Şimdi Ara

22.000-30.000 lira arası C sınıfı hangi Otomobil ?(Renault Fluence Alınmıştır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
5.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 1 senedir kullandığımız 2004 model 38.000km'deki renault megane II sedan aracımızı bugün öğlen saatleri itibariyle 22.000 liraya satmış bulunuyoruz ve yeni bir araç bakmaya başladık

Başlıktada yazdığı üzere 22-30.000 lira arasında
    ikinci eli sıkıntılı olmayan
    Benzinli(yılda en fazla 10.000 km yapıyoruz o yüzden dizel yada lpg istemiyoruz)
    Hatcback yada sedan farketmez( B sınıfı istemiyoruz zaten sığamayız :) )
    Otomatik vites
    2006 model ve üstü bir araç arayışı içine girdik

Bizim aklımızdaki seçenekler ise şöyle

ben ford focus üzerinde yoğunlaştım babam ise honda hrv'lere takılmış durumda(jip olması sebebiyle,gerçi ne kadar jip orası tartışılır, benim nazarımda yerden yüksek şehir içi arabasıdır)

bizim aklımızdaki seçenekler dışında sizin önerebileceğiniz başka seçenekler nelerdir

önerilerinizi bekliyorum

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 27 Eylül 2011; 17:45:53 >

• belki hyundai i30 1.6 benzinli bulursunuz o fiyata ama otomatiğini bilemiyorum , alternatif olarak 1.6 motorlu focus ghia full donanım alabilirsiniz
  • Focus aklımda benimde, i30'a da hiç dikkat etmedim bakayım bakalım, bir ara hyundai era düşündüm ama megane'dan inip de eraya binersek attan inip eşeğe mi binmiş oluruz diye düşündüm vazgeçmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 19 Eylül 2011; 22:02:13 >
  • CHEV CRUZE alınabılır o fiyata .donanımı oldukça yeterli tasarımı ve genişliğide iyi ama otomatık vitesi ist de 11 lt civarı yakar onuda unutmamak lazım.
  • chevrolet cruze'a ben biraz soğuk duruyorum (bir döneme kadar daewoo adı altında yurt dışında satılmış olmasından kaynaklı, gerçi cruze gm üretimi idi galiba)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 19 Eylül 2011; 22:08:00 >
  • Evet Cruze GM üretimi bir araçtır. Astra platformunda sanırım.

O fiyata madem benzinli istiyorsunuz:

2007 Jetta 1.6 comfortline &golf
    2007 2008 Civic Premium veya zor olsada Elegance
    Chevrolet Cruze
    Ve son olarakta Skoda Octavia 1.6 MPI Elegance derim.
  • modeli biraz düşük olabilir ama passatlara bakın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

Evet Cruze GM üretimi bir araçtır. Astra platformunda sanırım.

O fiyata madem benzinli istiyorsunuz:

2007 Jetta 1.6 comfortline &golf
    2007 2008 Civic Premium veya zor olsada Elegance
    Chevrolet Cruze
    Ve son olarakta Skoda Octavia 1.6 MPI Elegance derim.

Forumdan takip ettiğim kadarıyla astra sahibisiniz ve 30 binliraya kadar astrada dikkatimi çeken bir otomobil easytronic şanzımandan memnun kaldınız mı kullandığınız süre içerisinde babama tipini beğendirebilirsem astrada düşünyorum da 1.6 benzinlisini tabi :)
  • Focus 1.6 Ghia donanımlısı güzel olur o fiyata.
  • Evet Astra sahibiyim.

Easytronic ilk 2 vites geçişleri sarsıntılı , yüksek viteslerde sıkıntı olmuyor. ilk iki vitesteki sarsıntıyıda kendinizi araca alıştıkça yok edeceksiniz zaten.

2009 ve sonrasını almanız sorunsuzluk açısındna daha iyi olur Easytronic şanzımana göre. 30 bine 2009 2010 bulunur diye düşünüyorum.

Güzel araçtır Astra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

Evet Astra sahibiyim.

Easytronic ilk 2 vites geçişleri sarsıntılı , yüksek viteslerde sıkıntı olmuyor. ilk iki vitesteki sarsıntıyıda kendinizi araca alıştıkça yok edeceksiniz zaten.

2009 ve sonrasını almanız sorunsuzluk açısındna daha iyi olur Easytronic şanzımana göre. 30 bine 2009 2010 bulunur diye düşünüyorum.

Güzel araçtır Astra.

Cevap için teşekkürler son bir soru daha sorayım iç hacim genişliği nasıl 3 yetişkin birde 13 yaşında bir çocuk için düşünürsek megane'dan sonra sıkıntı çekermiyiz diz mesafesi nasıldır %80 ben kullanıyorum arabayı ve arkamda oturanlar pek rahat edemiyorlar benden dolayı
  • Rica ederim.

4 yetişkin bir çocuk rahat rahat seyahat edebiliyor , içinizi o konuda ferah tutun.

• @tLqA hocam 2006 model'den altını düşünmediğimiz için passatlar bütçeyi aşıyor malesef istmeye istemeye eledim bu yüzden

@zotacing hocam 2004'den beri renault kullanıyoruz biraz bıkkınlık geldi anlayacağın o yüzden renault'da bakmıyorum

toyota cephesi için konuşursam auris olabilir gibi ama corolla'da bana nedense hep emekli arabası gibi gelmiştir onuda o yüzden eledim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberkesh

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 senedir kullandığımız 2004 model 38.000km'deki renault megane II sedan aracımızı bugün öğlen saatleri itibariyle 22.000 liraya satmış bulunuyoruz ve yeni bir araç bakmaya başladık

Benzinli(yılda en fazla 10.000 km yapıyoruz o yüzden dizel yada lpg istemiyoruz)
    Otomatik vites

ben ford focus üzerinde yoğunlaştım babam ise honda hrv'lere takılmış durumda(jip olması sebebiyle,gerçi ne kadar jip orası tartışılır, benim nazarımda yerden yüksek şehir içi arabasıdır)

bizim aklımızdaki seçenekler dışında sizin önerebileceğiniz başka seçenekler nelerdir

önerilerinizi bekliyorum

Teşekkürler...

Aynı Fiyat Aralıgı bizim içinde geçerliydi. İ30 a baktık. Tam anlaşacaktık ama kasko parası , 2010 model olmasından dolayı vergisi felan bizi soguttu. 25 Milyara 1.6 Toyota corolla Sol Hb aldık. 2 haftadır gezip görmedigim araba , tıklamadıgım ilan linki kalmamıştır.

Ancak ne zaman bir Toyota Corollanın (eski kasa ) kapısını açsam beni büyülüyordu. Bir araba bu kadar kaliteli malzemeden yapılabilir(fiyatına göre.) . Benimde Babamgil focusta çok ısrarcıydılar ama , siz bir gidin Focusun kapısını açıp oturun, birde Corollanın kapısını açın oturun. Ne demek istedigimi anlıycaksınız. İçinize Sineni alın. (Ayrıca corolla 1.6 çok atik bir motordur. Sıfır yüzü 10.2 Saniye :) ) Kolay gelsin..

Örn:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-corolla-orjinal-toyota-34909978/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 19 Eylül 2011; 22:44:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

quote:

Orijinalden alıntı: cyberkesh

Merhaba arkadaşlar,

Otomatik vites

önerilerinizi bekliyorum

Teşekkürler...

Aynı Fiyat Aralıgı bizim içinde geçerliydi. İ30 a baktık. Tam anlaşacaktık ama kasko parası , 2010 model olmasından dolayı vergisi felan bizi soguttu. 25 Milyara 1.6 Toyota corolla Sol Hb aldık. 2 haftadır gezip görmedigim araba , tıklamadıgım ilan linki kalmamıştır.

Ancak ne zaman bir Toyota Corollanın (eski kasa ) kapısını açsam beni büyülüyordu. Bir araba bu kadar kaliteli malzemeden yapılabilir(fiyatına göre.) . Benimde Babamgil focusta çok ısrarcıydılar ama , siz bir gidin Focusun kapısını açıp oturun, birde Corollanın kapısını açın oturun. Ne demek istedigimi anlıycaksınız. İçinize Sineni alın. (Ayrıca corolla 1.6 çok atik bir motordur. Sıfır yüzü 10.2 Saniye :) ) Kolay gelsin..

Örn:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-corolla-orjinal-toyota-34909978/detay/

Teşekkür ederim,

Bende yavaş yavaş bakmaya başladım işte haftasonuda pazara gideceğim temiz kazası belası olmayan bir corolla denk gelirse 2004 megane'da yaptıgım gibi onaylarım(2004ten öncede 2000 megane vardı bizde II kasa meganelara ısınamamıştım ama o zamanın şartları içinde çok temiz denk geldiği için onayladım) :)

• Megane II'de diz mesafesi sorun oluyorsa D - sınıfından başka diz mesafesi olarak sizi tatmin edecek araç zor bulursunuz.Bu devirde yılda 10000 km olsa da benzinli otomatik araç almak 2000-3000 tl sokağa atmaktır bence.En azından alacağınız araç LPG'li olsun derim.
    Bahsettiğiniz fiyat aralığında alacağınız C- sınıfı ve üstü bir otomatik vitesli bir araç için 10 litre altında tüketim beklemeyin derim.Tercih sizin alternatifleri zaten arkadaşlar söylemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Megane II'de diz mesafesi sorun oluyorsa D - sınıfından başka diz mesafesi olarak sizi tatmin edecek araç zor bulursunuz.Bu devirde yılda 10000 km olsa da benzinli otomatik araç almak 2000-3000 tl sokağa atmaktır bence.En azından alacağınız araç LPG'li olsun derim.
    Bahsettiğiniz fiyat aralığında alacağınız C- sınıfı ve üstü bir otomatik vitesli bir araç için 10 litre altında tüketim beklemeyin derim.Tercih sizin alternatifleri zaten arkadaşlar söylemiş.

Megane II de diz mesafesi sorunumuz pek rahatsız edici değildi, yine megane II de de zaten 10 litrenin altına inmiyordu tüketim lpg'ye ben eskisi kadar sert değilimde işte sadece kendim kullanmıyorum arabayı babamda var işin içinde oda lpg'li olmaz diyor
  • Bu arada arkadaşlar piyasada ilginçtir içinde rahat rahat oturabildiğim 2 araba var biri hyundai matrix'di biride vw touran bu iki model dışında hangi modeli seçersek seçelim pek rahat kullanamayacağım aşikar, 1.86 boy 120 kilo civarı iri kemikli bir insan olduğum için :)

matrix'in sıfırı hala üretiliyormu acaba aklıma gelmişken sorayım
  • 1- fiat bravo çok şık bir araç
    2-focus
    3-diğerleri
    :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.