quote:Orijinalden alıntı: KytleÖnemli olan isteğimi açıklamaktı. :)Riot işini biliyo ne zaman okullar tatil oluyo aman veletler uzak olsun diye geçin lan beleşe diyo resmen
quote:Orijinalden alıntı: WonderCxRiot işini biliyo ne zaman okullar tatil oluyo aman veletler uzak olsun diye geçin lan beleşe diyo resmen Alıntıları Göster Trden başka servera geçsek?
quote:Orijinalden alıntı: tr-enigma Westte s2 hesap kalmisti 27 level ID şifre hatirlarsam güzel smurf olur silver 2 ama 27 level iyiymiş
quote:Orijinalden alıntı: KendineAteist:))))))))))))))))918 aralıkta 2600 rp verdim allahın belasına şimdi ücretsiz oldu
quote:Orijinalden alıntı: KendineAteist quote:Orijinalden alıntı: tr-enigma Westte s2 hesap kalmisti 27 level ID şifre hatirlarsam güzel smurf olur silver 2 ama 27 level iyiymiş Sezon 2.
Niye türkleri atmak istiyolar eu dan niyee weste geçiş ücretsiz olmuyor niyee ben toxic player değilim tr yi haketmiyorum niyee illa 30 lira verecez
quote:Orijinalden alıntı: KendineAteist quote:Orijinalden alıntı: tr-enigma Westte s2 hesap kalmisti 27 level ID şifre hatirlarsam güzel smurf olur silver 2 ama 27 level iyiymiş Yazık...
quote:Orijinalden alıntı: KendineAteist quote:Orijinalden alıntı: tr-enigma Westte s2 hesap kalmisti 27 level ID şifre hatirlarsam güzel smurf olur silver 2 ama 27 level iyiymiş Vurun ama öldürmeyin