Şimdi Ara

21000tlye araç tavsiyesi (octavia-cordoba-corollo-focus vb.)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2001 corolla 1.4 vvt-i aracın bulunmaktadır 5 kişilik bir aileyiz artik küçük geldiğini anladım yakin akrabanın corollosa var 2005 aklımda o vardı fakat gözüm octaviaya ilişti diğer araçlarında belirttim ne almalıyım işe servisle gidiyorum sadece İstanbul kırşehir arası yılda 1kere köye gidip gelirim yılda en fazla mak. 8000 km yaparım ne almalıyım yol tutuş ve genişlik benim için onemli

• Ozkan Yılmazzz O kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhaba bu dönemde araba değiştirmek biraz düşündürücü oluyor çünkü piyasa çok uçuk kaçık toyotanın fiyatlar hele ateş pahası 2004 tertemiz bi toyota corolla buldum hiç bir şeyi yoktu adama fiyatı sordum 32 lira dedi piyasa şuan böyle bnm eniştede seat cordoba var 2004 1.4 tdı çok memnun yakıtı resmen kokladığını söylüyor ve yol tutuşuda iyiymiş bnm anne tarafıda kırşehirlidir.yılda bi gideriz mucura. :D neyse bütcen 21 lira civarı ise o paraya seat cordoba öneririm sana. 26 liraya felan çıkartabilirsen sana 2004-2005 ford c max ı öneririm geniş bi araçtır.Şuan bende var performansı yol tutuşuda iyi şehiriçi klima ful açık 30 krş yakıyor.
  • Merhaba bende kamana gidip gelirim gelirken yukümüz çok olur seat komşumuz da var çok memnun fakat çekiş de sıkıntı yasarmiyim ve octavia nasıl dır sizce
  • Birde arkada 3 kişi oturacak en küçüğü 16yasinda arka tarafı dar gibi seatın
  • Ozkan Yılmazzz O kullanıcısına yanıt
    ÇEKİŞTE SIKINTI YOK BİZ ENİŞTEYLE BALIĞA GİTTİK 5 YETİŞKİN FULL BAGAJ GAYETTE GÜZEL BİR PERFORMANS SERGİLEMİŞTİ. UZUN YOLDA 16 KRŞ YAKIYORMUŞ. ARKA TARAFTA GAYET GENİŞ TERCİH EDİLİR. BAGAJ KONUSUNDADA SIKINTI YOK KOCAMAN BAGAJI VAR.ÇEKİŞE TEKRAR GELİNCE TABİKİ Bİ 1.6 TDCİ FOCUS GİBİ ÇEKMEZ AMA SİZİDE ÜZMEZDE BUNDAN EMİN OLUN.YAKIT KONUSUNDADA RESMEN KOKLUYOR. KM TAKINITINIZ YOKSA BUNA BAKIN :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-orjinal-km%2Corjinal-kasa-ve-en-fullu-166511147/detay

OCTAVİA HAKKINDA PEK BİR BİLGİM YOK ETRAFIMDA KULLANANDA YOK ONUN İÇİN BİR ŞEY DİYEMEYECEĞİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esmer33 -- 15 Temmuz 2014; 16:33:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozkan Yılmazzz

Birde arkada 3 kişi oturacak en küçüğü 16yasinda arka tarafı dar gibi seatın

Arka taraf kesinlikle daracık üç kişi sıkış tıkış zor sigiyor. Aracın eni dar gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Octavia hakkında bilgi verebilecek varmı
  • Banada cordobanin arkası dar gibi geldi 3 kişiyle 6-7saat yol gitcez sonucta
  • en ideali sizin için mpi motor bi octavia. geniş ve 5kişi bindiğinde corolla ve focusu düşünemiyorum bile :) cordoba direkt elenmeli hacim çok dar.

• Octavia alırsam en az 2003 model almak istiyorum sonuçta 2001 model satip 2000 almak mantıklı değil octavia motor seçenekleri hakkında bilgi verir misiniz
  • Octavia 2003 2004 çok güvenli ve sağlam araçlardır lpgde az yakıyor performansta sıkıntı yaşamazsın sorun çıkaracağını da sanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe olsa a5 kasa Skoda alabilsem ama 2004 skodalar tip olarak gözüme güzel görünmedi hala kararsızlık devam ediyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.