Şimdi Ara

210.000 liraya ne gibi bir iş kurulu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
4.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi bir üniversite bitirdiysen. Pilotluk kursuna yazıl. Ama para yeter mi bilmiyorum lisanslara falan.
  • Halısaha veya oto yıkama açabilirsin bunlardada iyi para var
  • quote:

Orijinalden alıntı: akik

ps/internet cafe mantıklı geldi bana

Herkeze mantıklı ve basit geldiği için artık neredeyse her sokakta 1er tane internet cafe ps cafe goruyorum.

Merkezi biyerde büyük bir dükkanı uyguna kiralıyabilirsen ps-internet cafe aynı zamanda nargilesi tostu olan küçük birde cay bahcesi gibi birşey yapabilirsin. Hepsi bi arada yani. Tutarmı ? Neden olmasın...
  • MUDO BURGERKİNG aç diyenler olmuşta ne akla hizmet o parayla
  • iddaa
  • Hocam eğer seyahat engelin yoksa (başka şehire taşınmak ya da sürekli gidip gelmek gibi) Sivas gibi bi şehre mc'donalds ya da ismi duyulmuş bir lokanta açman.. Bu sene köz diye bi yer açıldı (yaptığı döneri yapan başka bi işletme yoktu) 1 sene bile geçmeden köşeyi döndüler.
  • Yemek işine gir iş yerleri fabrika yada şantiyelere yemek sağla fazla masraf gerektirmez ufak işler yada ihalesiz işler bulursun mafyada bulaşmaz.Gerekli araçları 2.el olarak çok ucuza bulabilirsin.Birde aracın oldumu transitlerden falan tamamdır paranın çoğuda cebinde kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quadream

burger king açabilirsen hiç durma

quote:

Orijinalden alıntı: gezegenci

Ben olsam o paryla inşaat işine girerdim gelen paraylada mc donaldas yada burger king tarzı bi yer açardım bilmiyorum yakınlarda var mı ?

Burger king 500.000 dolar + kdv den başlıyor franchising anlaşması
  • Ne kadara mal olur bilmiyorum ama halısaha açmanı tavsiye ederim
  • arkadaşlar istanbulda normal derecede bir semtte özsüt bayiliği ortalama aşaı yukarı ne kadara patlar bana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ω Omega

quote:

quote:

Ben olsam o paryla inşaat işine girerdim gelen paraylada mc donaldas yada burger king tarzı bi yer açardım bilmiyorum yakınlarda var mı ?

oooo you touch my talala

• Altın gibi yatırımlar mı yapsam ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

quote:

quote:

quote:

oooo you touch my talala

Orjinali koyup ceza almayayım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cduman

quote:

quote:

quote:

oooo you touch my talala

Orjinali koyup ceza almayayım

• Altın yatırımı yapsam,ne kadar kazanç getirir bana 2-3 yıl içinde?Zarar etme şansımın en düşük olduğu seçenek o herhalde.
  • DUZELTME EVET YILLIK MIŞ NORMALDE AMA SİZ YİNEDE OSLEM DENİZMENDEN ŞAŞMAYIN http://www.ozlemdenizmen.com/birikim-yatirim/bir-milyon-euro-nasil-birikir.html''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smhyc -- 27 Ağustos 2010; 19:44:48 >
  • İyi bir yerden dükkan al.Kiraya ver.
  • arkadaslar o yıllık faiz saçmalamayın lütfen.bugun 200bin tl ye ayda 20bin faiz veren bir ülke olsa o ülkede hangi akla hizmet iş kurmaya yeltenir insan.hadi sayılardan anlamıyosunuz bari mantık yürütün
  • Faiz Yazanlar Faiz yemenin dinimiz gereğince haram olduğunu bilmiyorlar mı ?
    Heh Bide Hiç Risk yokmuş banka batarsa ne olucak peki bu bi risk değilmi ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.