Bildirim
21 Aralık BonusFlaş
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Konusu açıldı. -
öyle bir şey mi varmış nereden okudun. -
quote:
Orijinalden alıntı: feiter
Konusu açıldı.
KOnu açıldı ama sonra silindi galiba
150 tl giyim kozmetik alışverişine 21 tl veriyor -
Mavideki indirim sağlam olsaydı birleşirdi iyi olurdu da sağlam değil kot 100 liraya geliyor o da 2 tane alırsan. -
quote:
Orijinalden alıntı: feiter
Mavideki indirim sağlam olsaydı birleşirdi iyi olurdu da sağlam değil kot 100 liraya geliyor o da 2 tane alırsan.
defacto ile birleşir ama
Defactoda garanti pay var onla birleşmez -
Kampanya bitti mi yoksa devam ediyor mu bugün ? -
N11 de geçerli mi acaba ?
Oral B Pro 9000 alıcam n11 den kozmetik ürünlerine giriyor ama anlaşmalı bir site mi acaba ?
21 tl bonus alabilir miyim ? -
geçmez, N11 garanti bankası kayıtlarnda diğer olarak geçiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
geçmez, N11 garanti bankası kayıtlarnda diğer olarak geçiyor
Teşekkür ederim bilgilendirme için hocam. -
Markafoni kampanya ya dahil mi,fikri olan var mı? -
Ben 17:10'da Markafoni'den 2 adet gözlük çerçevesi aldım. Bence markafoni giyim sektörü ve kampanya afişinde gözlük de olduğuna göre girmesi lazım. Ama bu bankaların ne yapacağı belli olmaz. -
Bonusflashta kampanya gözükmüyor sizdede aynı mı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katıldığım kampanyayı pasif hale getirmişler. Tekrar katıldım işlem yapılmadı yazıyor. Bunları var ya bunları.....
Bu arada Markafoni alışverişi giyim/aksesuar olarak gözüküyor. Bilginize. -
Bende hiç gözükmüyor. Bonus flash uygulamasında kampanya yok. LC den alışveriş yaptım. Mesajda gelmedi daha. -
Beyler kampanya var ama içeriğine girilmiyor napcak alışveriş yapmasak mı -
Bende de önce içeriğine girilmedi. Sonra kayboldu. Ardından paracard tarafında buldum. Şimdi siparişimi iptal edip baştan alışveriş yapacağım. Bırakmam o puanı bu pisliklere -
Kampanya kaldırılmış gibi görünmüyor ama içeriğine ulaşılamıyor, ilginç bir durum...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Brnde hala yok kampanya -
Ben şimdi alışveriş yaptım arkadaşlar markofoniden bonus kazandınız mesajı geldi bilginize.
Benzer içerikler
- merci çikolata a101
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- qnb maaş kampanyası
- kazanan akbanklı
- 5 mbps internet hızı nasıl
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X