Bildirim
20x dvd yazıcım max 4x ile yazıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sorun dvd den miş arkadaşlar... princo almıştım 20 kadar...ben bütün dvdleri aynı sanıyordum..sıcak fırsatlardan aldığım smartbuyla 13x 14x e kadar gördüm :D dvd yazıcı bozuk sanmıştım ben de hehe -
bende de var aynı sorun dvd den o için rahat olsun -
Arkadaşım kafan rahat olsun buyuk ihtimalle medyadan(boş dvd) kaynaklıdır.Aynı paketten çıkan princo 16x dvd yi lg ile max 4x nec ile 12x yazıyorum.Ama başka marka bir dvd de aynı sey tersine dönebiliyor.Yani tamamen medyan ve cihazın arasında kan uyumu olucak.Boşuna arıza arama -
Ayrıca DVD-RW' nin firmware güncellemesini yaparak daha çok medyaya 20x hızında yazabilirsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: blackened
Ayrıca DVD-RW' nin firmware güncellemesini yaparak daha çok medyaya 20x hızında yazabilirsin.
bu güncelleme nasıl oluyor dostum?? yazıcı H55N modeli LG... -
nec in orijinal sitesine gir oraya bi bak firmware lere . oradan kendi modelini seç indir çalıştır. sana boot ile ilgili bişiler çıkacak gerekli işlemleri yaptıktan sonra pc restart olacak ve tamamdır. -
tesekkurler dostum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- klavye i yerine " yazıyor
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- laptopu monitör olarak kullanma
- tlauncher ekran kartı güncelleme hatası
- pc otomatik kapatma
- ekran videosu alma
- mavi ekran hatası
- secure boot nedir
- laptop menteşe tamiri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X