Şimdi Ara

2080Ti' ın helvası fıstıklı olsun :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
3
Favori
34.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2080ti alan adam şimdiye kadar bir çok oyunu high ayarlarda oynamıştır. Onu alan adam çok fazla düşünmez ikinci el piyasasını. Şimdi ellerini ovuşturup 3090 bekliyordur. Burada da teknoloji gelişmesine sevineceğinize başkasının zarar edeceğini umarak seviniyorsunuz.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Genelde bunların hayali gtx 1050 li notebook kullanmak oluyor. startedatfx5200 ve Skywalkerx gibi üyelerin hiç bir zaman rtx 3070 aldım test ettim performansı şöyle diye bir konu açacağını sanmıyorum. Kendi maddi durumları yok ölsün 2080 ti kullanabilenler mantığında ilerleyen 2 arkadaş. Zaten biz 2080 ti alabilmişiz kullanmışız oynamışız demekki 3090 3080 de alabiliriz bunu düşünemiyorlar bunlardaki sadece yapamadıklarını yapana karşı kin nefret şuan bunlardan mutlusu yok sanıyorlar. Fakat rtx 3000 serisi böyle çıktığı için biz onlardan daha mutluyuz :)

Herkes oturup 3000 serisi bekleyecek şu önümüzdeki aylarda kimse 2000 serisi almayacak diye hayal ediyorlar böyle elimizde kalsın falan istiyorlar. Ben mesela x bir şirkete çok iyi fiyattan 2080 Ti mi satıp rtx 3090 bekleyeceğim. Ben rtx 3090 ile 4k 144 hz oyun oynarken bu arkadaşlarda 4070 in çıkıp 3090 ı geçmesini bekler artık.
  • mosnter laptopu 2070 li modeli 13k ya aldım nası yani ağlayımı kduurayımı ?

Elimdeki laptopun fiyatı kaça düşer rtx 3000 ler çıkınca ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 2 Eylül 2020; 15:41:54 >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    müthiş bir tespit tebrikler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Genelde bunların hayali gtx 1050 li notebook kullanmak oluyor. startedatfx5200 ve Skywalkerx gibi üyelerin hiç bir zaman rtx 3070 aldım test ettim performansı şöyle diye bir konu açacağını sanmıyorum. Kendi maddi durumları yok ölsün 2080 ti kullanabilenler mantığında ilerleyen 2 arkadaş. Zaten biz 2080 ti alabilmişiz kullanmışız oynamışız demekki 3090 3080 de alabiliriz bunu düşünemiyorlar bunlardaki sadece yapamadıklarını yapana karşı kin nefret şuan bunlardan mutlusu yok sanıyorlar. Fakat rtx 3000 serisi böyle çıktığı için biz onlardan daha mutluyuz :)

Herkes oturup 3000 serisi bekleyecek şu önümüzdeki aylarda kimse 2000 serisi almayacak diye hayal ediyorlar böyle elimizde kalsın falan istiyorlar. Ben mesela x bir şirkete çok iyi fiyattan 2080 Ti mi satıp rtx 3090 bekleyeceğim. Ben rtx 3090 ile 4k 144 hz oyun oynarken bu arkadaşlarda 4070 in çıkıp 3090 ı geçmesini bekler artık.
    bu arkadas rtx 2080ti falan alsaydı muhtemelen show tv yi çağırırdı gelin görün bende nasıl kart var diye. işte olmayınca alma imkanı da olmayınca saldırıyor aklı sıra. tam aşağılık kompleksi olan insan modeli. birde demiş yasim büyük. zaten büyükse daha da kötü. bunca zaman kendini yetiştirip geldiği nokta bu. daha alım gücü kavramından habersiz. Rtx3090 alacağım bu kişiye inat.

• Kabullenmesi zor tabi sen git 10k yı ver 1 sene sonra 3070 gelsin yarı fiyata daha hızlı olsun Tabi Türkiye de fahiş fiyata ekran kartı alınca böyle sanki ev araba gibi olmuş bu arkadaşların gözünde sinirden nasıl saldıracaklarını şaşırmışlar. Avrupa da ki adam 1k birim vermiş geçmiş ne olacak umurunda değil, bu arkadaşlar 10k verince ekran kartı ev araba klasmanına yükselmiş sanırım. Hayır bu kadar sinirlenmek gülünç yorumlar yazmak buna işaret başka bir şey değil...

Vallahi sizin sinirlenmeniz tanımadığınız kişiye o su yok bu su yok ekran kartı yok gibi gülünç yorumlar yazmanız 2080 lerin düştüğü durumu değiştirmeyecek arkadaşlar Bana saldıracağınıza jensen e mail atın biz Türkiye de 10k ya aldık sen şimdi yarı fiyata aynı kartı çıkarıyorsun diyip para iadesi isteyin Jensen gönderir belki..

Bu kadar da sinir yapmayın sonuçta forum burası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalkerx -- 2 Eylül 2020; 15:34:18 >

• 3090'a girecek ortak aranıyor
  • Testler gelene kadar vakit geçirmelik güzel konu olmuş. 3070 söylenildiği kadar performans sunarsa alcağım

• Her sene olduğu gibi yine bir önceki nesil nvidia kart alanlar öldü bitti yok yarı fiyatına daha iyi kartlar geldi konuları. RTX 4000 serisi çıkıncada rtx 3090 alanlar yaksın kartı zarar ediyorlar vs konuları yine açılacak işin birde diğer boyutu var 2080ti alan kişiler zaten oyun zevkini en üst seviyede yaşadıkları için kar zarar oranını pek takmazlar zaten aldıkları keyife bakarlar 2080ti uzun yıllar oyunlarda 2k çözünürlükte rahatlıkla iş görür.
  • Hayatımda gördüğüm en boş konulardan biri.

• Miex kullanıcısına yanıt
    Satip yurtdisi 3070 alirsin. 3bin 3500e verdigi performansta 2080ti geçer.
    Yurtici alirsan 5bin kusurlerde olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsun 2080Ti o, ismi yeter, 12.000'e satılır.

• Biri arkadasa saglam gtx 1080ti larin hala ortalama 3500tl ye satildigini soylesin 3k ya sen daha 1080ti bile alamassin su piyasada ne 2080ti indan bahsediyorsun.??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Custom Computer -- 2 Eylül 2020; 16:39:48 >
  • 2080ti - 1080ti al-satçıları kuduruyor :D ahasdg

not : son kullanıcıya lafım yoktur.
  • 2070S kullanıyorum 6 ay önce topladım kasamı R5 3600x+ 32gb 4000mhz Ram+144hz Samsung Curved ekran vsvs mümkün olduğunca en iyi bileşenler ile. 5k küsüre almıştım kartı şimdi satsam 2500 lira ya eder ya etmez. Çıktığı gibi de 3080 alıcam müşterisi bile hazır bu kartımın. Maddi olarak ediceğim zarar koydu mu zerre kadar umrumda değil pandemi döneminde çalışmıyorken kırbacı vura vura kullandım kartı bu bana yeter. Bu konu açan arkadaşın zihniyeti 'bende yok kimde varsa moral bozayım'. Yazık. O zaman sonraki 4070'i de bekleyelim o da 3080ti alanlar salak olucak nasıl olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 2 Eylül 2020; 17:34:27 >
  • Ama rtx için 2k serisi kart alan zaten cahildir. 100fps düşüyor 30 a. Belli ki donanım yetersiz.

Bu forumda da çok var bu sivri ileri zekalar. Aynı performans olmasına rağmen : aga bu daha pahalı nvidia daha iyidir diyip 5500tl ye rtx 2070 super aldılar 3800tl ye rx 5700 xt varken
    .

Asıl üzücü olan bu 2080ti genel olarak çok iyi kart ama aşırı pahalı.

Nvidia 2080ti ve eski kartların öldürdüğüne göre stok yok ve amd tarafından çok güçlü kartlar gelecek yani 2080ti 'yi çiğneyip atan Navi kartlar geliyor gibi.

3090 da efsane kart yalnız ama 1500 dolar biraz fazla olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBCD

2070S kullanıyorum 6 ay önce topladım kasamı R5 3600x+ 32gb 4000mhz Ram+144hz Samsung Curved ekran vsvs mümkün olduğunca en iyi bileşenler ile. 5k küsüre almıştım kartı şimdi satsam 2500 lira ya eder ya etmez. Çıktığı gibi de 3080 alıcam müşterisi bile hazır bu kartımın. Maddi olarak ediceğim zarar koydu mu zerre kadar umrumda değil pandemi döneminde çalışmıyorken kırbacı vura vura kullandım kartı bu bana yeter. Bu konu açan arkadaşın zihniyeti 'bende yok kimde varsa moral bozayım'. Yazık. O zaman sonraki 4070'i de bekleyelim o da 3080ti alanlar salak olucak nasıl olsa.
    Dostum tercih senin. Biz buralarda yazarken alay ettiniz. Rx 5700 xt 3800tl aorus gigabyte kart vardı sendeki ile aynı performans ama 3800tl.

Aylardır dendi yeni nesil nvidia kartlar 4 kat daha yüksek rtx gücüne sahip sakın rtx için almayın dendi

Rx 5700 xt varken 2070supere 1.700tl veriyorsan fazladan bu senin tercihin.

Dedik dedik dinyelen olmadı.

Alınmaz 5500tl ye 2070 super dedik...

Neyse artık yavaş yavaş bu fan boyluk bitiyor çok şükür

En iyi fps / para oranı kimde? Ona bakacaksın
    2080 kaç TL? 10k mı?

2080 ile rx 5700 xt arasında yüzde kaç fps farkı var? 30 olsun
    Fiyat 3 katı. Yazıktır günahtır ama işte akıl herkeste aynı seviyede değil Bi markaya aldanıp alıyorlar

10. Nesil Intel işlemci de aynı terane daha bile beter

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.