Şimdi Ara

21.000'e hangisi alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21.000 TL nakit param var. Getz, 206, 307 ve Grande Punto bakıyorum. Aklım 206 ve 307'lerde, sizce hangisi alınır?

Yoksa başka model mi önerirsiniz?
    3 kişilik küçük bir aileyiz, otomatik vites istiyordum ama 21.000'e temiz otomatik vites araç bulunmuyor sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 2 Eylül 2015; 22:54:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Punto alırdım. 1.4 benzin lpg.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben getz alırdım hem 2.elide iyi bir araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence listesen getz'i çıkarın.. Toplumumuzda bayan arabası diye tanımlanmış araç.. Punto mantıklı olabilir.. Bide alacağınız araçların ilanını yazarsanız bizde km'si yüksek, şurasında çizik var gibi olumlu/olumsuz yorum yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. Robot

Hocam bence listesen getz'i çıkarın.. Toplumumuzda bayan arabası diye tanımlanmış araç.. Punto mantıklı olabilir.. Bide alacağınız araçların ilanını yazarsanız bizde km'si yüksek, şurasında çizik var gibi olumlu/olumsuz yorum yapalım

Şimdilik model bakıyorum hocam 21.000'i geçmemek kaydıyla her türlü tavsiyenize açığım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda civic 1999 model

Volvo v40 2000 model

Bunlar şimdilik alkıma gelenler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    91 MODEL BMW 5.20 ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • s40 1.9 t4

butçenizi 2 lira aşıyor ama eğer yakınsanız şu araca gidip bi bakın derim motor komp. test dyno v.b yer olan bi yerden expertis yaptırın.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-200-beygir-volvo-bu-kadar-temizi-bu-modelde-zor-cikar-218687384/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 3 Eylül 2015; 0:47:38 >
  • quote:

Honda civic 1999 model

Volvo v40 2000 model

Bunlar şimdilik alkıma gelenler

Alacağım araç biraz modeli yüksen olsun istiyorum hocam. Alınca bir 5 yıl kullanacağım nasip olursa şimdi 15 yaşında araç alsam 5 yıl sonra 20 yaşında aracı elden çıkarmak çok zor olur
  • o paraya en iyi bora gider..
  • quote:

Hocam bence listesen getz'i çıkarın.. Toplumumuzda bayan arabası diye tanımlanmış araç.. Punto mantıklı olabilir.. Bide alacağınız araçların ilanını yazarsanız bizde km'si yüksek, şurasında çizik var gibi olumlu/olumsuz yorum yapalım

Mantiga bak, bayan araci almayin onu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.