Şimdi Ara

22.000-30.000 lira arası C sınıfı hangi Otomobil ?(Renault Fluence Alınmıştır) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
5.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

Orijinalden alıntı: cyberkesh

Çok temiz denk geldi dediğim fluence alınmıştır arkadaşlar yarın sabah itibariyle bir Fluence kullanıcısıyım artık

araba iki yıl daha üretici garantili 2011 model extreme donanıma sahip ve 14000 km'de tiptronik vites,kül beji diye geçen bir renge sahip,bunu megane II kadar çabuk satmayız diye düşünüyorum en az 2 sene bineriz artık

konuda emeği geçen,mesaj yazan herkese teşekkür ederim

En iyisini yapmışsın hocam Allah kaza bela vermesin güle güle binin.....cruze muruze hikaye çakma chevy.....

Teşekkür ederim hocam,Amin cümlemize

• quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

dostum hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
    bu arada lewel123 katılıyorum cruze falan hikaye bencede

Teşekkür ederim hocam,Amin cümlemize İnşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

Tip hariç güzel seçim.

Güle güle kullanın.

Teşekkürler.
  • quote:

@zotacing hocam 2004'den beri renault kullanıyoruz biraz bıkkınlık geldi anlayacağın o yüzden renault'da bakmıyorum

renault fluence iyidir hocam hayırlı olsun :). alıntıyı şaka amaçlı aldımHayat işte büyük konuşmayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_isikan

quote:

@zotacing hocam 2004'den beri renault kullanıyoruz biraz bıkkınlık geldi anlayacağın o yüzden renault'da bakmıyorum

renault fluence iyidir hocam hayırlı olsun :). alıntıyı şaka amaçlı aldımHayat işte büyük konuşmayacaksın

Teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

hayırlı olsun ne kadara aldınız

Teşekkürler 32.500'e aldık
  • Hayırlı olsun Allah kazasız kullanmayı nasib etsin Bir de zahmet olmazsa sürüşü hakkındaki izlenimlerini yazar mısın? (Seni hazel konusunda da böyle uğraştırmıştım kusura bakma ama fluence'ın sürüşünü gerçekten merak ediyorum, mesela megane 2 ile karşılaştırabilir misin rica etsem)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shelby Cobra

Hayırlı olsun Allah kazasız kullanmayı nasib etsin Bir de zahmet olmazsa sürüşü hakkındaki izlenimlerini yazar mısın? (Seni hazel konusunda da böyle uğraştırmıştım kusura bakma ama fluence'ın sürüşünü gerçekten merak ediyorum, mesela megane 2 ile karşılaştırabilir misin rica etsem)

İyi dileklerin için teşekkür ederim Allah cümlemize kazasız belasız araç kullanmayı nasib etsin,ne zahmeti ne kusuru hocam estağfurullah,ben zevkle yapıyorum kullandığım araçlar/eşyalar hakkındaki yorumları,babam izinde hafta sonuna kadar, muhtemelen ona kullandırırım çoğunlukla,pazartesiden itibaren daha net bilgiler verebilirim sürüşü hakkında(babamla beraber kullanırken pek zorlayamıyorum aracı )

ama megane I - megane II ile ilgili iki kelam edeyim

2000 model megane sedanımızı severek kullanırdım(kaza yapmasam hala o vardı altımda :( ) yol tutuş olarak daha iyi megane I, II kasa sedana göre II kasalar biraz daha fazla yatıyor I kasalara nazaran virajda, konfor olarak II kasalar daha yumuşak ve rahat bir sürüşe sahip ben pek sevemedim megane II sedanı

bir forum sitesinde yada bir testte okumuştum tam hatırlamıyorum adını sitenin, ama Fluence'ın sürüş özelliklerini megane II'den daha iyi bulmuşlardı

arabayla başbaşa kalayım yorumlarımı aktarırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 28 Eylül 2011; 1:10:31 >

• quote:

quote:

Hayırlı olsun Allah kazasız kullanmayı nasib etsin Bir de zahmet olmazsa sürüşü hakkındaki izlenimlerini yazar mısın? (Seni hazel konusunda da böyle uğraştırmıştım kusura bakma ama fluence'ın sürüşünü gerçekten merak ediyorum, mesela megane 2 ile karşılaştırabilir misin rica etsem)

İyi dileklerin için teşekkür ederim Allah cümlemize kazasız belasız araç kullanmayı nasib etsin,ne zahmeti ne kusuru hocam estağfurullah,ben zevkle yapıyorum kullandığım araçlar/eşyalar hakkındaki yorumları,babam izinde hafta sonuna kadar, muhtemelen ona kullandırırım çoğunlukla,pazartesiden itibaren daha net bilgiler verebilirim sürüşü hakkında(babamla beraber kullanırken pek zorlayamıyorum aracı )

2000 model megane sedanımızı severek kullanırdım(kaza yapmasam hala o vardı altımda :( ) yol tutuş olarak daha iyi megane I, II kasa sedana göre II kasalar biraz daha fazla yatıyor I kasalara nazaran virajda, konfor olarak II kasalar daha yumuşak ve rahat bir sürüşe sahip ben pek sevemedim megane II sedanı

bir forum sitesinde yada bir testte okumuştum tam hatırlamıyorum adını sitenin, ama Fluence'ın sürüş özelliklerini megane II'den daha iyi bulmuşlardı

Çok teşekkür ederim, forumda senin gibi insan zor bulunuyor valla Zahmet olmasa bile çok güzel bir şey yapıyorsun ve uğraş veriyorsun hocam. Sağol gerçekten

• quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim, forumda senin gibi insan zor bulunuyor valla Zahmet olmasa bile çok güzel bir şey yapıyorsun ve uğraş veriyorsun hocam. Sağol gerçekten

Rica ederim,arabayı sabah gittik aldık bahçede yatıyor şuan,sürüşü hakkında net bir bilgi veremem şuan için çünkü babam getirdi, yol lastik sesi içeri alma durumunu megane ile kıyaslarsam kesinlikle fluence daha iyi o açıdan gözüme girdi,lakin biraz zıplıyor sanki yolda giderken(lastiklere fazla hava basılmış olmasından kaynakladabilir tam emin değilim)bu zıplama olayını ben sevmiyorum bir ara hyundai era kullandım 2 hafta oda acaip şekilde zıplıyordu,iç hacim olarak megane'dan daha geniş bir araba en hoşuma giden tarafı bu fluence'in,babam direksiyonun çok hafif olduğunu söyledi megane'dan daha çok beğenmiş

ilk izlenimlerim bu şekilde ancak önümüzdeki hafta yol tutuş ve konfor hakkında daha net bilgiler verebilirim

• Fiat albea'da çok zıplıyor B sınıfı araçlarda normal herhalde, bu arada ben de unutmuşum en son kasa megane'ın sürüşünü test etme şansım olmuştu, onun da direksiyonu çok hafifti Eski aracımıza göre oldukça hafifti mesela (ford scorpio) Ayrıca direksiyonun eski haline dönme isteği ford'a göre daha azdı. Sağol hocam bak şimdiden yararlı oldu, megane'a bindiğimi unutmuştum, sen sürüşten bahsedince hatırladım. Olay biraz eski, o yüzden unutmuşum herhalde

• quote:

Fiat albea'da çok zıplıyor B sınıfı araçlarda normal herhalde, bu arada ben de unutmuşum en son kasa megane'ın sürüşünü test etme şansım olmuştu, onun da direksiyonu çok hafifti Eski aracımıza göre oldukça hafifti mesela (ford scorpio) Ayrıca direksiyonun eski haline dönme isteği ford'a göre daha azdı. Sağol hocam bak şimdiden yararlı oldu, megane'a bindiğimi unutmuştum, sen sürüşten bahsedince hatırladım. Olay biraz eski, o yüzden unutmuşum herhalde

,iç mekan kalitesinden bahsetmemişim bende onu farkettim(pek önemsemiyorum plastik kalitesini vs) yine megane'a göre iyileştirmeler mevcut özellikle direksiyonun üst kısmındaki yerin plastik kalitesini beğendim II kasa meganelarda kapı kollarının soyulması gibi bir kronik sorun vardı bunda olmaz inşallah şuan için kafaya takılacak bir sorun bulamadım ilk gördüğümde rengine takılmıştım ama bugün teslim almadan kuaföre sokup çıkarmışlar temiz halini görünce renginde çok abzürd durmadığına karar verdim(kül beji diye geçiyor) döşemelerin açık renk olması sıkıntı olabilir ilerde ama

• Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: will.i.am

Hayırlı olsun

Teşekkür ederim
  • Plastik kalitesini bende çok önemsemiyorum aslında renault bu seride guzel bir degisim yapmis. Kronik sorunlari da duzeltmislerdir herhalde. Sen daha iyi bilirsin zaten hocam, ne de olsa kac yillik renault kullanicisisin masallah
  • quote:

Plastik kalitesini bende çok önemsemiyorum aslında renault bu seride guzel bir degisim yapmis. Kronik sorunlari da duzeltmislerdir herhalde. Sen daha iyi bilirsin zaten hocam, ne de olsa kac yillik renault kullanicisisin masallah

Aslına bakarsan sıkıldım ama yine ters köşe olduk aldık biniyoruz,bundan sonra sorun çıkarmasın durduk yere kafidir benim için

• quote:

quote:

Plastik kalitesini bende çok önemsemiyorum aslında renault bu seride guzel bir degisim yapmis. Kronik sorunlari da duzeltmislerdir herhalde. Sen daha iyi bilirsin zaten hocam, ne de olsa kac yillik renault kullanicisisin masallah

Aslına bakarsan sıkıldım ama yine ters köşe olduk aldık biniyoruz,bundan sonra sorun çıkarmasın durduk yere kafidir benim için

Çıkarmaz inşallah merak etme

• quote:

quote:

Hayırlı olsun forumda değildim.Fiyat iyi arabada iyi renaulta devam :)bir şey olmaz o arabaya gül gibi otomatik araba :) 2011 bu fiyata o kasada araba alamazsın başka ...
    Allah kaza bela vermesin pazarlık iyi yapmışsın ama :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cgr1903

quote:

quote:

Hayırlı olsun forumda değildim.Fiyat iyi arabada iyi renaulta devam :)bir şey olmaz o arabaya gül gibi otomatik araba :) 2011 bu fiyata o kasada araba alamazsın başka ...

Teşekkür ederim,Amin, Allah cümlemize kazasız belasız araç kullanmayı nasib etsin,aynen renaulta devam pazarlık konusuna gelince :) aslında 32 de ısrarcıydık ama baktık adam az daha zorlasak ağlayacak dedik tamam 32.5 olsun

bu arada 33.750 den açmıştı kapıyı :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cgr1903

quote:

quote:

Teşekkür ederim,Amin, Allah cümlemize kazasız belasız araç kullanmayı nasib etsin,aynen renaulta devam pazarlık konusuna gelince :) aslında 32 de ısrarcıydık ama baktık adam az daha zorlasak ağlayacak dedik tamam 32.5 olsun

bu arada 33.750 den açmıştı kapıyı :)

Gerçekten iyi pazarlık olmuş

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.