Merhaba donanimhaber sakinleri.. 1 hafta önce 22 inc LG marka tvmonitor aldım Flatron m2262d modeli bilgisayara taktım herşey güzel auto detect dedim ve çözünürlügümü ayarladım, fakat tüm windowsta oyunlar yazılar web , bios yazıları dahil herşeyin yanında sanki altında aynısından bir tane daha varmış fakat 2 milim daha sağındaymış gibi gölgesi var.Yani sadece yazılarda degil tüm resimler çizimler oyunlar vs tüm windowsumda bu sorun mevcut.Sistemimi aşşağıda belirtiyorum. intel q9650 quad core sapphire ati radeon hd 4850 1mb 2x2x2x2 toplamda 8gb 800mhz ram mevcut. 500 watt psu mevcut. asus p5q anakart. Ekran kartı driverımı güncelledim ati sitesine girip son sürüm driverımı indirdim. Her türlü ayarla oynadım düzeltmek için fakat hiç bir şekilde düzeltemedim normal 19 inc wide screenimi takınca bu sorun olmuyor lütfen yardımcı olun arkadaşlar çıkamıyorum içinden. Okuyan ve yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. http://i45.tinypic.com/avq25l.jpg Resim büyük oldugu için yükleyemedim siteye direk olarak.Rahat görebileceginiz sorunlu alanları siyahla çevreledim. EK olarak sallama resim koydum ona bakmayınız çünkü bnm resim sığmadı oraya.