Şimdi Ara

21 gün kaldı ama hala ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tyt den 80-90 net yapabiliyorum ama ayt kısmında donup kalıyorum deneme bakınca içimde korku ve çaresizlik geliyor anneme söylediğim zaman bana ''seneye artık beraberiz istediğini yap artık '' dedi sizce pes etmelimiyim veya ne yapmalıyım
    (not : çalışsaydın arkadaşım demeyin bana ben elimden gelen tüm gayreti gösteriyorum göstermeseydim forum açmazdım)

• full ayt yüklen hocam. Hedef kaç k, ayt netleri nasıl geliyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin ol kardeşim sakın stres yapma şimdi sana 21 günde aytde +7373780393893 net yaparsın demiycem daha on iki ayın var mezun senen h.o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede var hocam.Tytlerimiz eşit gibi ayt matematik 25-30 civarı yapıyorum ama ayt fen denemesi bile çözmedim daha o kadar sıfırım yani bu konuda.Biyoloji ve kimyada ilerlemeye çalışıyorum fiziğe odaklanmaktansa.Sanki fizik daha zor ve daha çok emek istiyor gibi.Fizik içinde son günlerde sözel kısımlara çalışıp öyle gircem artık sınava.Sende durumlar nasıl plan nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: budokai

Sakin ol kardeşim sakın stres yapma şimdi sana 21 günde aytde +7373780393893 net yaparsın demiycem daha on iki ayın var mezun senen h.o
    Yazdığın yorum beni motive etti sağol :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nocturne5959 -- 9 Haziran 2018; 23:54:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.