Şimdi Ara

22.000-30.000 lira arası C sınıfı hangi Otomobil ?(Renault Fluence Alınmıştır) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
5.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: will.i.am

Hocam sınıfı ve yakıtı sorun olmayacaksa mondeo ghia x öneririm, dibine kadar dolu bir araç Benimki sadece öneri

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-muayyer-mondeo-ghia-x-56617994/detay/?#

Teşekkür ederim öneri için ama 2.0 motora pek sıcak bakmıyorlar hocam ya o yüzden modeo'yuda saf dışı bırakmak zorunda kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberkesh

Linkteki fordun sahibini aradım Almanya üretimi olduğunu söyledi yazan donanımlar mevcut yalnız şöyle bi sıkıntı var araba Türkiye pazarı için üretilmediğinden burdaki trendlerden farklı olarak arka camlar manuel miş onun dışında kaza boya değişen vs yok servis kayıtları filan varmış Adam arnavutluğa gideceği için acil satması lazımmış 26000 lira teklif ettik adam okey derse ne yapsak, alınır mı acaba arka camların manuel olması dışında ofsayt bir durumu yok gibi

Mondeo güzeldir hocam. Uzun süre keyifle binilesi bir araçtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

quote:

Linkteki fordun sahibini aradım Almanya üretimi olduğunu söyledi yazan donanımlar mevcut yalnız şöyle bi sıkıntı var araba Türkiye pazarı için üretilmediğinden burdaki trendlerden farklı olarak arka camlar manuel miş onun dışında kaza boya değişen vs yok servis kayıtları filan varmış Adam arnavutluğa gideceği için acil satması lazımmış 26000 lira teklif ettik adam okey derse ne yapsak, alınır mı acaba arka camların manuel olması dışında ofsayt bir durumu yok gibi

Mondeo güzeldir hocam. Uzun süre keyifle binilesi bir araçtır.

Hocam biliyorum @will.i.am'in linkini attığı kasa mondeo yu bende çok beğeniyorum ama geçen sene mayıs ayında yaptığım bir kaza yüzünden(her ne kadar sorduğumda bana söylemeseler hayır o yüzden değil deselerde) almaya çekiniyorlar yoksa ben çoktan subaru forester aldırmıştım

2.0 motor ambargosunun sebebi yaptığım kazadan bir fotoğraf...

22.000-30.000 lira arası C sınıfı hangi Otomobil ?(Renault Fluence Alınmıştır)

• quote:

Orijinalden alıntı: I_tech

scenic II iyi bir tercih olabilir.... yüksek te ayrıca, honda hrv yi elersiniz.. açılır cam tavanlı ve bir de koyu kırmızı renkte bir scenic görüntüsüylede hem ferah hem de spor sürüş imkanı verecektir... motor seçeneği de bol....

ben 2003 ilk kasa kullanıyorum.. 1.9 tdi.. aile için ideal olduğunu söyleyebilirim. yanından geçerken gözucuyla bakın yeter...

2004 den beri I ve II serisi sedan olmak üzere megane kullandık renault'a biraz ara verme taraftarıyım yoksa önceki aylarda meg II ile scenic takası mantıklı olurmu diye konuda açmıştım o zaman temiz bir tane denk gelmişti ama şuan istemiyorum açıkçası ama yüksek modelli temiz denk gelirse neden olmasında diyorum bir yandan teşekkür ederim öneri için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 21 Eylül 2011; 0:55:31 >

• Arkadaşlar az önce babam telefon edip note'lar nasıl arabalar diye sordu ben gerek yok dedim ama birde sizlere sorayım note hakkında ne düşünüyorsunuz nasıl bir arabadır, babamda şu sıralar hep ilginç arabalarla geliyor bana

birde megane'ı sattığımız fiyat nasıl onu sorayım 22000 liraya gitti geçen senede o fiyata almıştık

Teşekkürler.
  • corolla dizel otomatik...eski kasa 2007 model...79 binde...30 bine satmak istiyorum...

bir bakın götürün ustaya inceletin isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram1599

corolla dizel otomatik...eski kasa 2007 model...79 binde...30 bine satmak istiyorum...

bir bakın götürün ustaya inceletin isterseniz.

Teklifiniz için teşekkür ederim fakat bir sene boyunca yaptığımız km on bini bulmadığı için şu aşamada dizel bir araç düşünmüyoruz

Hayırlı satışlar

Saygılar...
  • quote:

Arkadaşlar az önce babam telefon edip note'lar nasıl arabalar diye sordu ben gerek yok dedim ama birde sizlere sorayım note hakkında ne düşünüyorsunuz nasıl bir arabadır, babamda şu sıralar hep ilginç arabalarla geliyor bana

birde megane'ı sattığımız fiyat nasıl onu sorayım 22000 liraya gitti geçen senede o fiyata almıştık

Teşekkürler.

altea dan önce incelemiştim
    içi oyuncak gibi gelmişti
    yine de reno motoru ile şehir içi için ideal araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

quote:

Arkadaşlar az önce babam telefon edip note'lar nasıl arabalar diye sordu ben gerek yok dedim ama birde sizlere sorayım note hakkında ne düşünüyorsunuz nasıl bir arabadır, babamda şu sıralar hep ilginç arabalarla geliyor bana

Teşekkürler.

altea dan önce incelemiştim
    içi oyuncak gibi gelmişti
    yine de reno motoru ile şehir içi için ideal araç

Sanırım B sınıfı mpv oluyor note, iç mekan nasıldı acaba b sınıfı olduğu için megane'dan küçüktür diye düşünüyorum birde ikinci eli biraz yavaş bir model olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 21 Eylül 2011; 15:32:28 >

• vectra elegance tavsiye ederim..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-on-tampon-disinda-kaza-boya-bulana-arac-bedava-hemde-45000-kmde-58233459/detay/
    hatta makyajlı kasalar var 2006 ve üzerii..ama vectra alırsan mutlaka elegance olsun..
  • quote:

26.000 Tl para verecem ve arka camlar manuel.Hocam o araba türkiyedeki en boş focuslardan birisi yani Boş+boş yerinizde olsam biraz daha düşük model ama aynı kasa ghia bulabilirsiniz.Örnek ilan vereyim :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hatasiz-boyasiz-triptonik-full-ghia-59422420/detay/#

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan_05

quote:

26.000 Tl para verecem ve arka camlar manuel.Hocam o araba türkiyedeki en boş focuslardan birisi yani Boş+boş yerinizde olsam biraz daha düşük model ama aynı kasa ghia bulabilirsiniz.Örnek ilan vereyim :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hatasiz-boyasiz-triptonik-full-ghia-59422420/detay/#

Banada garip geldi açıkçası gerçi yazdığı donanımların hepsi var ama Türkiyedeki trendlerden tek farkı arka camların manuel olmasıymış bende focus bakarken mümkün mertebe ghia bakıyorum ama içime sinen bir tane denk gelmedi,trend +stil paketli olanlarda yeterli gibi duruyor donanım olarak sadece far sensörü, yagmur sensörü, birde kolçagı yok sanırım ghialara göre

• geçtiğimiz yıllarda avrupada bir çocuğun kafası,düğmelerle oynarken kalkan arka cama sıkışıp ölmüştü, bunun için arka cam otomatiği kilidi geliştirilmişti, acaba o ford bu sistem henüz geliştirilmemiş iken mi üretildi diye aklıma takıldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim888

geçtiğimiz yıllarda avrupada bir çocuğun kafası,düğmelerle oynarken kalkan arka cama sıkışıp ölmüştü, bunun için arka cam otomatiği kilidi geliştirilmişti, acaba o ford bu sistem henüz geliştirilmemiş iken mi üretildi diye aklıma takıldı...

Olabilir, Araba almanya üretimi imiş hız sabitleyici, dijital klima, far sensörü, yağmur sensörü, deri direksiyon, sis farı filan var sadece kolçak yok birde arka camlar manuel,aslında temiz gibide duruyor, ama 2009 model arabada da arka camların manuel olması garibime gitti benimde..
  • Merhaba arkadaşlar bir araç daha bulmuş durumdayım resimlerden temiz duruyor sahibinide aradım adam bahçeşehir üniversitesinde öğretim görevlisiymiş servis bakımlı kazası boyası değişeni yok dedi trend+stil paket miş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-focus-1-6-trend-stil-paket-otomatik-benzinli-temiz-55299185/detay/#

sizce bu araç nasıl fiyat olarak bana pahalı geldi açıkçası ayrıca bu kasanın sıfırı zaten 32 küsür diye hatırlıyorum.

Hazır araçta fazla uzakta değilken bakmaya gidebiliriz diye düşünüyorum yarın veya cumartesi

yorumlarsanız sevinirim...

Teşekkürler

• Bu arada telefonda 29000 liraya inmişti, yarın yada cumartesi görmeye gidersek ne kadar teklif edelim sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 22 Eylül 2011; 19:17:56 >
  • Evet arkadaşlar arabayı yarın görmeye gideceğimiz kesinleşti

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-focus-1-6-trend-stil-paket-otomatik-benzinli-temiz-55299185/detay/#

telefonda 29000 lira demişti sizce ne kadar eder bu focus ?
  • Beğenen çıkmadı galiba arabayı
  • Otokoç Ataşehiri aradım şimdi ellerinde bir adet comfort donanımlı sedan otomatik focus kalmış onada 36850 dediler comfort donanımda çok boşmu olur ki?

Cruze'un hatchback'i sıfırı 33900 yazıyor sitesinde, 30'a kadar çıkmışken biraz daha ekleyip sıfır birşeyler mi baksak acaba diye düşündüm sıfır km alırsakta rahat beş sene bineriz heralde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.