Şimdi Ara

210.000 liraya ne gibi bir iş kurulu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
4.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankarada eskiden quashnet cafe vardı kapandı cs oynayanlar bilir hergun mac turnuva yaparlardı onun gibi bir cafe dusunebilirsin kızılayda yada ps3 eleman lazımsa gelebilirm
  • kafe olayını düşünüyorum arkadaşlar.Ama bir sorun var.Bayilik mi alacağım yoksa ayrı bir şirket mi kuracağım?Dediğim gibi 2 ay sonra benim işlerin başında kalmam çok zor.En az 4 ay boyunca Türkiye'de bile olmayacağım ama para da heba olsun istemiyorum.Mado gibi yerlerin bayilikleri düşündürdü.Ancak 210 yeter mi bilmiyorum.
  • İnsanlar için büyük bir firmanın bayiliği her zaman daha ön planda oluyor, kendi şirketiniz o bakımdan büyük bir risk, tutarsa ne güzel, ama tutmazsa emeklerinizin heba olması ihtimali çok yüksek. Zira bayilik alırsanız çok kolay devretme imkanınız da oluyor.
  • 70.000 euro ya şampiyon kokoreç

110.000 euro ya dominos açabilrisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outrage

pc donanımları satan teknoloji mağazası aç ?

çoğu kişi netten alıyor artık

e-bussines işi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Kayacı

kafe olayını düşünüyorum arkadaşlar.Ama bir sorun var.Bayilik mi alacağım yoksa ayrı bir şirket mi kuracağım?Dediğim gibi 2 ay sonra benim işlerin başında kalmam çok zor.En az 4 ay boyunca Türkiye'de bile olmayacağım ama para da heba olsun istemiyorum.Mado gibi yerlerin bayilikleri düşündürdü.Ancak 210 yeter mi bilmiyorum.

internet cafe ideal bence 210 fazla bile gelir dedigim gibi turnuva yapan langameden takılanlar cok ama belirli bir cafe yok firma şirket gibi yerlerde bitik ayakta kalanlar eski hepsi
  • Hocam Türkiye'de 2 sektör hiçbir zaman krizden etkilenmez
    - Gıda
    -Sağlık
  • İşyerinde mi yatıcaksın?
  • İşlek bir yer olmadıktan sonra internet cafe bitti gibi. Mantar gibi her yer internet cafe vb. yerlerle doldu. 210.000 az para değil geniş düşünürsek bir sürü alternatif olabilir ama kriterleriniz önemli nasıl bir iş ?

Teknoloji, Sağlık, Bilişim, Otomobil vs vs...
  • İş yapıcak değerlerini katlıcak yerlerden ev,dükkan al-sat.
  • mugla gibi bi yerde mcdonalds yok.şehir merkezinde yok.üniversitede yok.ne kadardr bayiligi bilmem ama öyle bişi 7 sülaleni zengin eder.
    diger secenek ise tayyipin yeni kurdugu bi üniversitenin kantinini işletmek.ama dedigim gibi yeni kurulan bir üniversitenin.büyük ihtimal tek kafe sen olursun.üniversite içindeki kafene 10 tane ps3-10 tane internet baglantılı ps koyarsı.eger ki söyledigim gibi üniversite içinde bi yer kapatabilirsen içine 2 tane de kıytırık fotokopi makinası atarsın.söyledigim gibi bi yeribn maliyeti 210.000 i gecer mi bilmiyorum.ama aylık en az 12-13000 kazandırcagından eminim.
    210000 i hiç bi kuvvet bana ps kafe ya internet kafe actıramaz.
    bu da olmadı mı.gidersin merter gibi ya da bakırköy gibi magazalrın yogun oldugu bi yerde bi dükkan alırsın.yemek işine girersin.dükkanında ticket sodexo post makinalrı da olur.4-5 magaza baglasan kendine paranın dibine vurusun ki bu 210000in 4 te biriyle bile kurulabilecek bi iş.
    bu da olmazsa 200000 daha kredi çekersin.bi hatlı minübüs alırsın kendine.kirası aylık 7000 liradır.sen kendin çalıştırsan aylık 9000 civar para yaparsın.3-4 senede kredi borcunu temizlersin.sonra da minübüsü kiraya verirsin.aylık 7000 lirayı ezersin catır catır.
    tabi bu münübüs olayı istanbul için gecerli.ankarada ya da konyada durum nasıldır bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ange dechu -- 26 Ağustos 2010; 18:45:23 >

• Sağlam bir satıcı bul önce Git ABD'ye 100.000Dolarlık Digital ürün al...Gittigidiyor üzerinden veya kendi siten üzerinden sat bak ben sana bu iş iyi olmasa söylemem....!!!!....
  • hocam cafe ,internet gibi işlerden vazgeç bence..daha geniş kapsamlı işlere yönel..
    güzel bir araştırmanı yap ucuza gayrimenkule girebilirsin ya da gıda üzeri bayilik alabilirsin ama acele karar verme parayı heba edersin
  • o para bnde olsa yapacagm is belli haciz konulup satisa cikarilan ev araba elektronik esya gibi mallari alip normal fiyata satarim 210 bini 2 ayda rahat 1 trilyona yakin para yaparsin
  • yurt dışından mal getirip sat eger tutarsa 7 sülalen doyar ben sana öyle söylüyeyim
  • Ben olsam o paryla inşaat işine girerdim gelen paraylada mc donaldas yada burger king tarzı bi yer açardım bilmiyorum yakınlarda var mı ?
  • Eczacı bir tanıdık varsa bence ecza dükkanı açabilirsiniz.. Yada sizin yerinizde olsam Türkiye'den ayrılır yurtdışında yaşardım..
  • Amerika'ya git 2 bavul elektronik eşya getir vergi vs. ödemeden (küçük ve pahalı olanlarından). Sat onları Türkiye'de el altından hatta topla bi kaç tane güçlü kuvvetli akrabanı işi tamamen seriye dökün gidin gelin böyle sürekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 26 Ağustos 2010; 19:07:56 >
  • beyler 200 000 lira gibi bir parayla aylık ne kadar gelir elde edilebilir ? işe göre değişir ama ortalama ne söylenilebilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _vendetta_

o para bnde olsa yapacagm is belli haciz konulup satisa cikarilan ev araba elektronik esya gibi mallari alip normal fiyata satarim 210 bini 2 ayda rahat 1 trilyona yakin para yaparsin

O işler oyle kolay değil o işin içinde 1000 türlü mafya var birakmazlar yedirmezler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.