Şimdi Ara

2100 TL toplanmış sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar vatan bilgisayardan bir sistem topladım ve ücret olarak 2.123 TL çıkardı
    sistem asagıdaki gibi sizce artıları eksileri neler fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler

2100 TL toplanmış sistem

• Kasa ve psu pahalı olmuş bu yüzden ekran kartı düşük kalmış...

Corsair 300R + CX600 ikilisini alıp aradaki farkı ekran kartına verip HD7950 alabilirsin.
  • aklımdan geçen 7950 ydi fakat stoklarda yok ne yazık ki, bench testlerindede battlefield 3 gibi oyunlarda max 5-10 fps arasında bir değişme oluyor
    ve kasanında azcık şekilli olsun istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islamakar -- 17 Mayıs 2013; 12:14:58 >
  • Sapphire HD7870 XT ya da Powercolor PCS+ EZ gibi modeller varsa düşünebilirsin Tahiti LE gpu'su kullanıyor bu kartlar da HD7950 eş değerdir ve daha ucuzdur.
  • öncelikle önerileriniz için çok teşekkürler,
    evet hocam haklısınız aynı öneriyi clanımdan bir arkadaşımda yaptı 2. seçeneğim o yönde fakat suan asus 5750 kullanıcısıyım ve 3 senedir bana hiç bir sorun yaşatmadı tabiri caizse asus gpu ya bağlıyım kesinlikle asus olmasını istiyorum ama asus un 7950 leride azcık can yakıyo kafamı karıştıran şu durumlarda anakart ondan pek emin değilim OC serisi fakat ileride nasıl bir performans gösterir onu kestiremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islamakar -- 17 Mayıs 2013; 12:20:49 >
  • Overclock biraz şans işidir, ben LGA1155 sokete geçtiğimde 2 Asus anakart 2 tane de 2500K işlemci değiştirdim

G45'in testinde i7 3770K'yı 4.7ghz'e taşımışlar;

http://www.overclock3d.net/reviews/cpu_mainboard/msi_z77a-g45_gaming_review/3

230 TL fiyata göre fena değil anakart.
  • birde hocam aklıma takılan soru ssd ler sata III ile baglanmakta fakat bu kart sata III bulunmamakta ssd takılamıcagı anlamınamı gelmekte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 tl sistem önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vatan computer işte teşekkür ederim hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.