Şimdi Ara

210.000 liraya ne gibi bir iş kurulu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
4.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi evde yatacaksın diyen arkadaş için söyleyeyim 3. evi sattım.Diğeri kirada.İnşaat işi ile ilgili bir bilgim yok.Kafe tarzı yerler için abim bilgi sahibi.Doğuya dükkan açmak istemiyorum.Çünkü çok uzak,yani oradaki tanıdıklar da işi bilmeyen cahil adamlar,ben başında da duramayacağım için iyice batma riski yükselecek.O hamburger satan dükkanlardan birini açmaya kalksam ne kadar para gerekir?Sanırım isim hakkı ciddi bir miktarda varmış.
  • ben senin yerinde olsam parayı faize koayrım diyosunki işin başında işi bilmeyen adam olacak o zaman 6 ayda kesin iflas bayrağını çekersin benden söylemesi yada büyük şehirlerde minübüs plakası,taksi plakası filan alırsın daha rahat edersin hemde işin başında adam durmasına gerek kalmaz Ankara bu tip iş için çok uygun
  • İşlek bi yerde PS cafe ya da bi fast-food şirketinin bayiliği olabilir eğer o para yetiyosa bayilik almaya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatciSylar

araba al piyasa yaparsın en azından başka bi halt olmaz o paraya.

adam haklı.
  • sex shop zinciri kur
  • Gerek yok.Tamam sıkıldım bu işlerden.Arabayı yenileceğim gerçi yeni aldım Land Rover var bir tane ama bir tane de Mercedes dursun zararı yok birini kullanmayacağım ne de olsa olmadı kardeşime hediye ederim.Geri kalanla da yurt dışına gidene kadar eğlenirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Kayacı

Gerek yok.Tamam sıkıldım bu işlerden.Arabayı yenileceğim gerçi yeni aldım Land Rover var bir tane ama bir tane de Mercedes dursun zararı yok birini kullanmayacağım ne de olsa olmadı kardeşime hediye ederim.Geri kalanla da yurt dışına gidene kadar eğlenirim.

Anladık paran var
  • burada sorarsan ya ps ya internet cafe cıkar, 15 yaşında çocuğun misyonu nolcak

tavsiyem yakın zamanda doğalgaz gelmesi beklenen bölgelerden birinde kombi bayiliği alman. çok tatlı para var. veya alışveriş merkezinde telefonculuk olabilir.
    elindeki para bu dediklerime muhtemelen yeter yetmezse de bu parayı temınat gösterirsen yetecek parayı kredi alırsın Allah yürü ya kulum derse de 2-3 yılda daireyi yerine koyarsın
  • quote:

Gerek yok.Tamam sıkıldım bu işlerden.Arabayı yenileceğim gerçi yeni aldım Land Rover var bir tane ama bir tane de Mercedes dursun zararı yok birini kullanmayacağım ne de olsa olmadı kardeşime hediye ederim.Geri kalanla da yurt dışına gidene kadar eğlenirim.

Herkes ciddi ciddi yorumlar yazdı bütün konu boyunca, adam fake çıktı bak sen şu işe
  • Bu aralar en çok para oyun sitelerinde var, elimde olsa ben de kuracağım.
    http://gamesatis.com ,http://xgametr.com gibi,
    Knight, silkroad, wow, warrock, metin2, orjinal oyun key satışları vs vs.
    Firmayla anlaşıp oyun keylerini toplu alıp satma, oyunda yang, gold gibi şeyler satmak.
    Site tanınırsa çok aşırı para elde edersiniz.
  • 210.000 liranın yarısını euro,diğer yarısını da dolar yapıp,zeytinyağı ve vazelin ile terbiye yap,daha sonra gerisi gelecek.

Kendine yatırım yapmış olursun.
  • Şaka bir yana buradan iş çıkmadı.Bankalardaki %7 faiz oranını düşündüm.Şöyle bir kaba taslak düşününce 14.000 tl aylık faiz var.Dükkan açmışım gibi bedavadan elime para gelir vallahi.Ama %9 faiz de veriyorlarmış sanırım onu yarın bir araştıracağım.Buraya sordum ama aklıma yatan bir fikir çıkmadı.Araba işine girsem zarar ederim %90 zaten.Diğer kafe gibi işlerin içinde olmak lazım.Sanırım banim için en uygun olanı da bu gibi.Teşekkür ederim herkese.
  • Herkez adamı ciddiye aldı adam fake çıktı hakaktende. ne mercedesi be mercedesi ben evde sehpa olarak kullanıyorum git 190bin tl daha bul son model range rover alın
  • quote:

Şaka bir yana buradan iş çıkmadı.Bankalardaki %7 faiz oranını düşündüm.Şöyle bir kaba taslak düşününce 14.000 tl aylık faiz var.Dükkan açmışım gibi bedavadan elime para gelir vallahi.Ama %9 faiz de veriyorlarmış sanırım onu yarın bir araştıracağım.Buraya sordum ama aklıma yatan bir fikir çıkmadı.Araba işine girsem zarar ederim %90 zaten.Diğer kafe gibi işlerin içinde olmak lazım.Sanırım banim için en uygun olanı da bu gibi.Teşekkür ederim herkese.

14000 tl yıllık faiz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatciSylar

quote:

Şaka bir yana buradan iş çıkmadı.Bankalardaki %7 faiz oranını düşündüm.Şöyle bir kaba taslak düşününce 14.000 tl aylık faiz var.Dükkan açmışım gibi bedavadan elime para gelir vallahi.Ama %9 faiz de veriyorlarmış sanırım onu yarın bir araştıracağım.Buraya sordum ama aklıma yatan bir fikir çıkmadı.Araba işine girsem zarar ederim %90 zaten.Diğer kafe gibi işlerin içinde olmak lazım.Sanırım banim için en uygun olanı da bu gibi.Teşekkür ederim herkese.

14000 tl yıllık faiz oluyor.

Aylık olması gerekir...1400 olsa bile en azından zarar etme gibi bir olaydan daha güvenli değil mi?Olmadı işlerin başına geçeceğim zaman orada biriken para ile bir iş yeri kurarım?

• Bar, disko...
  • quote:

Eğer müslümansan faize girme.Dinimizde Faiz haramdır,
    He ben gayri müslimim diyorsan bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KARDELEN_

quote:

Eğer müslümansan faize girme.Dinimizde Faiz haramdır,
    He ben gayri müslimim diyorsan bilmem

Parayı yakar ısınırım artık...

• Web site satın alabilirsin.
  • quote:

Bence helal parana haram karıştırma ama yinede sen bilirsin sadece söylemek istedim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.