Şimdi Ara

22' GO parasının çok üstünde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar foruma bu monitörü nasıl bilirsiniz diye sorduk cevap alamadık :))
    o yüzden bugün gittim kadıköy exa bilgisayardan (başka yerde bulamadım) 295 $+kdv ye aldım.
    monitör teşhirde çalışıyor. tenha bir saatte giderseniz kurcalamanıza birşey demiyolar :)
    exa söylemiyor ama hesmak yani ithalatçısı sıfır piksel garantisi veriyor (şükür bende çıkmadı)
    1 piksel için bile değiştiriyorlar. yerleri çamlıcada.
    22" alacak arkadaşlara gidip bi bakmalarını şiddetle tavsiye ediyorum.
    herkesin beyenisi farklı olduğu için ürüne şöyle böyle demiycem ama bende kolay beyenen biri olmadığım halde bu fiyata ürün kesinlikle daha fazlasını veriyor.
    ayrıca dvi çıkışda var
    renkler düzgün, tepki süresi (5 ms) ve bence yeterli hıc ghostıng e rastlamadım.
    kasa mat siyah ve oldukca hoş, kutu ıcerıgınde dvi kablo var.
    sag sol acılardan goruntu kalıtesı gayet yeterlı
    hesmak da gorustugum satıs temsılcısı samsung a+ panel kullandıkalrını soyledı sanırım dogru yada ona yakın bısey olmalı zıra eksada da gorebılecegınız gıbı xerox ve samsung dan cok asagı kalmıyor acerdan daha ıyı.
    bir bakmakta fayda var arkadaşlar arada kı fıyat farkına ekran kartı upgrade yapılabılır.
    kısaca ben bekledıgımın cok daha fazlasını buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirkpitt1978 -- 2 Ekim 2007; 18:15:08 >

• Ben de bu monitörü almayı düşünüyorum. hocam resim eklemeyi ögrenip biraz resim eklesen çok makbule geçecek. mesaj at ben de yardımcı olabilirim. özellikle filmlerdeki performansını merak ediyorum.
  • resim eklemeyi öğrendim ama :) resimlerle monitör hakkında bilgi sahibi olunamıyor bence.
    burdaki incelemelere e bakınca samsung yada hp bile çokda matah durmuyo görüntü kalitesi olarak.
    Go komple siyah kasa yapısı ile bir kere oldukça şık duruyor.
    Arkasında Hesmak gibi köklü geçimişi olan bir firmanın (32 sene) bulunması ve 1 sorunlu pikselde dahi değişim yapmaları oldukça iyi bence.
    Görüntü kalitesi dersen sağ - sol ve üst açılardan gayet başarılı ancak alttan bakılınca karanlık oluyor ki niye bi monitöre alttan bakasın dimi :)
    DVD lerde renkler doygun oyunlarda ghosting den eser yok ki zaten sanırım artık bu sorun gerilerde kaldı forumlarda boş yere tartışılıyor. Çok az bir alttan üstten (göze batmıyor) backlight olayı var.
    Masaüstünde görüntü çok keskin yazılarda ve ikonlarda en ufak bir kırılma yok.
    Genel olarak parasını hakediyor bence. Piyasadaki monitörlerle kıysaslarsak Acer -packard bell vs. den iyi samsung hp den malum olarak geride bir monitör işte :) Ama fiyatıda geride dimi

• hayırlı olsun,evet fiyat performans açısından GO oldukça iyi,araştırmam neticesinde kötü bir yorumla hiç karşılaşmadım.yalnız hocam sen biraz yüksek almışsın,burada 275$ + KDV

http://forum.donanimhaber.com/m_16953937/tm.htm
  • Hocam döküman göstermelerde nasıl. Cleartype yüklenmeden deneme imkanın var mı? Mesela bir kendinden çalışan linux sürümünden. Bir arkadaş 17" uyduruk marka bir lcd aldı. Neredeyse tüm çözünürlüklerde crt gibi kalite verdi. Aynı kaliteli görüntüyü samsung, lg , philips vermedi. Karakterlerde iyice kırılmalar gösterdi. Go Global'de az buçuk uyduruk sayılacağı için belki kaliteyi yakalamıştır.

Bir diğer soru: Tam ekranda köşelerde bozulma durumu var mı? Hareketli, hızlı ve değişken renkler içeren bir film koyup renk geçişlerindeki performansını söyleyebilir misin?

Eğer kusura bakmazsan DVI ile mi analog ile mi bağladın?

Şimdiden kusura bakma. Bayağı bir soru oldu. Ama sistemi yeniledim ve monitör masanın üzerinde rengi atmış bir şekilde oldukça sırıtıyor. Almayı düşünebileceğim bir monitör. En azından muhatabımız Hesmak sektörde kıytırık bir mönitör için adına leke sürdürmeyecek bir firma.

• ben sadece bu monıtorun bu fıyata beklenenden fazlasını verdıgı soyleyıp forumdakı arkadaslar ıcın secenek yaratmak ıstedım.
    koselerde bozulma olmuyor, sanırım 5 yada6 dvd ızledım kı cokda ıyı kalıtede fılmaler dııldı ama gayet memnum kaldım yanı tanı samsung yada hp ılede kıyaslamıyorum tabıkı onların azbucuk gerısınde
    ama benı fılm ızlerken rahatsız eden bı renk bozuklugu falanda olmadı
    oyunlarda da bı şikayetim yok. Hesmak ıda bılıyorsun sanırım istersen telefın edıp istediklerini sr satış daki arkadaşllar benle epey ılgılenmıslerdı.
    yani bu monıtor acer - neova - crea vs vs ler ıle samsung arasında kendıne guzel bı yer bulabılecek bı monıtor
  • ps3 bağlanabiliyor mu bu ekrana?
  • Hafta sonu bende 22" Go aldım. f/p oranı fena değil.
    Divx lerde sorun yaşamadım. Dökümanlarda da yazılar temiz çıkıyor
    Fakat PES 6 oynarken görüntüde kırılma oluyor. Çözünürlük 1680*1050.

Sistemim:
    Ekran kartım Palit 8600GT Sonic Plus,
    2*1024 Corsair xms2 Ram

LCD yi DVI dan bağladım.

Sadece pes6 deneyebildim, öteki oyunlara bakamadım.

Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

Sanırım olay monitörün o çözünürlükte 60 Hz desteklemesi

Diğer çözünürlüklerde oyun çok komik görünüyor, 20 tane şişman futbolcu top peşinde koşuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hell_Star -- 1 Ekim 2007; 18:22:46 >

• bu monitörü analog girişten laptopa bağladığımızda görüntü kalitesinde herhangi bir bozulma olur mu? bir fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikcantxxl -- 2 Ekim 2007; 11:05:27 >
  • laptop lar genelde vasat ekran karlarıyla gelıyor senınkıde onlardan bırıyse bu ve bunun gıb her lcd de sorun yasayacagını dusunuyorum hele hele vga gırıs olunca bence kacınılmaz
    kaldıkı zaten orta hallı laptopların kendı lcd ekranları bıle bence vasat
    o yuzden lap ıcın bence bunu dusunme arkadasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hell_Star

Hafta sonu bende 22" Go aldım. f/p oranı fena değil.

Sistemim:
    2*1024 Corsair xms2 Ram

LCD yi DVI dan bağladım.

Diğer çözünürlüklerde oyun çok komik görünüyor, 20 tane şişman futbolcu top peşinde koşuyor

pes oynamadım zıra sevmıyorum ama onun harıcınde bu ara bıoshock - fear - coh- graw2 - lost planet oyunlarını bende 8600 gt + ıle oynuyorum herhangı bır sorun yasamadım oyunun wide destegınden yada belkıde surucelerınden olabılır

• laptopum imzamdaki modeldir
    8600 gt ekran kartı var, kendi lcd monitörü de 8 ms
    sadece daha büyük ekrana ihtiyacım olduğu için lcd monitör almayı düşünüyorum
    başka fikri olan var mı arkadaşlar, yada hdmi girişi olan iyi bir monitör tavsiye edebilecek kimse
    teşekkürler yardımlara
  • quote:

Hafta sonu bende 22" Go aldım. f/p oranı fena değil.

Sistemim:
    2*1024 Corsair xms2 Ram

LCD yi DVI dan bağladım.

Sanırım Vsync in açık olması lazım. Aynı sorun Mafia'da olmuştu bende. Vsync i açınca hiçbir kırılma olmadı. (Vsync: Dikey Senkronizasyon)

• ya bu 22'' lere ben alışamadım ya da ayarlarda bir sorun var görüntü çok basık gibime geliyor ne yaptımsa düzeltemedim yani fotoğraflar ve görüntüler normalden daha fazla şişman ve yatık gibi bu sorunu nasıl hallederiz arkadaşlar veya bir ayarı varmıdıır yoksa Wıdescreenn kullananların kaderi mi bu
  • dün akşam biraz world in conflict e baktım. onda sorun yoktu.
    Neyse akşam 163.71 driver ı kurup PES 6 yı tekrar deneyeyim.
  • quote:

dün akşam biraz world in conflict e baktım. onda sorun yoktu.

Kurup deneyin de biz de alalım artık şu monitörü
  • Güzel gibi duruyor, bende şu parayı denkleştirip bir tane alayım, inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

quote:

hala kurup deneyebilmiş değilim ama bu akşam kesin kurup test edeceğim

• denedin mi kardeş?

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

quote:

hala kurup deneyebilmiş değilim ama bu akşam kesin kurup test edeceğim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.