Şimdi Ara

21 Yıllık Yenilmez İmparatorluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam 21 yıl önce bugün doğdu. Evet belki PC vardı Ataride Amiga da ama bir şeyler eksik gibiydi ta ki Büyük Üstad Ken Kutaragi San masaya yumruğunu vurup rakiplerini darmaduman edene kadar . Karşınızda 21 önce doğan Büyük SONY Playstation İmparatorluğu

Açılış Videosu İçin Herkesi Saygı Duruşuna Davet Ediyorum
    Biz 95 de Bağlılık Yemini Ettik, YEMİNİMİZDEN DÖNMEYİZ O KADAR

21 Yıllık Yenilmez İmparatorluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps4Pro -- 10 Eylül 2016; 18:24:48 >

• bravo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox mıcımı yesin sonuna kadar PLAYSTATION.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kundakta mı ettin yemini?

• quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

Kundakta mı ettin yemini?
    adam üşenmemiş gitmiş ps4pro diye yeni kullanıcı hesabı açmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

Kundakta mı ettin yemini?

35 den 21 i çıkart geriye ne kalır ki ? ==> 14 Ondan öncesi de var İlk SONY Walkman dönemleri İlk SONY pillerinden beri bağlılık yeminim var . Oda 6 lı yaşlarımdan başlamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

adam üşenmemiş gitmiş ps4pro diye yeni kullanıcı hesabı açmış..

Alıntıları Göster
    persi_ali
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

Xbox mıcımı yesin sonuna kadar PLAYSTATION.

• Oğuz Şase vardı bir zamanlar. O aklıma geldi nedense.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Oğuz Şase vardı bir zamanlar. O aklıma geldi nedense.

Ondan çok eskiyim ben SONYMANIA yım Kimse yokken biz vardık

10 yıl önceki üyeliğim Hey gidi günler Hey Hey https://forum.donanimhaber.com/profil/256780
    Daha o zamanlar optiği moptiği anlatıyorduk ne günlerdi be https://forum.donanimhaber.com/m_9640078/tm.htm

Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps4Pro -- 10 Eylül 2016; 19:03:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Oğuz Şase vardı bir zamanlar. O aklıma geldi nedense.
    Cidden okurken utandım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Cidden okurken utandım.

Biz bize eğleniyoruz forum burası TBMM değil neden utandın he yavrum söyle açıl büyüğüne Oturmaya mı geldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps4Pro -- 10 Eylül 2016; 19:13:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ps4Pro

quote:

Cidden okurken utandım.

Biz bize eğleniyoruz forum burası TBMM değil neden utandın he yavrum söyle açıl büyüğüne Oturmaya mı geldik

Alıntıları Göster
    Ben cevabımı aldım tamam.

• quote:

• quote:

Fanatiklik kötü birşey.
  • Sony bizi plus ve pro s gibi şeylerle kazıklamadığı vakit her türlü PLAYSTATION!

• Source kullanıcısına yanıt
    Dedi xbox tarafi

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Fanatiklik kötü birşey.

Senin dediğin FB GS tarzı holiganlık seviyesinde ise evet ama Teknoloji ve Bilimsel makalelere konu olan Marka ve kullanıcı arasında zamanla oluşan bir bağlılık vardır . Marka kullanıcısının ihtiyaçlarını karşıladığı için o markaya bağlıdır ve olumlu ve olumsuz markayı eleştirir ki marka yanlışlarını görüp daha iyiye gitsin sonuçta burada olay Win Wİn kazan kazan Marka senin ihtiyacını karşılıyor sende ona vefa ve karşılı olan hizmetin bedelini ödüyorsun. Velhasıl hiçbiri babamızın firması değil SONY 14 yaşımdan beri her türlü teknoloji cihazında benim ihtiyaçlarımı en iyi karşılayan markadır Walkman video oynatıcı Tv Radyo müzik seti kulaklık cep telefoni pil hepsini kullandım memnun kaldım bu yüzden SONY ben yaşadıkça olmalı bu piyasada. Piyasadaki kaliteyi düşüren bel altı çalışan microsoft gibi firmalara da bu yüzden kılım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ps4Pro

quote:

Orijinalden alıntı: Source

Fanatiklik kötü birşey.

Senin dediğin FB GS tarzı holiganlık seviyesinde ise evet ama Teknoloji ve Bilimsel makalelere konu olan Marka ve kullanıcı arasında zamanla oluşan bir bağlılık vardır . Marka kullanıcısının ihtiyaçlarını karşıladığı için o markaya bağlıdır ve olumlu ve olumsuz markayı eleştirir ki marka yanlışlarını görüp daha iyiye gitsin sonuçta burada olay Win Wİn kazan kazan Marka senin ihtiyacını karşılıyor sende ona vefa ve karşılı olan hizmetin bedelini ödüyorsun. Velhasıl hiçbiri babamızın firması değil SONY 14 yaşımdan beri her türlü teknoloji cihazında benim ihtiyaçlarımı en iyi karşılayan markadır Walkman video oynatıcı Tv Radyo müzik seti kulaklık cep telefoni pil hepsini kullandım memnun kaldım bu yüzden SONY ben yaşadıkça olmalı bu piyasada. Piyasadaki kaliteyi düşüren bel altı çalışan microsoft gibi firmalara da bu yüzden kılım

Alıntıları Göster
    Tarihte çöken çok imparatorluklar gördük

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.