Ben hala inanmıyorum 3070 nin 2080ti le aynı değerde olacağına.Tamam kağıt üstünde aynı olabilir de o bellek miktarı ile ben satın almam o kartı.2080ti alan adamın edeceği zarar keyfi için ödediği zevktir sadece yani benim için öyle.2019 mart ayında almışım 17 aydır kafama takmadan kullandım 3080ti çıkana kadar da kullanırım 3080 de kesmez beni çünkü. Ha yakın zamanda 2080ti alan adam 13 bin verdiyse ona yazık oldu ayrı hikaye.
  • O kadar parayı verip 1 sene sonra 2080ti ın kuşa döndüğünü görünce bu 2080 sahibi arkadaşlarda bayağı sinirlenmiş anlaşılan. Kolay değil tabi bu şok Türkiye şartlarında enflasyon dolar kuru vs anlıyorum Gördüğüm kadarı ile işi hakarete kadar getirmişler kimi yaş tahminleri yapmış kimi fakir yakıştırması yapmış gerçekten gülünç yorumlar..

Tabi verebilecek bir cevapları olmayınca en kolay yola kaçıp yaşı küçük ve fakir yakıştırmaları yapılmış neden çünkü cevap yok..Bu arada anlaşılan çok merak edilmiş eminim o yaşı küçük diyen arkadaşlardan en az 10 yaş büyüğümdür Eskiyi hatırlamaz diyenler olmuş bunlarada c64 den beri gamer olduğumu belirteyim

Vallahi ne diyim gerçekten üzüldüm bak samimi söylüyorum, sen git 10k ver sonra 3070 gelsin yarı fiyata gelsin geçsin üzücü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalkerx -- 2 Eylül 2020; 15:40:45 >

• Mevcut 2000 serisiyle benim gibi kullanıcıların büyük bir zarara uğradığı kesin, çünkü eldeki kartların değeri epey düşmüş olacak.

Ama konu bu değil. Hırsızlık, gasp vesaire yoksa başkasının malının değer kaybıyla alay edilmesi komik bir durum değil. Tokatlamak vs gibi kelimeler, bundan zevk almak sağlıklı bir psikolojinin neticesi olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

bu tip konular forumda ne kadar fakir olduğunu gormek icin iyi oluyor. Adama bak seviniyor degeri düştü diye. alma imkanı hicbir zaman olmayan ürünler baskasini zarara uğraştı diye memnun oluyor. bu hastalıklı kafa forumun heryerinde var. arkadaşım 2080ti var bende yatirim icin alsaydim altın alirdim. bu kart bana 1 senedir en üst düzey performansı veriyor. bu tip bir kart zaten satarken kaça gider ne olur diyecek olanların kartı değildi. nvidia ve ekran kartının en tepe modeliydi ve overpriced bir üründü. hep kendi dar gelirli öğrenci dünyanızdan bakıyorsunuz.
    Kesinlikle katiliyorum. Ekran kartı islemci konularinda dahi kutuplasmayi basarabiliyoruz. Ps ve xbox kapismalarina da anlam veremiyorum. Durumun biraz iyi ise ikisini de al geç 5 6 sene doya doya kullanırsın.

Bu tarz gelismeler kullanıcılar acisindan oldukca iyidir. 2000 serisi karta sahip birinin bu habere uzulecegini dusunmuyorum.

• 2. el bölümü ölücüsü gibi geldi bana.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.