Şimdi Ara

22.7 k ya ODTÜ ChE yazılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 22.7k geldi, istanbulda okumak istiyordum ama maalesef istediğim bölüm tutmuyor ben de odtü ye kaydım sizce okunur mu yani çekilecek çile mi?

Bir de bu sıralamaya neler yazabilirim başka öneri verebilir misiniz? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfe -- 28 Temmuz 2020; 12:11:58 >

• İstediğin bölüm neyse onu yaz ha ytü ha gtü ha marmara ha hacettepe aralarında çok fark yok. Sıralamalara ve üniversite isimlerine bu kadar takılmayın
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    Hocam sıkıntı şu ki istediğim bölüm yok. Sonuçlardan önce kafamda biraz itü uzay müh. belirginleşmişti ama malum yığılma olunca sudan çıkmış balığa döndüm ne yazacağımı bilmiyorum
  • Yazılır okunur. Bölüm çok iyi de sen ne istediğini bilmiyorsun daha.
  • Hocam ingilizce olması benim için öncelik o yüzden yazmayı düşünmem ytü endüstri ama belki tercih sıralamaları da geri gelebilir 19k dan 22k ya çıkarsa endüstri ingilizce olabilir hocam sağ olun
  • Hocam ytü veya hacettepe makine düşünebilirsiniz. Uçak/Uzay ile dersleri neredeyse aynı ve makine bitirdikten sonra yine havacılık uzay alanına yönelebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazılır. Gayet güzel bölüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atatürk'ten B.H. Ne demek?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • UP
  • Up
  • omerfe kullanıcısına yanıt
    Hocam yazılır bence. Evet kimya mühendisliğinin çok iş imkanı yok Türkiyede ama koskoca ODTÜ iş imkanları bulunur. Eğer istiyorsan pişman olmayacaksan yaz hocam tutar da
  • 2018de boun che mezunu tanıdığım 3k ile işe başladı.o sıralamaya odtü mme-ytu endüstri-gtu ceng-itü mat mühendisliği öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerchill -- 28 Temmuz 2020; 15:40:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel ve zevkli bölüm, 3.sınıfa geçtim merak ettiklerini sorabilirsin
  • schizzo kullanıcısına yanıt
    Hocam denildiği gibi çok zor bir bölüm mü? 6 seneden önce bitiren yok efsanesi doğru mu? Benim ODTÜ'ye değil de İTÜ kimya mühendisliğine puanım yetiyor. Orası hakkında bilginiz var mı? Önerir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmadıgitti O kullanıcısına yanıt
    ODTÜ 'nün kendi zorluğu var üstüne bölüm de görece zor diyebiliriz, yani kesinlikle kolay değil diyebilirim. 6 seneden önce bitiren yok söylentisi tabii ki yanlış, en az 10 tane tanıdığım var 3.00+ ortalaması olan yani 4 senede bitirenler var, üstüne yüksek ortalamayla bitirenler de var. İTÜ hakkında pek bilgim yok maalesef, ne desem yanlış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizzo -- 29 Temmuz 2020; 17:1:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.