Şimdi Ara

20k'nın dertleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar izmir alsancak finaldeydim ygs denemlerinden 478 e kadar gördüm 460 lı puanlardaydım hep. Ygs de stresten düzgün düşünemedim ve fen ve mat bölümünde acele edip sosyal çözüp işaretlediklerime bakıcam diye hızlı çözdüm ve beklediğimden çok daha fazla yanlış geldi ve ben hariç benim seviyemdekiler 2000-5000 sıralamalarda. Sınavdan önce odtü elektrik elektronik istiyordum fakat bu sonuçlarla imkansız desek yeridir.Şimdi siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ? Önerilerinizi bekliyorum.

• Bence lys kasmaya devam et ve bir yere yerleş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecrübe17 -- 23 Nisan 2014; 20:54:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi zaten yarı depresyon haldeyim biraz daha az yüzeysel konuş tecrüben varsa ne yapabileceğimi söyle . Yine de teşekkür ederim.
  • unut ne yapti sana unut neler anlatti
    yuzunde korkularla
    icinde cigliklarla
    nereye gidiyorsun

• cehennem23 C kullanıcısına yanıt
    Ygs günde kac saat calısıyordun 460-470 lere nasıl cıktın
  • dostum ayni durumdayiz. butun arkadaslarim ilk 2-3k'da ben gittim 24k oldum ne yapacagim ne edecegim diye dusunmekten bi hal oldum artik. adamakilli calisip cekebildigimiz yere kadar cekecegiz yapacak baska bir sey yok kardesim.

• Ygs denemelerin iyimis demekki beyin iyi çalışıyor suan senin yapabileceginjn en kötüsü olarak 20k dasin hiç stress etme lys ye gomul ilk 5 bin rahat daha iyisi de sana kalmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: homosapien

Ygs denemelerin iyimis demekki beyin iyi çalışıyor suan senin yapabileceginjn en kötüsü olarak 20k dasin hiç stress etme lys ye gomul ilk 5 bin rahat daha iyisi de sana kalmış

Sağol kardeşim ama 5k ya çekmem ne kadar mümkün onu merak ediyorum
  • Ayrıca nasıl geldim 460 lara diye soruya cevap olarak dershaneni aksatma ve kendine güven. Sınav günü için bir şey söyleyemeyeceğim çünkü ben sınav günü çuvalladım.O sınav günü bir şekilde süper rahat olman lazım ondan sonra 430larda dolaşıyorsan sınav günü 460 yapma ihtimalin var kendi arkadaşımdan biliyorum. BU süreç istediğim gibi giderse haftada 2 kez böyle forumlara bakıp tavsiye vereceğim çünkü çok sıkıntılı bir dönem ve çoğu kişinin verebileceği düzgün bir tavsiye yok. Herkes efsanelerden fullemelerden bahsediyor bize lazım olan gerçekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cehennem23

Arkadaşlar izmir alsancak finaldeydim ygs denemlerinden 478 e kadar gördüm 460 lı puanlardaydım hep. Ygs de stresten düzgün düşünemedim ve fen ve mat bölümünde acele edip sosyal çözüp işaretlediklerime bakıcam diye hızlı çözdüm ve beklediğimden çok daha fazla yanlış geldi ve ben hariç benim seviyemdekiler 2000-5000 sıralamalarda. Sınavdan önce odtü elektrik elektronik istiyordum fakat bu sonuçlarla imkansız desek yeridir.Şimdi siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ? Önerilerinizi bekliyorum.

aynısı bana da oldu arkadaşlarım 2-5 k arası hatta ilk 1000 de olanlar bile var denemelerde hep aynı yapardık bu arkadaşlarla . ama ben aşırı dikkatsizlik hatalarından 9 k oldum yapacak bir şey yok lys ye bakacaz artık sen de öyle yap lys çalış

• Arkadaşlar peki durumlar nasıl lys den eksikleriniz çok mu benim çok ne yapacağım bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabrınsonuselamet

Arkadaşlar peki durumlar nasıl lys den eksikleriniz çok mu benim çok ne yapacağım bilmiyorum

Temelin sağlam ve matematikle aran iyiyse bir yerden başla elbet oluyor
  • Hay Allah razı olsun :) ben bu hafta lys matematiği türev integral hoca anlatıcak onun dışında bitirmeyi düşünüyorum sonra full soru çözüm deneme sizce mantıklı mı :)
  • abi deneme çok mantıklı gelmiyor bana gir direk soru çöz çünkü zaman sıkıntısı filan yok lys de denemeye kendini alıştırman gerekmiyor bence
  • Arkadaşım lys çalıştıysan adam gibi ya da çalışıyorsan ygsde 470leri görmüş adam lysde 5000 e rahat çeker her şey sana bağlı
  • bende de aynı şekilde beklentimin altında geldi, seviyemdekilerin çoğu 2-5k arasında. ben 8k oldum. 2k ya cekme sansım nedir ki? ygsden sonra moralim bozuldu hiç çalışamadım anca 5 gündür çalışıyorum şöyle böyle... 50 gün yeter mi. mat saglamdır ama 50gün az gibi geliyor... keşke ygsden hemen sonra en azından 70gün kala başlasaymışım
  • quote:

quote:

Ygs denemelerin iyimis demekki beyin iyi çalışıyor suan senin yapabileceginjn en kötüsü olarak 20k dasin hiç stress etme lys ye gomul ilk 5 bin rahat daha iyisi de sana kalmış

kardeş izmir fendemisin
  • Adamın dediği her şey benim durumumla aynı 😃 sadece izmir korfezdeyim 20 bin oldum

• quote:

abi zaten yarı depresyon haldeyim biraz daha az yüzeysel konuş tecrüben varsa ne yapabileceğimi söyle . Yine de teşekkür ederim.

12. Sınıf isen mezuna kalabilirsin ornegin bn duz lisede okuyan ortanin alti bi ogrenciydim 2013 ygs5 350k geldi 2014 ygs5 43k sana bagli yani mezuna kalirsan deyil 5000 nler dereceye oynarsin
    not: dershane denemelrinden 400 alti yapmamistim mezunda iken iste sosyal batirinca oluyor bole

• quote:

Orijinalden alıntı: muco66

quote:

quote:

kardeş izmir fendemisin

hayır karşıyaka anadolu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.