Şimdi Ara

21.yüzyıl toplumu neden bu kadar kinci ve bencil ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yüzyıldaki topluma artık uyum sağlamakta güçlük çektiğimi farkediyorum

Özellikle efendi az konuşan insanlara olan düşmanlıkları kızların sürekli car car laf yapan erkeklerin peşinde olması hata yapmaktan utanan insanların pısırık diye yaftalanması

Ne olduda biz böyle değerlerimizi kaybettik ? utanmak suçmu yani ?

İstiyorlarki herkes brad pitt james bond gibi özgüvenli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgilenenüye34 -- 17 Kasım 2018; 17:21:48 >

• Çok aptalca bir devirde yaşıyoruz ne yazık ki. Erkekler kızlara olan açlığından dolayı kızları şımartıyor ve egolarını arşa çıkarıyor. Bu egoya sahip olan kızlar da kimi kaybedersem kaybedeyim hiç umurumda değil nasıl olsa onlarcası beni bekliyor, en pislik karaktere sahip olsam dahi bana tapacak, beni eğlendirecek onlarca erkek mevcut diye düşünüp ona göre davranıyor. Kadir kıymet bilmiyor. Bu da erkekler arasında birbirini ezerek üste çıkma isteğini arttırıyor. Bunu kız erkek olarak değerlendirmektense genel olarak değerlendirmek daha mümkün olur. Bir kişi kendi karakterini geliştiremediği için, ya çok şımartıldığı için ya da çok ezildiği için kendi seviyesini yukarı çıkarmak için başkalarını aşağıya çekmeye haliyle hakaret etmeye, yargılamaya, dalga geçmeye başlıyor. Ya egolarını okşuyorlar ya da içlerindeki öfkeyi böyle atıyorlar. Bu da ne yazık ki bulaşıcı hastalık gibi topluma yayılıyor. Daha doğrusu yayıldı. O kişileri belirli bir yaşa ulaşınca evlendikten sonra etrafında gerçek bir dost veya arkadaş kalmayınca görmek istiyorum. Kimle ne paylaşacaklar, kimlerle samimi iletişim kurabilecekler çok merak ediyorum. Bundan bir 10 sene sonra kimse kimsenin suratına bile bakmayacak gibi geliyor. Toplumdaki kötü karakterli insanların fazlalığı çok üst boyutlara ulaştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.
    Hayır.
  • tv ve internet ortamındaki yayınların bizi getirdiği nokta işte.. en basit bir reklam bile insanlara sen özgürsün sen güçlüsün sen özelsin diyerek ben merkezli insanların çoğalmasını sağlıyor dizi ve filmleri konuşmaya gerek bile yok sosyal medya daha da berbat seviyesiz gevşek insanların yayınları çocukların ilgi odağı olmuş durumda bu yüzden de rezalet bir dönemdeyiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.