Şimdi Ara

210.000 liraya ne gibi bir iş kurulu? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
4.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen en iyisi iyi bir yerden dükkan al çok merkezi olsun gerekirse kredide çekersin.Belki Banka v.s kurumsal kuruluşlara kiraya verirsin.Veremezsen bile ayda en az 5 bin lira kira alırsın.Kredi borcu bitince parayı cebe atarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmavı -- 27 Ağustos 2010; 12:35:36 >
  • Bence böyle forumlara yazarak hiç bişey kazanamazsın. en azından kariyer yapamazsın ilerisi olmaz.
    burdan alacağın fikirlerle açtığın işlerde evine ekmek götürürsün cebindede bi kaç kuruş para kalır belki seneler sonra bi araba paran çıkar.. cafe vb. tarzı işlerde.
    gir internete araştır zekanı kullanarak değişik işlere yönel bu cafelerin marketin dükkanın büyük bi getirisi yok büyük işlere yönel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Kayacı

Altın gibi yatırımlar mı yapsam ki?

Olmaz bence, hiçbirşeyin ne olacağı belli değil. İlla çalışmadan kazanmak istiyorum dersen, ufak bir kısmıyla ekonomi mezunu tut, borsadan anlayan birilerini tut. paranı borsaya yatır.

Yanlız ben bu gibi paralarda asla geleceği düşünmeden iş yapmann doğru olduğunu düşünmüyorum. Atıyorum internet cafe. Artık hemen hemen her evde bir bilgisayar var, o iş yatar birkaç yıla. ps xbox cafe olabilir, yanlız onunda hizmet alanı çok dar. yanlızca çocuklar ve gençler. onlarında çok azı bu tür şeylerle ilgileniyor.

Ya restourant cafe tarzı birşey olabilir, yada e-ticaret sistemleri, teknolojiye yönelik şeyler. Yoksa paran birkaç yıla eriyip gider..

bazı arkadaşlar franchising demiş. çok saçma. senden o 210 bin tl yi markalarının adına alıyorlar, sana para kalmıyor. bence deneme böyle birşey. bana çok saçma geliyor..

geleceğe dönük bir iş olsun unutma. zamanında doğru işe başlarsan, paran katlanır sürekli. daha geniş konuşmak isterdim bu konuyla ilgili, cidden böyle bir durum varsa pmden ulaşabilirsin bana.

• bebek+çocuk mağazası aç ! çok ciddiyim. boşuna demio millet yemedim yedirdim, giymedim giydirdim die. benim için şahsen öncelikle oğlum. ben yeni bişeyler almasamda olur. ama onun için hiçbir zaman masrafdan kaçınmıyorum. emekli olunca bu şekilde bir mağaza devralan bir tanıdığım vardı. burdur-yeşilova'nın bir köyünde 25 sene imamlık yapmıştı. 20 bin liraya mağazayı devraldı. Sırf zaman geçirmek için. 3 ay sonra söylediği söz hala kulaklarımda '25 yılımı o köyde boşuna çürütmüşüm, para kazanacağımı biliyordum ama bu kadarını değil..' adam 2nci senede 1 ev daha aldı, sırf mağazadan kazandığı para ile. !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

Bence böyle forumlara yazarak hiç bişey kazanamazsın. en azından kariyer yapamazsın ilerisi olmaz.
    burdan alacağın fikirlerle açtığın işlerde evine ekmek götürürsün cebindede bi kaç kuruş para kalır belki seneler sonra bi araba paran çıkar.. cafe vb. tarzı işlerde.
    gir internete araştır zekanı kullanarak değişik işlere yönel bu cafelerin marketin dükkanın büyük bi getirisi yok büyük işlere yönel

Kesinlikle, yalnız 210bin ile de büyük işlere falan yönelemez
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.