Şimdi Ara

21 Yaşında Üniversiteye Başlamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
6
Favori
22.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok haklısınız. Sizin gibi cesaret ve özgüven örneği gösterip istediği üniversite ve bölümleri kazanan kişileri görünce şevkim artıyor.
  • Tyler Durden- kullanıcısına yanıt
    Orası öyle tabi hocam doğru söylüyorsunuz.
  • Ya abi rakamlara takılmayın ya önemli olan mutlu olmak sevmek gönlündeki gibi yaşamak nedir bu yok şu yasta yok bu yaşta ya sen yaşamana bak sevdiğin seyi yapmaya bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 yaşındayım. Lise 2. sınıfta okuyorum. Dedemden miras arsa ve çiftlik parası kaldı. vizemi aldım Avrupa'dan eğitimime devam edeceğim. Amerika'da tıp okumak şuan hayalim. Özetle miras parası olmasaydı hayatım mahvolacaktı. Aslında bu işler biraz paraya bakar. Özel dershaneye Kayıt olursun, veya özel öğretmen yardımıyla evden destek alırsın. Sağlam bir puan aldıktan sonra özel üniversitenin birine başvurursun hayatın kurtulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-64CA9DA0E -- 19 Haziran 2017; 3:24:57 >
  • 22 yaşındayım 23 yaşında başlamış olacam inşallah. Bence eğer insan kendi istediği bölüme giderse her turlu başlanabilir...

• olmazz 25 yaşında olsaydın işe alırdık 26 yaşında olduğun için işe almıyoruz !

bence yaş ne kadar ileri olursa o kadar tecrübeli olur insan yapman gereken tek şey son yıla bırakmadan 2-3 sınıflardada staj yapmak
  • 22 yaşındayım bu sene hazırlandım olmazsa seneye birdaha denicem. Ben de 2-3 sene önce bırakmıştım bölümümü

• Ne alaka iş bulmamakla?Size bakıp sen 2 yaş büyüksün diyecek halleri yok.Kendinize güveniniz tam ise doğru karar alıp arkasında durmanızda fayda olcağını düşünüyorum.
  • Lisans olduğu müddetçe sıkıntı olmayacaktır.

• 30 yasinda liseyi disardan bitirip suan doktora yapan akrabam var emin ol universiteye gittiginde yas konusunda hic bu endisen kalmicak

• Gören 50 yasinda basliyacaksin sanacak. Daha 22 yaşında bir cocuksun. Korkma bir şey olmaz.

• onurd0 kullanıcısına yanıt
    Karıştırmışım...Aynen sonuç olarak istenilen yerde olmak...40-50 yaşlarına gelince için içini yemektense gençliğinden fedakarlık yapmak lazım...
  • dediğin şeyi yapmak üzereyim sınavdan çıktım 3 gün önce
  • sınavınız nasıl geçti ve hazırlanma süreciniz nasıldı ?
  • Yaş ile ilgili hiç bir sorun olmaz istersen 30 yaşında gir üniversiteye okurkende bölümünle alakalı bir yerde staj,part-time karın tokluğuna :) bir yerlerde çalış tecrübe açığınıda öyle gider üstüne bide iyi bi yabancı dil eğitimi ohh miss
  • 21 yaşımda tıp fakültesine başladım kafam rahat açıkcası 27 yaşımda mezun olucam 32 de uzmanlık bitişi 34 taşra hizmeti bitişi önemli olan sevmek ben bu meslek için biçilmiş kaftan olduğumu düşündüğüm için yazdım gayet de mutluyum 2. sınıfa geçtim
  • 23 yaşındayım, hazırlığı olan bir bölüme gideceğim büyük ihtimal. Çok dert etme, bu yaşta ne istediğini biliyorsundur. Liseden daha yeni mezun olan insandan daha iyi bir konumdasın bence.
  • 20yaşında idim konyada diş hekimliği okuyordum.içim hep rahatsızdı ait olmadıgım bir yerde gibiydim.sınava bir kez daha hazırlandım gazi tıpı kazandım.şartlarda bir anormallik olmaz ise 27 yaşında okul bitireceğim.şunu unutma sen okulu bitirdikten sonra kimse sana gelip ya sen ne zaman bitirdin üniyi kaç sene kaybettin demeyecek.kaldı ki bu denli erken yaşta mezunlar bizim ülkemizde olan bir durum yurt dışındaki eğitim sistemini biraz araştır ne demek istediğimç çok daha iyi anlayacaksın. İşin özü sevdiğin işi yapacakdan yaşın cidden bir önemi yok. 25-30 yaş arası üni bitirmek gayet makuldur.hedeflediğin yeri kazananileceksen 1 an bile düşünme(mobilden yazdım yazım hataları için kusura bakma:):))

• Aynı durumdayız hocam
    17 de üniye başladım 2 yıllık bitti tabi 2 yıllığı 3 yılda bitirdik şuan 20 yaşındayım ekimde 21 olucam ve martta tekrar sınava girip istediğim bölümü okuyacağım
  • Bu ülkede iş sahibi olmak artık çok zor hangi bölümde olursanız olun, istediğiniz kadar okuyun alacağınız maaş asgari ücret...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.