Şimdi Ara

20mbps download hızı 40kbps ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar fiberneti yeni bağlattım.50kbpsyi geçmiyor ne p2pde ne de normal download da hız testinde gayet yüksek değerler alıyorum fakat 50kbpsden yukları çıkmıyor nedendir acaba..

[simage]http://www.speedtest.net]
     20mbps download hızı 40kbps ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berxarp -- 19 Şubat 2010; 23:03:21 >

• Kaynak yoktur indirdiğiniz dosyada, kaynak olmadıktan sonra 1Gbit interent bağlantısı da olsa bi anlamı olmaz.

O yüzden bol kaynaklı dosyaları deneyin, ayrıca programınızın portunu routerdan açmayı unutmayın.
  • netloaddan şu ana kadar en yüksek değeri aldım o da 210kbps :) nası yapılıyor port açma olayı hocam o bu işlerden hiç anlamıorum downloada merak sardık 2gblık bi dosyayı 1gündür indiremedim ya
  • http://ftp.linux.org.tr/ubuntu-releases/karmic/ubuntu-9.10-desktop-i386.iso

Şu dosyaya Flahget veya IDM ile yüklen bakalım hocam kaçla çekebilcen bakalım bi.
  • 712kbpsyi görüo hocam en fazla başka bişi indirmiorum pc gayet boşta
  • www.hizinitestet.com burdaki performans ne düzeyde?
  • Bu dosyada bende yardırdı. FTP mi indirmek lazım nedir püf noktaıs benim download da oldukça yavaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fixnet Upload hızları
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

www.hizinitestet.com burdaki performans ne düzeyde?

17mbit çıktı hocam nie bu performansı downloadda alamıorm ya delircem:)
  • bant genişliğin iyi ama belki modem kaldıramıyordur o trafiği pc ile alakası yok okuldaki ie8'de kasan cilent pclerle snde 10mb dl hızı gördüğümü bilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: djocny

Bu dosyada bende yardırdı. FTP mi indirmek lazım nedir püf noktaıs benim download da oldukça yavaş

Hayır FTP şart değil, bu dosyanın sunucusu sağlam, yurtiçi sunucu, o yüzden Flashgetle felan coşuyor son sürat iniyor.

quote:

Orijinalden alıntı: berxarp
    quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

www.hizinitestet.com burdaki performans ne düzeyde?

17mbit çıktı hocam nie bu performansı downloadda alamıorm ya delircem:)

Demek ki indirmeye çalıştığınız dosyanın sunucusu yavaş. Veya P2P kullanıyorsaız, indirdiğiniz dosyada kaynak azdır.

• Denediğiniz sunuculardan kaynaklı bence.. Bende torrentde hep bu problemi yaşıyorum..
  • örneğin p2p değil de netten normal bi dosyayı indirirken de bayağı yavaş yani müşteri hizmetlerini aramama yada herahangi bi ayar yapılmasına gerek yok değil mi 20mbit hızı almak istiorum ben:)
  • bugün akşama kadar hertürlü siteden birçok dosya indirdim ama yok 300kbps geçmiyo yaa 800mblik dvixleri remen 5 saatte indiriorm
  • Dostum yurtdışı çıkışlar yoğun bu aralar.

Yurtdışı kaynaklı bir dosyayı son sürat indirmek istiyorsan Flashget - IDM ile en az 10 eşzamanlı parçaçık kurup abanacaksın.

Ama bazı dosya serverları 1den fazla parçacık yaptırmıyor, o yüzden Flashget de işe yaramıyor.

20MBit çok yüksek bir hız, her ne kadar size-bize az gelmeye başlasa da.

Kolay değil öyle tek kaynaktan 20Mbit tam gaz indirmek. O yüzden mesela Rapidshare Premium ile Flashget'e 10 dosya birden atacaksınız, onlar da 5er iş parçacığı olacak, son sürat indiriyorsunuz.

Veya kaynağı bol olan torrentlerde de 2.3MB/sn görülüyor rahatlıkla.
  • sizin verdiğiniz ftp link flashgetle 2.2mb/sn gördü hocam sonunda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.