Şimdi Ara

22,9 TL Baseus Purple Gold Red Type C 5A 40W 1m. Kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22,9 TL Baseus Purple Gold Red Type C 5A 40W 1m. Kablo
    www.amazon.com.tr
    Baseus Purple Gold Red Type C 5A 40W 1m. Kablo, Siyah: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B00YE99KYA

Önceden açtığım konudaki Baseus 5A kablo(Huawei Mate 9 ile) test sonuçları:

22,9 TL Baseus Purple Gold Red Type C 5A 40W 1m. Kablo

• Note fede dosya aktarimi yapılabiliyor mu bilgisi olan var mi yapilmiyor yazmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanına bir de 30 watt hızlı şarj başlığı olsa takım alınır. Tadından yenmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç bir sıcak fırsata böyle yazmamıştım. Ürünü almayın. Ben aldım. Kaliteli evet. Lakin, type-c olan başlık kısmındaki plastik çok kalın. Kılıfla kullandığınız telefon varsa sakın almayın. Kılıfı çıkartmadan takılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akstrev

Hiç bir sıcak fırsata böyle yazmamıştım. Ürünü almayın. Ben aldım. Kaliteli evet. Lakin, type-c olan başlık kısmındaki plastik çok kalın. Kılıfla kullandığınız telefon varsa sakın almayın. Kılıfı çıkartmadan takılmıyor.
    Çok güzel bilgi sağolun hocam peki genişliği kaç mm takribi, belki benim kılıfa sığarsa alayım geçeyim.

• Akstrev kullanıcısına yanıt
    Güzel bilgi, bu zamanda kılıfsız kim kullanıyor Baseus bunu düşünememiş.

Genel olarak kabloları kaliteli bende de HALO versiyonları var ışıklı güzel fena değil.

Benden de kritik bir bilgi gelsin, bilgisayara bağladığınızda aşırı hassas gram oynamaması lazım yoksa sürekli cihaz takılıp çıkarılmış gibi yapıyor sinir bozuyor.
  • Bilgilendirme için teşekkürler xiaomi mi9T Pro kullanıyorum (K20 Pro olarakta bilinir) teelfon 27W şarjı destekliyor. Bu kabloyu satın alsam yüksek amperden dolayı sorun olur mu?

Bu arada amazonda bu kablo dışındaki çoğu Baseus kablosu indirimde gibi görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • frag_man F kullanıcısına yanıt
    Telefon ihtiyacı kadarini alır. Sorun olmaz.

Şarj başlığınız ne peki hocam? Bende de 9T Pro mevcut

• Kutu içeriği ile gleen başlık var ayrıca bilgisayarın usb 3.0 portundan şarj etmeyi düşünüyorum.
    Kutudaki 18 watt oluyor. Bilgisayarın USB çıkışı için bir şey diyemeyeceğim ama tahminimce kendi şarj aletinden daha yavaş olacaktır. Bu kabloyu almanızın bir artısı olmaz sanırsam

• Avantajı yedek type-c kablom olmuş olur :) İlerde uygun hızlı şarj başlığı bulursam birlikte kullanırım. Aslında korkum bulacağım başlığın kapasitesinin yüksek olması durumunda (40W gibi) zarar vermesi.
  • Şöyle sıcak bir şarj aleti de yok mu bunun yanına ?
    Hocam yüksek watt olanlar genelde type-c girişli oluyor. O yüzden bu elinizde kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Çok güzel bilgi sağolun hocam peki genişliği kaç mm takribi, belki benim kılıfa sığarsa alayım geçeyim.

Alıntıları Göster
    1,1 cm kalınlığı var sanırım. Tam emin olamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.