Şimdi Ara

22.000-30.000 lira arası C sınıfı hangi Otomobil ?(Renault Fluence Alınmıştır) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
5.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

2005-2008 Citroén C5'de tavsiye ederim. Dijital inip-kalkma özelliği kısaca araç içinde çukur, virajda hiç sallanma vs... yok. En azından bir test şansınız varsa deneyin, harika araçtır.

Temiz mi bilmiyorum sadece görsel olsun diye buldum bir tane;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ulugol-otomotiv-den-citroen-c5-59080119/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ihtiyactan-satiyorum-cok-cok-temiz-bir-arac-55246353/detay/

Karşı komşumuzda 2008 model c5 var gerçekten geniş ve güzel bir araç ama yine babamın otomatik vites takıntısı ve 2.0 motora pek sıcak bakmaması yüzünden(2000 model megane 2.0 motordu ciddi bir kaza yaptım,kendime hakim olamayacağımı düşündükleri için istemiyorlar haklılarda aslında güçlü bir araba olursa kendimi frenlemem güç olur o yüzden pek ısrar etmiyorum 2.0 motor konusunda) elemek zorunda kaldım bu aracıda

manuel vites mevzusunu konuşacağım hafta içi, zaten hergün araç kullanan insanlar değiliz manuel de olsa olur benim için farketmiyor, ama baba faktörü işte pek birşey diyemiyorum.

Teşekkürler.

• otomatik düşünüyorsan eger o paraya otomatikte sorun yaşamayacagın tek araba civictir herhalde.30 bin liraya bulamazsın ama üstüne 2-3 bin lira daha koyup cok temiz bi elgance alabilirsiniz.bizde manuel focus tdci ghia var.hani benzinli alacak olsam civicten baskasına binmezdim herhalde.yada tsi jetta ama jettalarda cok pahalı
  • İlk olarak civic baktım bende bulamayınca 30a kadar içime sinen bişey focus'a yöneldim 30 u 1-2 esnetebilirizde 3 esnetemeyiz sanırım

bu arada hondanın otomatikleri hep 5 ileri mi 4 ileri olanı da var mı birde sürekli dört çeker heralde, honda hrv'den caydıramadımda babamı soruyor devamlı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 20 Eylül 2011; 1:22:30 >
  • Arkadaşlar şöyle bir soru sorayım ford focus yada chevrolet cruze arasında kalsanız hangisini tercih ederdiniz birde bu iki arabadan hangisi kalitelidir(iç mekan olarak)

büyük ihtimalle civic-focus-cruze ve hrv(bakımlı kazasız boyasız temiz bir tane denk gelirse olur) arasından bir tercih yapacağız gibi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

quote:

Orijinalden alıntı: cyberkesh

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 senedir kullandığımız 2004 model 38.000km'deki renault megane II sedan aracımızı bugün öğlen saatleri itibariyle 22.000 liraya satmış bulunuyoruz ve yeni bir araç bakmaya başladık

Başlıktada yazdığı üzere 22-30.000 lira arasında
    ikinci eli sıkıntılı olmayan
    Benzinli(yılda en fazla 10.000 km yapıyoruz o yüzden dizel yada lpg istemiyoruz)
    Hatcback yada sedan farketmez( B sınıfı istemiyoruz zaten sığamayız :) )
    Otomatik vites
    2006 model ve üstü bir araç arayışı içine girdik

Bizim aklımızdaki seçenekler ise şöyle

ben ford focus üzerinde yoğunlaştım babam ise honda hrv'lere takılmış durumda(jip olması sebebiyle,gerçi ne kadar jip orası tartışılır, benim nazarımda yerden yüksek şehir içi arabasıdır)

bizim aklımızdaki seçenekler dışında sizin önerebileceğiniz başka seçenekler nelerdir

önerilerinizi bekliyorum

Teşekkürler...

Aynı Fiyat Aralıgı bizim içinde geçerliydi. İ30 a baktık. Tam anlaşacaktık ama kasko parası , 2010 model olmasından dolayı vergisi felan bizi soguttu. 25 Milyara 1.6 Toyota corolla Sol Hb aldık. 2 haftadır gezip görmedigim araba , tıklamadıgım ilan linki kalmamıştır.

Ancak ne zaman bir Toyota Corollanın (eski kasa ) kapısını açsam beni büyülüyordu. Bir araba bu kadar kaliteli malzemeden yapılabilir(fiyatına göre.) . Benimde Babamgil focusta çok ısrarcıydılar ama , siz bir gidin Focusun kapısını açıp oturun, birde Corollanın kapısını açın oturun. Ne demek istedigimi anlıycaksınız. İçinize Sineni alın. (Ayrıca corolla 1.6 çok atik bir motordur. Sıfır yüzü 10.2 Saniye :) ) Kolay gelsin..

Örn:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-corolla-orjinal-toyota-34909978/detay/

Bende de Corolla HB var, kesinlikle ve kesinlikle çok kaliteli malzeme kullanılmış, aracın konsoluna bir dokunun, farkı hissedersiniz, focustan filan daha kaliteli. ayrıca belirttiğiniz gibi çok da atik ve sorunsuz bir araç, bu arada aracım 6 yaşına girecek, ne bir arıza ne de gram tıkırtı yok araçta.triger kayışı yerine zincir kullanılması da ayrı bir avantaj. bence kesinlikle görülüp sonra kara verilmeli...

• quote:

Orijinalden alıntı: geniusatplay

quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 senedir kullandığımız 2004 model 38.000km'deki renault megane II sedan aracımızı bugün öğlen saatleri itibariyle 22.000 liraya satmış bulunuyoruz ve yeni bir araç bakmaya başladık

Başlıktada yazdığı üzere 22-30.000 lira arasında
    ikinci eli sıkıntılı olmayan
    Benzinli(yılda en fazla 10.000 km yapıyoruz o yüzden dizel yada lpg istemiyoruz)
    Hatcback yada sedan farketmez( B sınıfı istemiyoruz zaten sığamayız :) )
    Otomatik vites
    2006 model ve üstü bir araç arayışı içine girdik

Bizim aklımızdaki seçenekler ise şöyle

ben ford focus üzerinde yoğunlaştım babam ise honda hrv'lere takılmış durumda(jip olması sebebiyle,gerçi ne kadar jip orası tartışılır, benim nazarımda yerden yüksek şehir içi arabasıdır)

bizim aklımızdaki seçenekler dışında sizin önerebileceğiniz başka seçenekler nelerdir

önerilerinizi bekliyorum

Teşekkürler...

Aynı Fiyat Aralıgı bizim içinde geçerliydi. İ30 a baktık. Tam anlaşacaktık ama kasko parası , 2010 model olmasından dolayı vergisi felan bizi soguttu. 25 Milyara 1.6 Toyota corolla Sol Hb aldık. 2 haftadır gezip görmedigim araba , tıklamadıgım ilan linki kalmamıştır.

Ancak ne zaman bir Toyota Corollanın (eski kasa ) kapısını açsam beni büyülüyordu. Bir araba bu kadar kaliteli malzemeden yapılabilir(fiyatına göre.) . Benimde Babamgil focusta çok ısrarcıydılar ama , siz bir gidin Focusun kapısını açıp oturun, birde Corollanın kapısını açın oturun. Ne demek istedigimi anlıycaksınız. İçinize Sineni alın. (Ayrıca corolla 1.6 çok atik bir motordur. Sıfır yüzü 10.2 Saniye :) ) Kolay gelsin..

Örn:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-corolla-orjinal-toyota-34909978/detay/

Bende de Corolla HB var, kesinlikle ve kesinlikle çok kaliteli malzeme kullanılmış, aracın konsoluna bir dokunun, farkı hissedersiniz, focustan filan daha kaliteli. ayrıca belirttiğiniz gibi çok da atik ve sorunsuz bir araç, bu arada aracım 6 yaşına girecek, ne bir arıza ne de gram tıkırtı yok araçta.triger kayışı yerine zincir kullanılması da ayrı bir avantaj. bence kesinlikle görülüp sonra kara verilmeli...

Hafta sonu pazara gideceğim orda denk gelirse incelerim ama ne bileyim bugüne kadar hiç ilgimi cezbeden bir araç olmadı corolla benim toyotada beğendiğim iki araç var biri avensis diğeride rav4'tür şuan için rav4 pek mümkün gözükmüyor ama 2006 avensisler biraz daha ulaşılabilir duruyor onlarada manuel vites olması sebebiyle bakamıyorum...

• hrv almayın yaw bir yerde okumuştum sanırım; güvensiz olduğundan bahsediyordu. Arazide pek bi yeteneği yok ama yüksek, virajlarda dikkat etmek gerekir. Ayrıca malzeme kalitesi kötü Hele orta konsolun tasarımı... Çok sade geliyor insana, bir şeyler eksik gibi duruyor.

hrv dışındaki araçlar güzel bence, ama aralarında seçim yapmak zor, hayırlı olanını alırsın umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Shelby Cobra

hrv almayın yaw bir yerde okumuştum sanırım; güvensiz olduğundan bahsediyordu. Arazide pek bi yeteneği yok ama yüksek, virajlarda dikkat etmek gerekir. Ayrıca malzeme kalitesi kötü Hele orta konsolun tasarımı... Çok sade geliyor insana, bir şeyler eksik gibi duruyor.

hrv dışındaki araçlar güzel bence, ama aralarında seçim yapmak zor, hayırlı olanını alırsın umarım

Hrv tamamen babamın kafasına takmış oldugu bir araba zaten dinamik donanım megane'dan sonra donanım olarakta bizi pek tatmin etmeyecek gibi görünüyor ama babamda da son dönemde biraz yerden yüksek arabaya binme hevesi var çok çok temiz kazası belası olmayan bir hrv denk gelirse olur derim bende

onun haricinde focus'la cruze üzerine yoğunlaştım şu sıralar bakalım hayırlısı ne ise o olsun

Teşekkür ederim

• ilanlara bakınırken şu araç dikkatimi çekti

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2009-model-focus-trend-comfort-paket-58902535/detay/#

trend donanımda ilanda yazan yağmur sensörü hız sabitleyici far sensörü dijital klima varmı acaba ben yok diye biliyorum birde fiyatı nasıldır yorumlarsanız sevinirim
  • hocam astra gtc yi araştır, tek kapılı olduğu için şöför mahali çok geniş rahatlıkla sığarsın,inanmıyorsan bir gtc bul otur bana hak verirsin, arkaya oturunca diz mesafesi en az 10-15 cm. (benim boy 1.80),hatta diz mesafesi astra klasikten (4 kapılı) daha iyi,arkaya 3 kişi rahat oturuyor, dizayn güzel,performans güzel,yakıt güzel (benimki lpg li, performanslı sürüşte şehiriçi şehirdışı karışık ortalama 21 krş. yakıyor) araçta herşey full (standart olarak full geliyor, birtek xenon ve cam tavan opsiyonel) ayrıca IDS+ var, sport tuşu var bunları anlatsam çok uzun sürer ama araştırmanı tavsiye ederim...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-25-500-tl-opel-astra-gtc-orjinal-xenon-garaj-arabasi-56513760/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2005-opel-gtc-51843028/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-gtc-1-6-sport-56633628/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ankara-da-tek-hatasiz-43008696/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 20 Eylül 2011; 21:04:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shelby Cobra

hrv almayın yaw bir yerde okumuştum sanırım; güvensiz olduğundan bahsediyordu. Arazide pek bi yeteneği yok ama yüksek, virajlarda dikkat etmek gerekir. Ayrıca malzeme kalitesi kötü Hele orta konsolun tasarımı... Çok sade geliyor insana, bir şeyler eksik gibi duruyor.

Hrv tamamen babamın kafasına takmış oldugu bir araba zaten dinamik donanım megane'dan sonra donanım olarakta bizi pek tatmin etmeyecek gibi görünüyor ama babamda da son dönemde biraz yerden yüksek arabaya binme hevesi var çok çok temiz kazası belası olmayan bir hrv denk gelirse olur derim bende

onun haricinde focus'la cruze üzerine yoğunlaştım şu sıralar bakalım hayırlısı ne ise o olsun

Teşekkür ederim

Rica ederim yüksekte seyahat etmek gibi bir istek varsa hrv mantıklı duruyor tabi ama diğerleri de tatmin edebilir bu konuda belki, belki diyorum çünkü etmeyedebilir. sonuçta normal c sınıfı araçlar bunlar. Bu arada hrv'de c sınıfına giriyor.

Ilanda o donanımlar var diyorsa vardır herhalde, şahsen kesin bir bilgim yok ama satıcı yalan soylemiyordur bence bu arada araç da güzel görünüyor

• Önceki mesajımdaki linkteki fordun sahibini aramayı düşünüyorum birazdan ama donanım paketi kafamı karıştırdı siz ne dersiniz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim888

hocam astra gtc yi araştır, tek kapılı olduğu için şöför mahali çok geniş rahatlıkla sığarsın,inanmıyorsan bir gtc bul otur bana hak verirsin, arkaya oturunca diz mesafesi en az 10-15 cm. (benim boy 1.80),hatta diz mesafesi astra klasikten (4 kapılı) daha iyi,arkaya 3 kişi rahat oturuyor, dizayn güzel,performans güzel,yakıt güzel (benimki lpg li, performanslı sürüşte şehiriçi şehirdışı karışık ortalama 21 krş. yakıyor) araçta herşey full (standart olarak full geliyor, birtek xenon ve cam tavan opsiyonel) ayrıca IDS+ var, sport tuşu var bunları anlatsam çok uzun sürer ama araştırmanı tavsiye ederim...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-25-500-tl-opel-astra-gtc-orjinal-xenon-garaj-arabasi-56513760/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2005-opel-gtc-51843028/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-gtc-1-6-sport-56633628/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ankara-da-tek-hatasiz-43008696/detay/

Teşekkür ederim öneri için,

Hocam aracı tek ben kullansam keşke ama birde babam var işin içinde ve ikna edebilmem söz konusu değil malesef :) her nekadar %80 ben kullanacak olsamda, gtc bir arkadaşımda olması sebebiyle bildiğim/bindiğim güzel bir araç sadece ben kullanacak olsam düşünürdüm tabiki

• cyberkesh, umarım beni yanlış anlamazsınız, ama sizinle birlikte bu şekilde başlık kullanan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum;

22.000-30.000 TL arası araç bakıyorsunuz ya, 21.000 olursa almayacak mısınız?

Belki de çok gereksiz bir mesaj oldu, ama uzun süreden beri dikkatimi çeken bir konuydu ve paylaşmak istedim. Rahatsız olursanız özür dilerim şimdiden.

Saygılar...
  • Hocam sınıfı ve yakıtı sorun olmayacaksa mondeo ghia x öneririm, dibine kadar dolu bir araç Benimki sadece öneri

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-muayyer-mondeo-ghia-x-56617994/detay/?#
  • Linkteki fordun sahibini aradım Almanya üretimi olduğunu söyledi yazan donanımlar mevcut yalnız şöyle bi sıkıntı var araba Türkiye pazarı için üretilmediğinden burdaki trendlerden farklı olarak arka camlar manuel miş onun dışında kaza boya değişen vs yok servis kayıtları filan varmış Adam arnavutluğa gideceği için acil satması lazımmış 26000 lira teklif ettik adam okey derse ne yapsak, alınır mı acaba arka camların manuel olması dışında ofsayt bir durumu yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

cyberkesh, umarım beni yanlış anlamazsınız, ama sizinle birlikte bu şekilde başlık kullanan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum;

22.000-30.000 TL arası araç bakıyorsunuz ya, 21.000 olursa almayacak mısınız?

Belki de çok gereksiz bir mesaj oldu, ama uzun süreden beri dikkatimi çeken bir konuydu ve paylaşmak istedim. Rahatsız olursanız özür dilerim şimdiden.

Saygılar...

Yok hocam niye yanlış anlayayım olur mu öyle şey estağfurullah ben arabayı 22 ye sattığımız için 22-30 arası dedim ama 21'e yada 20'ye yada 30-32 'ye istediğimiz temizlikte birşey bulursak neden olmasın

Saygılar...

• scenic II iyi bir tercih olabilir.... yüksek te ayrıca, honda hrv yi elersiniz.. açılır cam tavanlı ve bir de koyu kırmızı renkte bir scenic görüntüsüylede hem ferah hem de spor sürüş imkanı verecektir... motor seçeneği de bol....

ben 2003 ilk kasa kullanıyorum.. 1.9 tdi.. aile için ideal olduğunu söyleyebilirim. yanından geçerken gözucuyla bakın yeter...
  • dizel golf 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shark45 -- 20 Eylül 2011; 22:19:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.