Şimdi Ara

21. yy ölüm çağı olacaktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, özellikle y ve z kuşağı için ölüm günlük rutin hâline gelecek. Normalde insan kendi sınırlı çevresinin ölümüne veya en fazla kitlesel ağıdı hak eden meşhur kişilerin ölümüne üzülür. Şuan ortalama bir genç, erken yaşlardan itibâren belki yüzlerce kişiyle ufak da olsa bir bağ içine giriyor. Youtubda izlediğiniz her vlogger, facebookta eklediğiniz her kişi, forumda konuştuğunuz ortaklarınız; hepsinin ölümünü izleyeceksiniz.

Bu bağlamda geleceği böğrüne vura vura çıldırmış gibi ordan oraya koşan kalabalıklar olarak tasavvur ediyorum. Tabi pratikte öyle olmayacak, medya ölümü kanıksama görevini yerine getirmiş olacak. Yine de ilginç olacak gibi duruyor.

• Normaldir.Asıl anormal olan ölüme karşı kayıtsız kalmaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Normaldir.Asıl anormal olan ölüme karşı kayıtsız kalmaktır
    Senin öldüğünü öğrendiğim zaman çok üzülürüm ha. Ama en kötü cennette takılırız:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E57029DB9

Senin öldüğünü öğrendiğim zaman çok üzülürüm ha. Ama en kötü cennette takılırız:)

Alıntıları Göster
    Cennette formatlanmak suretiyle yok olmazsak tabi

Edit:Bilmukabele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 29 Ekim 2019; 1:21:29 >
  • Peki, neye göre böyle bir şey düşünüyorsun. Şöyle bir akıl yürütmeye çalıştım ama neye göre böyle bir şey söylediğini çözümleyemedim açıkçası. :)
  • Erkman42 kullanıcısına yanıt
    Eksiden değer verdiğin x kişinin ölümüne şahit olurken artık atıyorum değer verdiğin 10x kişinin ölümüne şahit olacaksın eskiye göre normale daha çok yaklaşacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.